הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחוז 9

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
מישהו צפה בסרט הזה לאחרונה (ובכלל)?

הצילום בסרט הוא די פלצני. בחלק מהסרט רצים אחרי הדמויות כמו בדיווח חדשות של אחד הערוצים בטלוויזיה. לקחות יותר מדי ללב את סגנון הצילום של "קלוברפילד" ו"פרוייקט המכשפה מבלייר".

בכל מקרה, לדעתי יש עוצמה בסרט הזה, למרות שהוא נראה פשטני. סרט על גזענות שמתרחשת ביוהנסבורג של שנות האלפיים.

מומלץ!!

אגב, אם אתם מתכננים לצפות בסרט, תדאגו שיהיה שם תרגום. האנגלית בסרט לא פשוטה להבנה.

אני מאד אהבתי את הסרט חוץ מהחלקים בסוף שזה נהיה אולי מעט יותר מדי סרט אקשן וזונח את הסגנון ההתחלתי (חלק יראו בזה יתרון).

פיטר גקסון (שר הטבעות) הפיק את הסרט ולקח סיכון עם במאי חדש ולא מוכר וגם במיקום לא כל כך נוצץ וזה השתלם (בניגוד לסרט החדש והדפוק שלו).

סרט מפגר, אני לא מאמין ששילמתי לראות אותו בקולנוע

• פותח/ת השרשור
אני מאד אהבתי את הסרט חוץ מהחלקים בסוף שזה נהיה אולי מעט יותר מדי סרט אקשן וזונח את הסגנון ההתחלתי (חלק יראו בזה יתרון).

פיטר גקסון (שר הטבעות) הפיק את הסרט ולקח סיכון עם במאי חדש ולא מוכר וגם במיקום לא כל כך נוצץ וזה השתלם (בניגוד לסרט החדש והדפוק שלו).

גם לדעתי הסוף של הסרט (החל מהרגע שוויקוס נכנס לחללית) די נראה מנותק משאר הסרט. לא שהוא רע, אבל היה נחמד להוסיף קצת יותר אקשן ברוב הסרט.

משום מה סגנון הצילום מזכיר לי את סגנון הצילום של "קלוברפילד", כמו גם הסיום האנמי במקצת. משאירים את הצופים עם הרבה שאלות בסוף.

כנראה שרוצים לרמוז שיהיה סרט המשך...

באמת שהיה בזבוז זמן, הצטערתי על המקום שזה תפס לי במחשב. סרט כזה גרוע ><

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית