הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו פה סובל מחוסר פורפורציה בחלק אחד של הגוף לעומת השני?

מצב
השרשור נעול

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
סתם שאלה שמענית אותי אני אישית חזה ימין שלי לעומת השמאלי יותר קטן לפי דעתי
יש פה מישהו שגם מרגיל שיד\כתף\חזה אחד של הגוף לא שווה בדיוק לצד השני?
אפשר לעשות דברים בנידון? חשבתי פעם לצרף אימונים לחזה רק שמאל כול מיני האמרים של יד יד אבל לעבוד רק על שמאל אפעם לא ניסיתי אני נותן לזמן לעשות את שלו בדרך
מה איתכם יש לכם חלקים כאלו בגוף?

יש שמאל גדולה יותר ב1.5 ס"מ מימין, חזה שמאלי גדול יותר מימני
😵

לכל אחד ואחת יש חלקים כאלה בגוף. לא יודע מה פמפמו לך (ולכולנו, למען האמת) למח, אך אין אדם סימטרי במאה אחוז.
כשהייתי מגלה שחלק אחד של הגוף מפגר אחרי חלק אחר, היתי מוודא שאני אכן משתמש בטכניקה נכונה. כמו כן, המשקל שהייתי משמתמש בו הוא משקל שמתאים לשימוש עבור הצד החלש.

לדוגמא, אם אדם שידו הימנית חלשה מבצע כפיפות מרפקים תוך שימוש במוט ארוך, המשקל האופטימלי יהיה זה שיאפשר לך להגיע לכשל של היד החלשה.

לדעתי שימוש בתרגילים "מבודדים" הוא תוספת ראוייה שכדאי לשקול אחרי שהשתמשת בתרגילים שמאמנים קבוצות גדולות של שרירים.

לכל אחד ואחת יש חלקים כאלה בגוף. לא יודע מה פמפמו לך (ולכולנו, למען האמת) למח, אך אין אדם סימטרי במאה אחוז.
כשהייתי מגלה שחלק אחד של הגוף מפגר אחרי חלק אחר, היתי מוודא שאני אכן משתמש בטכניקה נכונה. כמו כן, המשקל שהייתי משמתמש בו הוא משקל שמתאים לשימוש עבור הצד החלש.

לדוגמא, אם אדם שידו הימנית חלשה מבצע כפיפות מרפקים תוך שימוש במוט ארוך, המשקל האופטימלי יהיה זה שיאפשר לך להגיע לכשל של היד החלשה.

לדעתי שימוש בתרגילים "מבודדים" הוא תוספת ראוייה שכדאי לשקול אחרי שהשתמשת בתרגילים שמאמנים קבוצות גדולות של שרירים.

ראית את דקסטר? 😉

בכל מקרה, אני דיי סימטרי חוץ מהכתפיים וזה משגע אותי, כתף אחת יותר רחבה ומאסיבית מהשנייה :(

מלא פגמים אין לי כוח לפרט אין לי שריר אחד בגוף שדומה לשני

סתם שאלה שמענית אותי אני אישית חזה ימין שלי לעומת השמאלי יותר קטן לפי דעתי
יש פה מישהו שגם מרגיל שיד\כתף\חזה אחד של הגוף לא שווה בדיוק לצד השני?
אפשר לעשות דברים בנידון? חשבתי פעם לצרף אימונים לחזה רק שמאל כול מיני האמרים של יד יד אבל לעבוד רק על שמאל אפעם לא ניסיתי אני נותן לזמן לעשות את שלו בדרך
מה איתכם יש לכם חלקים כאלו בגוף?

לכולם יש א-סימטריה בין חלקי הגוף שמתבטאת גם במראה וגם בכוח (בהיבט שרירי)

אצלי זה הכי מוזר!
היד האחורית השמאלית שלי יותר גדולה מהימנית
היד הקדמית והכתפיים הימנים יותר גדולים מהשמאלית
החזה השמאלי יותר גדול מהימני
חחחח 😲

אכן, גם לי.
יד שמאל יותר קטנה מיד ימין,אף פעם לא מדדתי אותה אבל אני ממש רואה הבדל ביד..
וחזה שמאל קצת יותר גדול מימין .. וזהו לא יודע זה לפחות ממה שנראה לעין

החזה הימני יותר גדול מהשמאלי בבירור,לשם השוואה קחו חזה של בנאדם שמתאמן חודש,וחזה של אחד שמתאמן חצי שנה חברו אותם וזה מה שיצא. יש לי בימני שקע כנראה בגלל העקמת(כולה 12 מעלות סטייה):(

ובכלל כל פלג הגוף העליון הימני שלי נראה פחות עבה מהשמאלי בגלל זה:angry:

יד שמאל 42 ס"מ.
יד ימין 39 ס"מ.

כל פעם שאני נזכר בזה אני אומר לעצמי שאני אעבוד יותר על ימין בשביל לשנות את המצב, אבל תמיד דוחה את זה בשביל "לא לדפוק" את הסדר אימונים הרגיל.

יד שמאל 42 ס"מ.
יד ימין 39 ס"מ.

כל פעם שאני נזכר בזה אני אומר לעצמי שאני אעבוד יותר על ימין בשביל לשנות את המצב, אבל תמיד דוחה את זה בשביל "לא לדפוק" את הסדר אימונים הרגיל.
למה להקפיץ פוסט מלפני שנה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית