הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מולטי ויטמין חוות דעת

• פותח/ת השרשור חיי
  • פורסם בתאריך

חיי

משתמש מתחיל
60
2
נק' מוניטין:
2
60
2
רוצה לקנות מולטי ויטמין ומצאתי משהו זול אבל לא מוכר
21st Century, Sentry, תוסף מולטי-ויטמין ומולטי-מינרל, 300 טבליות

כדאי לקנות אותו כי זה חברה לא מוכרת?
ויש לי עוד שאלה , אני רואה הרבה חברות של מולטי ויטמין שנגיד שיש בערכים שלהם דברים שבכדור אחד זה 1000 אחוז ואפילו דברים עם 5000 אחוז ממה שצריך ביום לא הבנתי למה זה ואיך אפשר לקחת כדור שיש בו כל כך הרבה יותר ממה שאתה צריך ביום

בגדול הכל עובר לשירותים זה בקושי נספג לכן הם צריכים להעלות את הערכים לשמיים שיהיה איזה אפקט אם בכלל.

מציע לקנות אומגה 3 מגנזיום וויטמין די אם אתה ערפד

כל השאר אתה כבר אוכל 😃

מולטיויטמין לא משהו לפי הערכים והמחיר... כנראה רכיבים באיכות נמוכה מאוד ולא בהכרח שהרכיבים בכל כדור יהיו זהים (גלגל המזל מה שנקרא)

אך הביקורות מאוד טובות אז בוא נגיד שחרא טהור או מזויף זה לא.

בוא נגיד שמבחינת הvalue זה כנראה אחד המולטיויטמינים בעלי הvalue הגבוה ביותר. אך למרות זאת אם אתה יכול להשקיע טיפה יותר, אני אישית הייתי קונה משהו אחר.

יש חברות ביניים טובות וזולות יחסית כמו NOW ,Doctor's Best וכו'

• פותח/ת השרשור
מולטיויטמין לא משהו לפי הערכים והמחיר... כנראה רכיבים באיכות נמוכה מאוד ולא בהכרח שהרכיבים בכל כדור יהיו זהים (גלגל המזל מה שנקרא)

אך הביקורות מאוד טובות אז בוא נגיד שחרא טהור או מזויף זה לא.

בוא נגיד שמבחינת הvalue זה כנראה אחד המולטיויטמינים בעלי הvalue הגבוה ביותר. אך למרות זאת אם אתה יכול להשקיע טיפה יותר, אני אישית הייתי קונה משהו אחר.

יש חברות ביניים טובות וזולות יחסית כמו NOW ,Doctor's Best וכו'
אבל שאני מסתכל על חברות אחרות של מולטי ויטמין
בערכים יש דברים שהם מעל 1000 אחוז מהצריכה היומית המומלצת בכדור אחד זה לא מסוכן

אבל שאני מסתכל על חברות אחרות של מולטי ויטמין
בערכים יש דברים שהם מעל 1000 אחוז מהצריכה היומית המומלצת בכדור אחד זה לא מסוכן
זה בדרך כלל בויטמינים שהגוף יכול להיפטר מעודף שלהם כמו כאלו מסיסים במים או שיש יתרון כלשהו לכמות גדולה שלהם.

בכל זאת הכמות המומלצות זה משהו שרירותי, כמות שמספיקה לתפקוד תקין. יכול להיות שיש יתרון לכמות גדולה פי 10 על פני הכמות המומלצת ויכול להיגרם נזק מכמות שגדולה פי 50 למשל.

גם מה שנכתב למעלה די הגיוני שבפועל צריך כמות גדולה יותר כדי שכמות בעלת השפעה(הכמות המומלצת ומעבר) תיספג כמו שצריך.

רוצה לקנות מולטי ויטמין ומצאתי משהו זול אבל לא מוכר
21st Century, Sentry, תוסף מולטי-ויטמין ומולטי-מינרל, 300 טבליות

כדאי לקנות אותו כי זה חברה לא מוכרת?
ויש לי עוד שאלה , אני רואה הרבה חברות של מולטי ויטמין שנגיד שיש בערכים שלהם דברים שבכדור אחד זה 1000 אחוז ואפילו דברים עם 5000 אחוז ממה שצריך ביום לא הבנתי למה זה ואיך אפשר לקחת כדור שיש בו כל כך הרבה יותר ממה שאתה צריך ביום
הרכיבים האחרים במוצר הם רעל טהור, תבדוק באינטרנט עליהם.
Other Ingredients
Cellulose, starch, stearic acid, polyvinyl alcohol, titanium dioxide, croscarmellose sodium, PEG, silicon dioxide, talc, magnesium stearate, citric acid, artificial color (FD&C yellow #6).
מינון מומלץ הוא מינימום טהור. 100% זה לאדם שישן כל היום ונושם אוויר של שוויץ. אדם רגיל צריך יותר מהמינון המומלץ.
הם גם דואגים שאין יותר מידי מהדברים המסוכנים כמו וויטמין e.
אבל המוצר הספציפי שלך גם שם tin וזבל אחר, כך שאני לא ממליץ עליו, אתה בריא יותר בלעדיו.
הנה מה שאני לוקח
Nature's Way, Alive! Once Daily (פעם ביום), מולטי ויטמין לגברים, 60 טבליות

הרכיבים האחרים במוצר הם רעל טהור, תבדוק באינטרנט עליהם.
Other Ingredients
Cellulose, starch, stearic acid, polyvinyl alcohol, titanium dioxide, croscarmellose sodium, PEG, silicon dioxide, talc, magnesium stearate, citric acid, artificial color (FD&C yellow #6).
מינון מומלץ הוא מינימום טהור. 100% זה לאדם שישן כל היום ונושם אוויר של שוויץ. אדם רגיל צריך יותר מהמינון המומלץ.
הם גם דואגים שאין יותר מידי מהדברים המסוכנים כמו וויטמין e.
אבל המוצר הספציפי שלך גם שם tin וזבל אחר, כך שאני לא ממליץ עליו, אתה בריא יותר בלעדיו.
הנה מה שאני לוקח
Nature's Way, Alive! Once Daily (פעם ביום), מולטי ויטמין לגברים, 60 טבליות
לא מכיר שם הכל אבל
סיליקון נורא טוב לשיער (גם זה כולה 2 mg שם שזה כלום). בתוסף שאני לוקח יש 50 לטבליה.
Some people take silicon by mouth for weak bones (osteoporosis), heart disease and stroke (cardiovascular disease), Alzheimer's disease, hair loss, and improving hair and nail quality. It is also used for skin healing and for treating sprains and strains, as well as digestive system disorders.

מגנזיום גם טוב

זה סיליקון דיאקסייד. זה כמו לקחת חלודה ולחשוב שזה ברזל ובריא לגוף.
מגנזיום סטירייט זה בריא וגם ציטרייט אסיד. אבל לא צבעי מאכל, קרוסקארמלוס נתרן,
polyvinyl alcohol, titanium dioxide, croscarmellose sodium, PEG, silicon dioxide, talc, , artificial color (FD&C yellow #6).
כל אלה מזיקים לגוף.
זה לא מוצר בריאות.

זה סיליקון דיאקסייד. זה כמו לקחת חלודה ולחשוב שזה ברזל ובריא לגוף.
מגנזיום סטירייט זה בריא וגם ציטרייט אסיד. אבל לא צבעי מאכל, קרוסקארמלוס נתרן,
polyvinyl alcohol, titanium dioxide, croscarmellose sodium, PEG, silicon dioxide, talc, , artificial color (FD&C yellow #6).
כל אלה מזיקים לגוף.
זה לא מוצר בריאות.
זה לא נכון, סיליקון דיאוקסייד קיים באופן טבעי בהרבה מאכלים שנחשבים בריאים כמו שיבולת שועל

Is Silicon Dioxide Safe?

זה לא נכון, סיליקון דיאוקסייד קיים באופן טבעי בהרבה מאכלים שנחשבים בריאים כמו שיבולת שועל

Is Silicon Dioxide Safe?
קראת את הכתבה?
כן, זה נמצא באופן טבעי בטבע, השאלה איזה כמות אתה מקבל בטבע, לא הרבה.
בתוסף יכול להיות שאתה מקבל יותר מידי.
יותר מידי ממנו רעיל.
המסקנה של המחקר
The takeaway
Silicon dioxide exists naturally within the earth and our bodies. There isn’t yet evidence to suggest it’s dangerous to ingest as a food additive, but more research is needed on what role it plays in the body. Chronic inhalation of silica dust can lead to lung disease.

People who have serious allergies have a vested interest in knowing what additives are in the foods they eat. But even if you don’t have such allergies, it’s best to be cautious with food additives. And even minor changes in levels of minerals can have a profound effect on healthy functioning. A good approach is to eat whole foods and get healthy levels of silicon dioxide.
אז אמת שזה לא הדבר הכי מזיק בעולם, אבל גם לא בריא או נצרך.
מה יש לך להגיד על הרכיבים האחרים בתוסף?
אם בא לך לצרוך אותו, בתאבון. אני לא אעצור אותך. רק כתבתי לך את דעתי על המוצר שאינו בריא.

קראת את הכתבה?
כן, זה נמצא באופן טבעי בטבע, השאלה איזה כמות אתה מקבל בטבע, לא הרבה.
בתוסף יכול להיות שאתה מקבל יותר מידי.
יותר מידי ממנו רעיל.
המסקנה של המחקר
The takeaway
Silicon dioxide exists naturally within the earth and our bodies. There isn’t yet evidence to suggest it’s dangerous to ingest as a food additive, but more research is needed on what role it plays in the body. Chronic inhalation of silica dust can lead to lung disease.

People who have serious allergies have a vested interest in knowing what additives are in the foods they eat. But even if you don’t have such allergies, it’s best to be cautious with food additives. And even minor changes in levels of minerals can have a profound effect on healthy functioning. A good approach is to eat whole foods and get healthy levels of silicon dioxide.
אז אמת שזה לא הדבר הכי מזיק בעולם, אבל גם לא בריא או נצרך.
מה יש לך להגיד על הרכיבים האחרים בתוסף?
אם בא לך לצרוך אותו, בתאבון. אני לא אעצור אותך. רק כתבתי לך את דעתי על המוצר שאינו בריא.
אין לי מושג לגבי שאר המרכיבים, סיכוי טוב שהם לא בריאים כמו שאמרת.

לגבי הסיליקון דיאוקסייד לא רק שהוא לא מזיק הוא טוב לך. ב100 גרם שיבולת שועל יש בערך 20 מ"ג. אורז מלא בערך 16 מ"ג בננות בערך 6 מ"ג וכו' וכו'

לגבי הסיליקון דיאוקסייד לא רק שהוא לא מזיק הוא טוב לך. ב100 גרם שיבולת שועל יש בערך 20 מ"ג. אורז מלא בערך 16 מ"ג בננות בערך 6 מ"ג וכו' וכו'
אני רואה שקצת טעיתי. אמנם ראיתי שמזהירים על תוספים שמכילים את זה כדי שלא יהיה עודף מזה, אבל הוא אכן לא כזה מסוכן.
אבל שאר הרכיבים, אני עדיין חושב שהם מזיקים.

אני מציע לחפש תוספים עם תווית whole food מה שאומר שהמוצר עשוי אך ורק מאוכל (לרוב פירות וירקות), ולכן סכוי טוב יותר שלא יהיו בו חומרים מסוכנים. כמו כן גם הספיגה טובה יותר בד"כ בויטמינים טבעיים על פני סינטטיים. דבר נוסף שצריך לחפש זה כמה שיותר בקרות איכות שנעשו על המוצר ע"י גופים מוכרים שאפשר למצוא עליהם איזה משהו בגוגל לרבות אתר אינטרנט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית