הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות שיהיו עוד מעט?

לא רואה חדשות ולא יודע מאיפה השטות הזאת אבל זה כנראה סתם רעש. אבל אם יהיו בכל זאת, רק ביבי נתניהו הגבר שממוטת את שלטון החמאס שוב ושוב בעזרת משא ומתן מתיש על הפסקות אש וזריקות מזוודות כסף עליהם . לוחם ומנהיג אמיתי.

לראשונה אין לי שמץ של מושג מה יהיה.

אני מודה בבחירות הקודמות הייתי מאוד אופטימי וטעיתי, בבחירות החוזרות באמת שאין לי מושג איך זה ישחק לטובת / לרעת נתניהו.

מה שאני כן יודע, נתניהו תמיד יודע מה הוא עושה, תמיד צעד אחד לפני כולם. אם הוא הולך לבחירות, כנראה שזה יטיב עימו לצערי.

נו טוב, יום חופש
זה דבר היחיד הטוב שייצא מזה. התוצאות של הבחירות לא ישתנו, לא חושב שיש בכלל סיבה ללכת לבחור. מפלגות נורמליות לא עוברות את אחוז החסימה אפילו בגלל העדר המטומטם שממשיך לבחור באותו מנהיג שוב ושוב בלי שהוא עשה משהו. אני פשוט לא מצליח להבין איזה סיבה יש לבחור בו (חוץ מהטענה שאם לא הוא אז מי וכל השאר גרועים ממנו). אני בתור ימני קיצוני הייתי מעדיף לראות את כחול לבן נבחרים כדי שיעיפו את הליצן הזה סוף סוף.

עצוב ששוב עשרות מליוניי שקלים ילכו לפח בגלל משחקי אגו
אני הפעם לא הולך להצביע.

אני היחיד שכועס שבגלל משחקי ילדים מיליוני שקלים מתקציב המדינה הולכים לפח? , אם ביבי באמת היה גבר היה מוסר לגנץ את המנדט כדיי למנוע נזק רב למדינה.

אני היחיד שכועס שבגלל משחקי ילדים מיליוני שקלים מתקציב המדינה הולכים לפח? , אם ביבי באמת היה גבר היה מוסר לגנץ את המנדט כדיי למנוע נזק רב למדינה.

כל השיטה ילדותית ''עחי רוצה להצטרף לחבורה שלי?'' לא אוהב בכלל את השיטה הזו של הבחירות, שיטה ילדותית מביאה תוצאות ילדותיות.

מסכים לגמרי, העם כבר אמר את דברו, ביבי היה צריך להעביר את המושכות לנשיא ולתת לו את האפשרות לבדוק תמיכה מחדש

לזה שמביא כסף לחמאס

לזה שעכשיו בחקירות

לזה שרוצה שיממנו לו את ההוצאות על המשפט למרות שיש לו 50 מיליון שקל

לזה שרוצה שלא יוכלו לחקור אותו כי הוא יעני מעל החוק ופוטין וזה

יחי המלך!

חמוץ..מפחד..נכנע לחמאס!
ביבי!!!

61267974_647576919021047_3177226409680568320_n.jpg

לעבודה כמו בפעם הקודמת, רק בסיטואציה שלפיד יקח את המקום הראשון בכחול לבן או שהמפלגות יתפרקו אני אצביע ללפיד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית