לעבודה כמו בפעם הקודמת, רק בסיטואציה שלפיד יקח את המקום הראשון בכחול לבן או שהמפלגות יתפרקו אני אצביע ללפיד
אל תדאג, עוד לא סיימתי איתך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לעבודה כמו בפעם הקודמת, רק בסיטואציה שלפיד יקח את המקום הראשון בכחול לבן או שהמפלגות יתפרקו אני אצביע ללפיד
אל תדאג, עוד לא סיימתי איתך
מממ.... אפשר לראות?? 🙄
לפיד זה ההוא בלי בגרות שרוצה להיות שר כלכלה? זה שהמציא מס טלויזיה? נראה שהוא מבין, אצביע לו גם יש מצב.לעבודה כמו בפעם הקודמת, רק בסיטואציה שלפיד יקח את המקום הראשון בכחול לבן או שהמפלגות יתפרקו אני אצביע ללפיד
לפיד זה ההוא בלי בגרות שרוצה להיות שר כלכלה? זה שהמציא מס טלויזיה? נראה שהוא מבין, אצביע לו גם יש מצב.
והנה הוא התחיל ליברמן ''סמאלני''
בסדר כול מי שלא אתה שייך לשמאל הממורמר.
אם הבן אדם אמור לייצג את הימין בארץ אז אני מתייבש בדעות הימניות שלי, מה שבטח הדמוקרטים הרגישו בזמן הבחירות עם הילרי בבחירות הקודמות. כול הקרקס דינו פארק שעשועים על גבו של האזרח הקטן ולא משנה עם יבואו מישהו שבאמת ותמים תואם את רצונו של הבוחר(זהות מישהו?) ביבי יעלה לנו על הגב עם כרטיס v.i.p .
איפה שהוא בפורום יש בטח תגובה שלי בנושא פוליטיקה שבה כתבתי -'' פוליטיקה זה דבר מצחיק , אז צוחקים''
אבל עברו כבר כמה שנים ואני יכול לתקן את המשפט ל-''פוליטיקה עצובה , אז בוכים''
מסכים עם הכל חוץ מזה שהדמוקרטים התביישו בהילרי, כי הם ממש לא. היא מייצגת את הדמוקרטים בדיוק כפי שהם. אני בחרתי בזהות וקיוויתי שסוף סוף מישהו נורמלי יוכל לעשות משהו, אבל טעיתי. העדר ימשיך להצביע למי שהוא מצביע ללא מחשבה ולבצע את אותה הפעולה כל 4 שנים בתקווה לשינוי.והנה הוא התחיל ליברמן ''סמאלני''
בסדר כול מי שלא אתה שייך לשמאל הממורמר.
אם הבן אדם אמור לייצג את הימין בארץ אז אני מתייבש בדעות הימניות שלי, מה שבטח הדמוקרטים הרגישו בזמן הבחירות עם הילרי בבחירות הקודמות. כול הקרקס דינו פארק שעשועים על גבו של האזרח הקטן ולא משנה עם יבואו מישהו שבאמת ותמים תואם את רצונו של הבוחר(זהות מישהו?) ביבי יעלה לנו על הגב עם כרטיס v.i.p .
איפה שהוא בפורום יש בטח תגובה שלי בנושא פוליטיקה שבה כתבתי -'' פוליטיקה זה דבר מצחיק , אז צוחקים''
אבל עברו כבר כמה שנים ואני יכול לתקן את המשפט ל-''פוליטיקה עצובה , אז בוכים''
הרבה מאוד מהדמוקרטים לא הצביעו בבחירות בגלל הילרי (אני לא זוכר את המספר אבל זה היה מספר מטורף ביחס להיסטורית הצבעה בארצות הברית)מה ז
מסכים עם הכל חוץ מזה שהדמוקרטים התביישו בהילרי, כי הם ממש לא. היא מייצגת את הדמוקרטים בדיוק כפי שהם. אני בחרתי בזהות וקיוויתי שסוף סוף מישהו נורמלי יוכל לעשות משהו, אבל טעיתי. העדר ימשיך להצביע למי שהוא מצביע ללא מחשבה ולבצע את אותה הפעולה כל 4 שנים בתקווה לשינוי.
ליברמן טוב בכוונות שלו, אבל הוא לא מקבל אפשרות לעשות את מה שצריך להיעשות. ביבי האפס השקרן והחלש לא נותן לו.היום רק ליברמן צוחק...
תפס לביבי בחמינאדוס ועשה אותו כזה קטן מול כול העולם...
אז בוא תבין משהו, לגבי "העדר המטומטם" אני מסכים איתך אבל הפוך לגמרי ממה שאתה אומר.זה דבר היחיד הטוב שייצא מזה. התוצאות של הבחירות לא ישתנו, לא חושב שיש בכלל סיבה ללכת לבחור. מפלגות נורמליות לא עוברות את אחוז החסימה אפילו בגלל העדר המטומטם שממשיך לבחור באותו מנהיג שוב ושוב בלי שהוא עשה משהו. אני פשוט לא מצליח להבין איזה סיבה יש לבחור בו (חוץ מהטענה שאם לא הוא אז מי וכל השאר גרועים ממנו). אני בתור ימני קיצוני הייתי מעדיף לראות את כחול לבן נבחרים כדי שיעיפו את הליצן הזה סוף סוף.
אז ככה, בוא נזרום איתך ונמסור לגנץ את המנדט.אני היחיד שכועס שבגלל משחקי ילדים מיליוני שקלים מתקציב המדינה הולכים לפח? , אם ביבי באמת היה גבר היה מוסר לגנץ את המנדט כדיי למנוע נזק רב למדינה.
בוא נתייחס דבר דבר.לזה שמביא כסף לחמאס
לזה שעכשיו בחקירות
לזה שרוצה שיממנו לו את ההוצאות על המשפט למרות שיש לו 50 מיליון שקל
לזה שרוצה שלא יוכלו לחקור אותו כי הוא יעני מעל החוק ופוטין וזה
יחי המלך!
ליברמן טוב בכוונות שלו, אבל הוא לא מקבל אפשרות לעשות את מה שצריך להיעשות. ביבי האפס השקרן והחלש לא נותן לו.
עם כמה שאני מסכים עם רוב מה שרשמת פה,מבחינתי ממשלה טובה זה אם זהות, הימין החדש, ליברמן וסמוטריץ׳ היו נכנסים ובלי שום מפלגה חרדית, שמאלנית או ערבית. וראש ממשלה ימני נורמלי. להעיף את הבגץ, עונש מוות למחבלים וחוק שאוסר על שחרור מחבלים בשום תנאי, חוק על איסור מסע ומתן עם ארגוני טרור, הריסת בתים וגירוש משפחות מחבלים, הפרדת דת ומדינה, הוצאה מחוץ לחוק של ארגונים שמאלנים קיצוניים ושלילת אזרחות מפעיליהם על בגידה במדינה, סיפו של עזה ויהודה ושומרון תוך כדי עידוד הגירה של הערבים למדינות שכנות. מפלגות שמאל קיצוניות כמו מרץ וחדש צריכות להיות מחוץ לחוק. ביטול כל הפלייה מתקנת או עזרה לערבים שחיים במדינה, שיהיו ככלל האזרחים או יעזבו. שוק כלכלי חופשי. לצערי כל זה רק חלום.
למי שיהיה הכי חזק בסקרים (חוץ מהליכוד) כדי להחליף את נתניהו.
אני מבין שמטעויות אתם לא לומדיםכחול לבן.
אני היחיד שכועס שבגלל משחקי ילדים מיליוני שקלים מתקציב המדינה הולכים לפח? , אם ביבי באמת היה גבר היה מוסר לגנץ את המנדט כדיי למנוע נזק רב למדינה.
אשמח לשמוע איך בדיוק גנץ היה מקים ממשלה?מסכים לגמרי, העם כבר אמר את דברו, ביבי היה צריך להעביר את המושכות לנשיא ולתת לו את האפשרות לבדוק תמיכה מחדש
אני רואה שכבר ענו לך אז אני לא אכתוב עוד דברים קודם תענה לבחור הראשון (בספק שתענה כי נראה שאתה חוזר על דברים שאחרים אומרים בלי שום ידע)לזה שמביא כסף לחמאס
לזה שעכשיו בחקירות
לזה שרוצה שיממנו לו את ההוצאות על המשפט למרות שיש לו 50 מיליון שקל
לזה שרוצה שלא יוכלו לחקור אותו כי הוא יעני מעל החוק ופוטין וזה
יחי המלך!
מסכים איתך לגבי זה שהממשלה שכתבת באמת הייתה האידיאל כנראהבחינתי ממשלה טובה זה אם זהות, הימין החדש, ליברמן וסמוטריץ׳ היו נכנסים ובלי שום מפלגה חרדית, שמאלנית או ערבית. וראש ממשלה ימני נורמלי. להעיף את הבגץ, עונש מוות למחבלים וחוק שאוסר על שחרור מחבלים בשום תנאי, חוק על איסור מסע ומתן עם ארגוני טרור, הריסת בתים וגירוש משפחות מחבלים, הפרדת דת ומדינה, הוצאה מחוץ לחוק של ארגונים שמאלנים קיצוניים ושלילת אזרחות מפעיליהם על בגידה במדינה, סיפו של עזה ויהודה ושומרון תוך כדי עידוד הגירה של הערבים למדינות שכנות. מפלגות שמאל קיצוניות כמו מרץ וחדש צריכות להיות מחוץ לחוק. ביטול כל הפלייה מתקנת או עזרה לערבים שחיים במדינה, שיהיו ככלל האזרחים או יעזבו. שוק כלכלי חופשי. לצערי כל זה רק חלום.
לא נורא, אז לא נהיה דמוקרטיים. עם הדמוקרטיה שיש עכשיו הייתי מעדיף את אוגוסטו פינושה בראש המדינה שיעשה פה קצת סדר. את עזה או לספח או שמצרים יקחו, אבל לא להשאיר אותם כמו שהם שימשיכו להתפתח בתור ארגון טרור.עם כמה שאני מסכים עם רוב מה שרשמת פה,
זה רחוק מלהיות חלום גם, ונניח שזה כן היה קורה היינו אומרים שלום לדמוקרטיה ממזמן, וסיפוח של עזה זה לא ממש אופציה מכל כך הרבה סיבות
סיפוח זה אומר המון המון הרוגים לנו, בנוסף ה"לגיטימציה" שלנו תרד יותר נמוך ממה שיש כבר עכשיו ולך תדע כמה גרוע יותר מזה נוכל לרדת, והמצרים לא יקחו את עזה, למה להם להסתבך עם זה?לא נורא, אז לא נהיה דמוקרטיים. עם הדמוקרטיה שיש עכשיו הייתי מעדיף את אוגוסטו פינושה בראש המדינה שיעשה פה קצת סדר. את עזה או לספח או שמצרים יקחו, אבל לא להשאיר אותם כמו שהם שימשיכו להתפתח בתור ארגון טרור.
אהבתי את הפתרון של פייגלין, שיכירו במדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי או שיעזבו. מבחינתי שלילת כל זכות וגירוש הוא אופציה אם לא יהיו מוכנים לעזוב מרצונם. יש הרבה מדינות מסביב, אולי אפשר לעשות איזה עסקה ששני הצדדים ירוויחו, עם ירדן למשל.אני מבין שמטעויות אתם לא לומדים
אשמח לשמוע איך בדיוק גנץ היה מקים ממשלה?
אני רואה שכבר ענו לך אז אני לא אכתוב עוד דברים קודם תענה לבחור הראשון (בספק שתענה כי נראה שאתה חוזר על דברים שאחרים אומרים בלי שום ידע)
מסכים איתך לגבי זה שהממשלה שכתבת באמת הייתה האידיאל כנראה
אבל קודם כל איזה ראש ממשלה שהגיוני שיבחר יותר טוב מביבי גנץ?
לגבי הסיפוח מה תעשה לגבי הערבים שלא מהגרים?
רק בעיה קטנה עם זה אגב, יש לך פה אחוז לא קטן מהמדינה שלנו שלא מסכימה שהמדינה שלנו היא של העם היהודי בכלל שיעשו רילוקיישן ישר לעזה, רוב תל אביב בעיקראהבתי את הפתרון של פייגלין, שיכירו במדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי או שיעזבו. מבחינתי שלילת כל זכות וגירוש הוא אופציה אם לא יהיו מוכנים לעזוב מרצונם. יש הרבה מדינות מסביב, אולי אפשר לעשות איזה עסקה ששני הצדדים ירוויחו, עם ירדן למשל.
אם רק אנשים היו חושבים בהיגיון אז אולי זה היה יכול לעבוד אבל זה לא המקרה בנוסף אף אחד לא רוצה להידפק עם טרוריסטים חסרי השכלהאהבתי את הפתרון של פייגלין, שיכירו במדינת ישראל כמדינתו של העם היהודי או שיעזבו. מבחינתי שלילת כל זכות וגירוש הוא אופציה אם לא יהיו מוכנים לעזוב מרצונם. יש הרבה מדינות מסביב, אולי אפשר לעשות איזה עסקה ששני הצדדים ירוויחו, עם ירדן למשל.