הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות שיהיו עוד מעט?

לעבודה כמו בפעם הקודמת, רק בסיטואציה שלפיד יקח את המקום הראשון בכחול לבן או שהמפלגות יתפרקו אני אצביע ללפיד
לפיד זה ההוא בלי בגרות שרוצה להיות שר כלכלה? זה שהמציא מס טלויזיה? נראה שהוא מבין, אצביע לו גם יש מצב.

לפיד זה ההוא בלי בגרות שרוצה להיות שר כלכלה? זה שהמציא מס טלויזיה? נראה שהוא מבין, אצביע לו גם יש מצב.

עזוב אותך... תראה איזה גבר גבר הוא בפרסומת לבירה!!! (0:40)
אשכרה אני מבייץ פה עכשיו...

והנה הוא התחיל ליברמן ''סמאלני''
בסדר כול מי שלא אתה שייך לשמאל הממורמר.
אם הבן אדם אמור לייצג את הימין בארץ אז אני מתייבש בדעות הימניות שלי, מה שבטח הדמוקרטים הרגישו בזמן הבחירות עם הילרי בבחירות הקודמות. כול הקרקס דינו פארק שעשועים על גבו של האזרח הקטן ולא משנה עם יבואו מישהו שבאמת ותמים תואם את רצונו של הבוחר(זהות מישהו?) ביבי יעלה לנו על הגב עם כרטיס v.i.p .

איפה שהוא בפורום יש בטח תגובה שלי בנושא פוליטיקה שבה כתבתי -'' פוליטיקה זה דבר מצחיק , אז צוחקים''
אבל עברו כבר כמה שנים ואני יכול לתקן את המשפט ל-''פוליטיקה עצובה , אז בוכים''

אם הבן אדם אמור לייצג את הימין בארץ אז אני מתייבש בדעות הימניות שלי, מה שבטח הדמוקרטים הרגישו בזמן הבחירות עם הילרי בבחירות הקודמות. כול הקרקס דינו פארק שעשועים על גבו של האזרח הקטן ולא משנה עם יבואו מישהו שבאמת ותמים תואם את רצונו של הבוחר(זהות מישהו?) ביבי יעלה לנו על הגב עם כרטיס v.i.p .

איפה שהוא בפורום יש בטח תגובה שלי בנושא פוליטיקה שבה כתבתי -'' פוליטיקה זה דבר מצחיק , אז צוחקים''

היום רק ליברמן צוחק...
תפס לביבי בחמינאדוס ועשה אותו כזה קטן מול כול העולם...

מסכים עם הכל חוץ מזה שהדמוקרטים התביישו בהילרי, כי הם ממש לא. היא מייצגת את הדמוקרטים בדיוק כפי שהם. אני בחרתי בזהות וקיוויתי שסוף סוף מישהו נורמלי יוכל לעשות משהו, אבל טעיתי. העדר ימשיך להצביע למי שהוא מצביע ללא מחשבה ולבצע את אותה הפעולה כל 4 שנים בתקווה לשינוי.
מפלגת ליכוד זאת מפלגה חלשה שלא מייצגת את הימין עוד מתקופתו של שרון. כבר לא אכפת לי מי ייבחר העיקר שיעיפו אותם, כי באמת שנמאס לי.

מה ז

מסכים עם הכל חוץ מזה שהדמוקרטים התביישו בהילרי, כי הם ממש לא. היא מייצגת את הדמוקרטים בדיוק כפי שהם. אני בחרתי בזהות וקיוויתי שסוף סוף מישהו נורמלי יוכל לעשות משהו, אבל טעיתי. העדר ימשיך להצביע למי שהוא מצביע ללא מחשבה ולבצע את אותה הפעולה כל 4 שנים בתקווה לשינוי.
הרבה מאוד מהדמוקרטים לא הצביעו בבחירות בגלל הילרי (אני לא זוכר את המספר אבל זה היה מספר מטורף ביחס להיסטורית הצבעה בארצות הברית)
הרבה מכך מכוון שהיא שייכה את עצמה לשמאל הקיצוני סטייל sjw וכמו שאר השמאל באותו זמן התנהג בצורה מגעילה ומתנשא .
זה כמו שדוד שאפל אמר -''להצביע להילרי זה כמו לרדת לאלי ברי ולקבל באמצע פלוץ בפרצוף''

היום רק ליברמן צוחק...
תפס לביבי בחמינאדוס ועשה אותו כזה קטן מול כול העולם...
ליברמן טוב בכוונות שלו, אבל הוא לא מקבל אפשרות לעשות את מה שצריך להיעשות. ביבי האפס השקרן והחלש לא נותן לו.

זה דבר היחיד הטוב שייצא מזה. התוצאות של הבחירות לא ישתנו, לא חושב שיש בכלל סיבה ללכת לבחור. מפלגות נורמליות לא עוברות את אחוז החסימה אפילו בגלל העדר המטומטם שממשיך לבחור באותו מנהיג שוב ושוב בלי שהוא עשה משהו. אני פשוט לא מצליח להבין איזה סיבה יש לבחור בו (חוץ מהטענה שאם לא הוא אז מי וכל השאר גרועים ממנו). אני בתור ימני קיצוני הייתי מעדיף לראות את כחול לבן נבחרים כדי שיעיפו את הליצן הזה סוף סוף.
אז בוא תבין משהו, לגבי "העדר המטומטם" אני מסכים איתך אבל הפוך לגמרי ממה שאתה אומר.
יש עדר מטומטם - אתה צודק.
עדר שכל בחירות חדשות רץ לבחור את ה"כוכב העולה" בלי קשר למה הנסיון שלו, מה הוא באמת יכול לעשות.
פעם אחת כולם הלכו כמו עדר לבחור את יאיר לפיד (שעד לפני הבחירות היה עיתונאי) בגלל שהוא מוכר (כנראה), בלי קשר לנסיון הפוליטי שלו או לשום דבר.
* עכשיו ליאיר לפיד כבר יש נסיון כלשהו בפוליטיקה אז זה כבר דבר אחר, אבל גם בחירות האלה "העדר המטומטם" רץ להצביע למתמודד חדש לבני גנץ.
למה?
כי הבן אדם מוכר, היה רמטכ"ל, בלי לזלזל בו חלילה אבל אין לו שום ניסיון פוליטי, זה שהיה רמטכל עם כל הכבוד לא מעיד על ניסיון פוליטי ברמה של לנהל מדינה. מה גם שרואים שמכתיבים לו מה לומר ומה לעשות.

אני היחיד שכועס שבגלל משחקי ילדים מיליוני שקלים מתקציב המדינה הולכים לפח? , אם ביבי באמת היה גבר היה מוסר לגנץ את המנדט כדיי למנוע נזק רב למדינה.
אז ככה, בוא נזרום איתך ונמסור לגנץ את המנדט.
אין יקים ממשלה? עם מרצ, העבודה, הערבים, חיזבאללה וחמינאי?
כבר דיברו על זה מליון פעם גם בחדשות השמאלניות שאמרו ש וואלה ממשלה בראשות גנץ לא תהיה, לא בגלל ש רק ביבי (בכל זאת, מדובר בחדשות השמאלניות) אלא בגלל שאין לו עם מי להקים ממשלה כזאת, ונניח שכן, זאת תהיה ממשלה שמאלנית ביותר פלוס המפלגות הערביות.

לזה שמביא כסף לחמאס

לזה שעכשיו בחקירות

לזה שרוצה שיממנו לו את ההוצאות על המשפט למרות שיש לו 50 מיליון שקל

לזה שרוצה שלא יוכלו לחקור אותו כי הוא יעני מעל החוק ופוטין וזה

יחי המלך!
בוא נתייחס דבר דבר.
זה שמביא כסף לחמאס - אתה באמת חושב שביבי קם בבוקר אומר יאללה בוא נביא כסף לחמאס?
אני לא יודע למה ואני בטוח שגם אתה לא יודע למה זה קורה, אבל כנראה שיש סיבה, או שזה בגלל שיש תושבים בני ערובה בעזה ומנסים שקצת כסף אשכרה ילך אליהם, או שיש סיבה אחרת שלא אומרים לציבור.

לזה שעכשיו בחקירות - להתחיל לרשום לך פה מגילה של חכ"ים, ראשי ממשלה, בכירים כאלה ואחרים שפתחו בחקירות נגדם?
מה קרה ל "הבן אדם לא אשם עד שמוכח שהוא אשם"?
בגלל שזה ביבי מותר ישר לגזור את הדין שלו?
גם לליברמן אם אני לא טועה היו חקירות ושטויות במשך שנים ובסוף התברר כלא נכון.
העיקר שמתחילים בחקירות ישר להדיח מהתפקיד? אם ככה, כל ה120 חכ"ים צריכים קודם כל ללכת לכלא, אחר כך נחשוב מה קורה עם החקירות.
קודם כל בגלל שאני מאמין ואני בטוח ב100% שכל הכנסת מושחתים ברמה כזאת או אחרת, גם ראש הממשלה.
אבל זה לא משנה בגלל שזאת המציאות ועם זה צריך להסתדר.
אם אתם רוצים ללכת קצת יותר רחוק אז גם בתי המשפט ובטח וברור שהמשטרה מושחתים.
רוצים לתקן את זה? בהצלחה להחליף את כל המערכת הזאת.

לזה שרוצה שיממנו לו את המשפט - אז ככה, קודם כל אם בן אדם רוצה לתרום למישהו הוצאות משפטיות, מי אתה ומי בבית המשפט יגיד לו לא?
עכשיו זה שיש לראש הממשלה (ככה יצא שזה מה שהוא) חקירות נגדו והוא צריך ללכת לבית המשפט, זה אומר שהוא צריך למכור את הבית ולמכור את כל הנכסים בגלל שאיזה מישהו החליט לפתוח נגדו בחקירה? (גם אם הוא יוצא אשם).
ביבי לא אמר: טוב תקשיבו עכשיו הולך 10% מהמיסים של המדינה למימון המשפט שלי.
אם זה היה קורה הייתי אומר לך שמע אתה צודק, הוא לא נורמאלי שהוא עושה דבר כזה.

לזה שלא רוצה שיחקרו אותו -
כל הדיבורים על החוק "החדש" שראש הממשלה רוצה לחוקק כן רוצה לא רוצה לא מעניין,
זה לא חוק חדש בכלל.
יש חסינות לחברי כנסת, מה כל הקשקושים האלה כאילו ביבי בונה לו חוקים ונהיה רודן?
אפשר לחקור אפשר הכל, אבל עוד לפני שהתחילו לחקור אתה ישר ראית בחדשות : ביבי אשם, ביבי צריך ללכת לכלא ומיד, צריך להתפטר.
בגלל שזה ביבי כל הטמטום הזה מותר? אני רוצה לראות שיעשו אחוז קטן ממה שעשו לביבי לחבר כנסת אחר, איזה הפגנות בטח יעיפו לכלא את מי שיעז לרשום משהו נגד מישהו אחר.

הבהרה לתגובה:
אני לא בא להגן על ביבי ובטח שלא "בכל מחיר".
רק בא להרגיע את המירוץ הזה שכל צעד כל דבר זה לא טוב בגלל שלבן אדם קוראים ביבי והוא ראש הממשלה.
תקחו רגע לחשוב מה מאשימים אותו ומה קורה בפועל, לא מה שאתם שומעים 24/7 בתשקורת.

מבחינתי ממשלה טובה זה אם זהות, הימין החדש, ליברמן וסמוטריץ׳ היו נכנסים ובלי שום מפלגה חרדית, שמאלנית או ערבית. וראש ממשלה ימני נורמלי. להעיף את הבגץ, עונש מוות למחבלים וחוק שאוסר על שחרור מחבלים בשום תנאי, חוק על איסור מסע ומתן עם ארגוני טרור, הריסת בתים וגירוש משפחות מחבלים, הפרדת דת ומדינה, הוצאה מחוץ לחוק של ארגונים שמאלנים קיצוניים ושלילת אזרחות מפעיליהם על בגידה במדינה, סיפו של עזה ויהודה ושומרון תוך כדי עידוד הגירה של הערבים למדינות שכנות. מפלגות שמאל קיצוניות כמו מרץ וחדש צריכות להיות מחוץ לחוק. ביטול כל הפלייה מתקנת או עזרה לערבים שחיים במדינה, שיהיו ככלל האזרחים או יעזבו. שוק כלכלי חופשי. לצערי כל זה רק חלום.

מבחינתי ממשלה טובה זה אם זהות, הימין החדש, ליברמן וסמוטריץ׳ היו נכנסים ובלי שום מפלגה חרדית, שמאלנית או ערבית. וראש ממשלה ימני נורמלי. להעיף את הבגץ, עונש מוות למחבלים וחוק שאוסר על שחרור מחבלים בשום תנאי, חוק על איסור מסע ומתן עם ארגוני טרור, הריסת בתים וגירוש משפחות מחבלים, הפרדת דת ומדינה, הוצאה מחוץ לחוק של ארגונים שמאלנים קיצוניים ושלילת אזרחות מפעיליהם על בגידה במדינה, סיפו של עזה ויהודה ושומרון תוך כדי עידוד הגירה של הערבים למדינות שכנות. מפלגות שמאל קיצוניות כמו מרץ וחדש צריכות להיות מחוץ לחוק. ביטול כל הפלייה מתקנת או עזרה לערבים שחיים במדינה, שיהיו ככלל האזרחים או יעזבו. שוק כלכלי חופשי. לצערי כל זה רק חלום.
עם כמה שאני מסכים עם רוב מה שרשמת פה,
זה רחוק מלהיות חלום גם, ונניח שזה כן היה קורה היינו אומרים שלום לדמוקרטיה ממזמן, וסיפוח של עזה זה לא ממש אופציה מכל כך הרבה סיבות

למי שיהיה הכי חזק בסקרים (חוץ מהליכוד) כדי להחליף את נתניהו.
אני מבין שמטעויות אתם לא לומדים
אני היחיד שכועס שבגלל משחקי ילדים מיליוני שקלים מתקציב המדינה הולכים לפח? , אם ביבי באמת היה גבר היה מוסר לגנץ את המנדט כדיי למנוע נזק רב למדינה.

מסכים לגמרי, העם כבר אמר את דברו, ביבי היה צריך להעביר את המושכות לנשיא ולתת לו את האפשרות לבדוק תמיכה מחדש
אשמח לשמוע איך בדיוק גנץ היה מקים ממשלה?

לזה שמביא כסף לחמאס

לזה שעכשיו בחקירות

לזה שרוצה שיממנו לו את ההוצאות על המשפט למרות שיש לו 50 מיליון שקל

לזה שרוצה שלא יוכלו לחקור אותו כי הוא יעני מעל החוק ופוטין וזה

יחי המלך!
אני רואה שכבר ענו לך אז אני לא אכתוב עוד דברים קודם תענה לבחור הראשון (בספק שתענה כי נראה שאתה חוזר על דברים שאחרים אומרים בלי שום ידע)
בחינתי ממשלה טובה זה אם זהות, הימין החדש, ליברמן וסמוטריץ׳ היו נכנסים ובלי שום מפלגה חרדית, שמאלנית או ערבית. וראש ממשלה ימני נורמלי. להעיף את הבגץ, עונש מוות למחבלים וחוק שאוסר על שחרור מחבלים בשום תנאי, חוק על איסור מסע ומתן עם ארגוני טרור, הריסת בתים וגירוש משפחות מחבלים, הפרדת דת ומדינה, הוצאה מחוץ לחוק של ארגונים שמאלנים קיצוניים ושלילת אזרחות מפעיליהם על בגידה במדינה, סיפו של עזה ויהודה ושומרון תוך כדי עידוד הגירה של הערבים למדינות שכנות. מפלגות שמאל קיצוניות כמו מרץ וחדש צריכות להיות מחוץ לחוק. ביטול כל הפלייה מתקנת או עזרה לערבים שחיים במדינה, שיהיו ככלל האזרחים או יעזבו. שוק כלכלי חופשי. לצערי כל זה רק חלום.
מסכים איתך לגבי זה שהממשלה שכתבת באמת הייתה האידיאל כנראה
אבל קודם כל איזה ראש ממשלה שהגיוני שיבחר יותר טוב מביבי גנץ?
לגבי הסיפוח מה תעשה לגבי הערבים שלא מהגרים?

עם כמה שאני מסכים עם רוב מה שרשמת פה,
זה רחוק מלהיות חלום גם, ונניח שזה כן היה קורה היינו אומרים שלום לדמוקרטיה ממזמן, וסיפוח של עזה זה לא ממש אופציה מכל כך הרבה סיבות
לא נורא, אז לא נהיה דמוקרטיים. עם הדמוקרטיה שיש עכשיו הייתי מעדיף את אוגוסטו פינושה בראש המדינה שיעשה פה קצת סדר. את עזה או לספח או שמצרים יקחו, אבל לא להשאיר אותם כמו שהם שימשיכו להתפתח בתור ארגון טרור.

לא נורא, אז לא נהיה דמוקרטיים. עם הדמוקרטיה שיש עכשיו הייתי מעדיף את אוגוסטו פינושה בראש המדינה שיעשה פה קצת סדר. את עזה או לספח או שמצרים יקחו, אבל לא להשאיר אותם כמו שהם שימשיכו להתפתח בתור ארגון טרור.
סיפוח זה אומר המון המון הרוגים לנו, בנוסף ה"לגיטימציה" שלנו תרד יותר נמוך ממה שיש כבר עכשיו ולך תדע כמה גרוע יותר מזה נוכל לרדת, והמצרים לא יקחו את עזה, למה להם להסתבך עם זה?

אני מבין שמטעויות אתם לא לומדים

אשמח לשמוע איך בדיוק גנץ היה מקים ממשלה?

אני רואה שכבר ענו לך אז אני לא אכתוב עוד דברים קודם תענה לבחור הראשון (בספק שתענה כי נראה שאתה חוזר על דברים שאחרים אומרים בלי שום ידע)

מסכים איתך לגבי זה שהממשלה שכתבת באמת הייתה האידיאל כנראה
אבל קודם כל איזה ראש ממשלה שהגיוני שיבחר יותר טוב מביבי גנץ?
לגבי הסיפוח מה תעשה לגבי הערבים שלא מהגרים?
אהבתי את הפתרון של פייגלין, שיכירו במדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי או שיעזבו. מבחינתי שלילת כל זכות וגירוש הוא אופציה אם לא יהיו מוכנים לעזוב מרצונם. יש הרבה מדינות מסביב, אולי אפשר לעשות איזה עסקה ששני הצדדים ירוויחו, עם ירדן למשל.

אהבתי את הפתרון של פייגלין, שיכירו במדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי או שיעזבו. מבחינתי שלילת כל זכות וגירוש הוא אופציה אם לא יהיו מוכנים לעזוב מרצונם. יש הרבה מדינות מסביב, אולי אפשר לעשות איזה עסקה ששני הצדדים ירוויחו, עם ירדן למשל.
רק בעיה קטנה עם זה אגב, יש לך פה אחוז לא קטן מהמדינה שלנו שלא מסכימה שהמדינה שלנו היא של העם היהודי בכלל שיעשו רילוקיישן ישר לעזה, רוב תל אביב בעיקר

אם רק אנשים היו חושבים בהיגיון אז אולי זה היה יכול לעבוד אבל זה לא המקרה בנוסף אף אחד לא רוצה להידפק עם טרוריסטים חסרי השכלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית