הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחלה בזמן סייקל

• פותח/ת השרשור xziv
  • פורסם בתאריך

xziv

משתמש מתחיל
56
25
נק' מוניטין:
40
56
25
שאלה תיאורטית. במידה ואתם חולים במהלך הסייקל (לא סתם צינון אלא ממש מחלה עם חום גבוה, למשל שפעת) האם כדאי להפסיק את הסייקל באמצע? האם המשכת הסייקל תפגע בקצב ההחלמה מהמחלה?

זה תגובה שלי מפוסט אחר אבל זה מסביר די טוב
פרונטלואד זה בשביל להכניס את כל המינון כבר אחרי שבוע,ולא לחכות 4 שבועות שהרמות יתייצבו בדם.
למשל טסט אנטט,זמן מחצית החיים שלו הוא שבוע בערך
אז אם מזריקים 500 בשבוע הראשון, נשאר 250 בשבוע השני
מזריקים עוד 500 בשבוע השני(500+250 משבוע שעבר) ונשאר לנו 325 בשבוע השלישי.
500+325 בשבוע השלישי ונשאר לנו 412.5 בשבוע הרביעי.
יקח בערך 5-6 שבועות להתקרב למינון של 500מג לשבוע..

בפרונטלואד,אני מזריק 1000מג בשבוע הראשון, ובשבוע השני נשאר 500 בדם,ומהשבוע השני מזריק כל שבוע 500..הרמות בדם יציבות על 500(או כל מינון אחר שבחרתי) כבר מהשבוע השני.

החישובים מבוצעים כך שאחרי שבוע נשאר בדם חצי מהכמות שהזרקנו

בסייקל קל מאוד לתפוס וירוס,שפעת בגלל רמות הטסט הגבהות וכל האסטרוגן משתבש מערכת החיסונית (סורי שלא מסביר מקצועי) לכן חובה לתסף תעצמך במולטי ויטמין איכותי (ממליץ אלפא מייל של מי פרוטאין) כל מולטי ויטמין טוב יעשה תעבודה.יש כל מיני מודולטורים שיכולים לעזור הם לרוב מגעים להזרקה תוך ורידית ועוזרים בסייקל אבל אני לא יודע את שמם ועדיף שהמקצוענים יחדדו בנושא
זה תגובה שלי מפוסט אחר אבל זה מסביר די טוב
נממ אני לא כל כך אוהב פרונטלואדים למרות שבבולד ובאסטרים מאוד ארוכים הבנתי שממולץ לעשות את זה
אבל למשל עם טסט ה''קיק'' שלי לסייקל זה פרופיונאט ל3 שבועות ובשבוע 4 אני מנתק אותו כנ''ל ליציאה מהסייקל בשבוע 8 אני מנתק את האננטט ומחבר בחזרה פרופיונאט עד שבוע 12

גם אופציה אחי,אבל אני נמנע לגמרי מאוראלים
,וזה נראה לי בזבוז של כסף לתת גם פרופ וגם אנטט במקביל.
כל אחד מה שהוא אוהב,טוב לי עם הפרונט לואד.
נכון ששבוע ראשון כואב מאוד בגלל הכמות הכפולה אבל החומר נכנס צ'יק צ'ק לעבוד

נערך לאחרונה:
שאתה בסייקל זה אמור להיות ה״מצב הרגיל״ שלך. אם על כל שטות תפסיק את הסייקל אתה תיצור רכבת הרים ותפספס את המטרה.

יש לפעמים תגובה שלילית שמתחילים לקחת חומר X. לפעמים זה עניין של כמה ימים עד שיעבור ולפעמים הגוף פשוט מגיב שלילית לחומר. ככה קרה לי ספציפית עם דקה ופשוט הפסקתי.

כל החורף לא היה לי אפילו נזלת, אני יומיים אחרי זריקה ראשונה וקמתי בבוקר עם כאבי גרון
באסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית