הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

למי אתם מצביעים בבחירות שיהיו עוד מעט?

אתה יודע, יש עוד מפלגות ימין לא חרדיות

תיאורטית, בפועל הם מעולם לא פעלו למען שאר האוכלוסיה או למען החברה הישראלית, וההפך, רק ניסו להתאים את החברה הישראלית לאורח החיים שלהם
ביבי הוא מפלגת ימין לא חרדית

הוא עם החרדים כי אין לו ברירה

ביבי הוא מפלגת ימין לא חרדית
הליכוד בראשות ביבי הוא לא ימין ולא שמאל, הוא מה שהקואליציה שלו רוצה שהוא יהיה.
הימין בחיים לא היה שואף לחיות יד ביד עם הפלסטינים, אבל זה מה שהמתנחלים רוצים אם זה אומר ארץ ישראל השלמה, אז לשם ביבי חותר.

הוא עם החרדים כי אין לו ברירה
יש ברירה. רוב המפלגות לא מוכנות לשבת עם ביבי עצמו. לא עם הליכוד, אלא רק עם ביבי, בגלל שלל תיקי האישום שלו.
הוא יכל בכיף לצאת לנבצרות לפני שנתיים בערך, לסגור את התיקים כמה שיותר מהר, ולצאת זכאי כמו שהוא טוען, או אשם כמו שזה ברור.
הוא החליט למרוח את התיקים האלה עד שיהיה חוק שייגן עליו, וזה למה כמעט אף אחד לא רוצה לשבת איתו

הליכוד בראשות ביבי הוא לא ימין ולא שמאל, הוא מה שהקואליציה שלו רוצה שהוא יהיה.
הימין בחיים לא היה שואף לחיות יד ביד עם הפלסטינים, אבל זה מה שהמתנחלים רוצים אם זה אומר ארץ ישראל השלמה, אז לשם ביבי חותר.

יש ברירה. רוב המפלגות לא מוכנות לשבת עם ביבי עצמו. לא עם הליכוד, אלא רק עם ביבי, בגלל שלל תיקי האישום שלו.
הוא יכל בכיף לצאת לנבצרות לפני שנתיים בערך, לסגור את התיקים כמה שיותר מהר, ולצאת זכאי כמו שהוא טוען, או אשם כמו שזה ברור.
הוא החליט למרוח את התיקים האלה עד שיהיה חוק שייגן עליו, וזה למה כמעט אף אחד לא רוצה לשבת איתו
הליכוד תמיד הייתה ימין

ואיזה מפלגות מוכנות לשבת עם הליכוד אבל לא עם ביבי עצמו?

התיקים שלו לא ממש מעניינים מישהו, הדבר היחיד שמעניין פוליטיקאים זה כוח פוליטי
כל מי שחושב שיחליפו את נתיהו חי בללהלנד
אם אתם לא אוהבים את נתניהו ורוצים שהקול שלכם יהיה שווה משהו אתם צריכים לראות לאיזו מפלגה שכן מוכנה לשבת עם נתניהו יש סיכוי כלשהו לקדם את האינטרסים שלכם.
ז"א כל מפלגה שפוטנציאלית תשב עם ביבי, תראו אם העמדות שלה תואמות את שלכם ואיזה דברים היא רוצה לקדם יותר ביחס לכוח הפוליטי שיהיה לה (כמות המנדטים, מפת המנדטים והתלות של מפלגת השלטון במנדטים האלה)

תראו את החרדים, דוגמא מושלמת לכך. שואבים כל כך הרבה מהמדינה בזכות כך.

הליכוד תמיד הייתה ימין
הליכוד היה ימין. היום הם פשוט טוענים שהם ימין.
איזה מהלך ימני הם עשו בידיוק בשנים האחרונות? סיפוח שטחים עד למצב של כמעט צורך לסיפוח הפלסטינים? תשלומים ימין ועל שמאל לחמאס? עידוד מונופולים בכלכלה?

ואיזה מפלגות מוכנות לשבת עם הליכוד אבל לא עם ביבי עצמו?
כחול לבן לדוגמא, המפלגה שאם הם היו מוכנים לעשות ממשלת אחדות איתם אז לא היה צריך לא את הערבים ולא את החרדים

התיקים שלו לא ממש מעניינים מישהו, הדבר היחיד שמעניין פוליטיקאים זה כוח פוליטי
התיקים שלו ממוטטים את הפוליטיקה הישראלית בין אם הוא רוצה או לא, זה מעניין הרבה אנשים

איזה מהלך ימני הם עשו בידיוק בשנים האחרונות? סיפוח שטחים עד למצב של כמעט צורך לסיפוח הפלסטינים? תשלומים ימין ועל שמאל לחמאס? עידוד מונופולים בכלכלה?

כחול לבן לדוגמא, המפלגה שאם הם היו מוכנים לעשות ממשלת אחדות איתם אז לא היה צריך לא את הערבים ולא את החרדים

התיקים שלו ממוטטים את הפוליטיקה הישראלית בין אם הוא רוצה או לא, זה מעניין הרבה אנשים
כחול לבן היא מפלגה שרוצה להיות מפלגת שלטון הם היו יושבים עם הליכוד רק במידה והם בשלטון

מה זה אומר? אתה טוען שמכל מפלגות הימין אף אחת לא פעלה לעולם למען אזרחי ישראל מבחינה כלכלית? אתה מבין שאם לא ביבי בתור שר אוצר ב2003 היום היינו כנראה באיזור יוון?

כחול לבן היא מפלגה שרוצה להיות מפלגת שלטון הם היו יושבים עם הליכוד רק במידה והם בשלטון
למיטב הבנתי הם כן טענו שהם מוכנים לשבת עם הליכוד, אבל רק לא עם ביבי.
פעם גם לא הייתה לי בעיה עם הליכוד, היום אני גם בעד שהליכוד יתרסק, מהסיבה הפשוטה שביבי עושה הרבה דברים פסולים, בין אם חוקיים או לא, ואף אחד בליכוד לא מעז לומר שזה לא בסדר וככה לא מתנהלים.
אם אין שם אף אחד שיכול לומר לראש המפלגה שמשהו לא בסדר, ולהוביל אחריו אנשים שיעשו כמוהו, אז זו מפלגה של לקקנים, ולאף אחד מהם אין את הביצים לעמוד מול שאר מנהיגי העולם
מה זה אומר? אתה טוען שמכל מפלגות הימין אף אחת לא פעלה לעולם למען אזרחי ישראל מבחינה כלכלית? אתה מבין שאם לא ביבי בתור שר אוצר ב2003 היום היינו כנראה באיזור יוון?
אמרתי כל הימין ואף פעם? אמרתי קואליציית הימין של השנים האחרונות, לא לפני 15 שנה

הליכוד עדיין יותר ימין מהאלטרנטיבות השלטוניות

יש מפלגות יותר ימניות (גם ימין קיצוני) שאפשר להצביע להם

פעם גם לא הייתה לי בעיה עם הליכוד, היום אני גם בעד שהליכוד יתרסק, מהסיבה הפשוטה שביבי עושה הרבה דברים פסולים, בין אם חוקיים או לא, ואף אחד בליכוד לא מעז לומר שזה לא בסדר וככה לא מתנהלים.
אם אין שם אף אחד שיכול לומר לראש המפלגה שמשהו לא בסדר, ולהוביל אחריו אנשים שיעשו כמוהו, אז זו מפלגה של לקקנים, ולאף אחד מהם אין את הביצים לעמוד מול שאר מנהיגי העולם

להגיד שהם לא עשו זה חרטא אבל אני כן מסכים שהם עשו מעט מאוד או בעיקר לא הפריעו.
זה לא אומר ש:
א. לא ברור שהשמאל הפופוליסטי בארץ היה גורם הרבה יותר נזק.
ב. זהות דומה באיזושהי צורה לקרקס ההסתדרותי שהוא הימין כרגע.

הם מוכנים לשבת עם הליכוד בלי ביבי והם מוכנים לשבת עם הליכוד גם עם ביבי

לשבת עם ביבי כרגע פשוט מתנגש עם אוכלסיית מצביעים גדולה שלהם, מה שנקרא מחנה "רק לא ביבי"

זה חלק גדול מהמצע שלהם להוות אלטרנטיבה שלטונית לביבי אחרת לא הייתה להם בעיה לשבת איתו

לפיד כבר ישב עם ביבי

הליכוד עדיין יותר ימין מהאלטרנטיבות
הם יותר ימין מהחרדים זה בטוח, כי החרדים זה לא ימין, זה כלום, הם פשוט חרדים.
כולנו הם לא ימין, הם פשוט לקקני תחת של ביבי. הם ליקקו כל כך חזק שהם אשכרה נשאבו פנימה.
מפלגות המתנחלים זה ימין קיצון כמו שאמרת.
ישראל ביתנו זה ימין די יציב, למרות שלא באמת ברור לי מה הערכים האמיתיים שלהם.
והליכוד? הליכוד זה מפלגה שרצה ללא מצע וממלאת את המצע במלואו.
הם לא עושים שום דבר ושום כלום, הם לא קידמו שום דבר בשנים האחרונות חוץ ממהלכים שיגרמו להם להיראות ימין, בלי להיות באמת ימין

הם יותר ימין מהחרדים זה בטוח, כי החרדים זה לא ימין, זה כלום, הם פשוט חרדים.
כולנו הם לא ימין, הם פשוט לקקני תחת של ביבי. הם ליקקו כל כך חזק שהם אשכרה נשאבו פנימה.
מפלגות המתנחלים זה ימין קיצון כמו שאמרת.
ישראל ביתנו זה ימין די יציב, למרות שלא באמת ברור לי מה הערכים האמיתיים שלהם.
והליכוד? הליכוד זה מפלגה שרצה ללא מצע וממלאת את המצע במלואו.
הם לא עושים שום דבר ושום כלום, הם לא קידמו שום דבר בשנים האחרונות חוץ ממהלכים שיגרמו להם להיראות ימין, בלי להיות באמת ימין
הם כן ימין

מפלגת שמאל מובהקת בשלטון כבר הייתה מחלקת את כל השטחים

א. לא ברור שהשמאל הפופוליסטי בארץ היה גורם הרבה יותר נזק.
לא אמרתי שהשמאל הוא הפתרון, אבל לדעתי לשמאל יש מקום בקואליציה, גם אם ימנית, אבל יותר שפויה

ב. זהות דומה באיזושהי צורה לקרקס ההסתדרותי שהוא הימין כרגע.
אני מסכים שזהות היא משהו שונה במשחק הפוליטי, אבל זה לא אומר שאני סומך עליהם

אני לצורך העניין גר בהתנחלות. האינטרס העיקרי שלי הוא שלא יפנו אותי מהבית

כל מי שדואג לי לאינטרס הזה הוא מספיק ימין בשבילי

אני לצורך העניין גר בהתנחלות. האינטרס העיקרי שלי הוא שלא יפנו אותי מהבית

כל מי שדואג לי לאינטרס הזה הוא מספיק ימין בשבילי
אז אתה קבוצת אינטרס, ויופי לך שיש לך מישהו שנלחם על האינטרס שלך.
אבל האינטרס שלך זה לא האינטרס של חלק גדול מאוד מהמדינה, אם לא הרוב.
אבל זה דיון שאני לא רוצה להיכנס אליו

אז אתה קבוצת אינטרס, ויופי לך שיש לך מישהו שנלחם על האינטרס שלך.
אבל האינטרס שלך זה לא האינטרס של חלק גדול מאוד מהמדינה, אם לא הרוב.
אבל זה דיון שאני לא רוצה להיכנס אליו
כולם קבוצות אינטרס, צריך לראות מה יקדם הכי הרבה את האינטרסים שלך

לא אמרתי שהשמאל הוא הפתרון, אבל לדעתי לשמאל יש מקום בקואליציה, גם אם ימנית, אבל יותר שפויה

אני מסכים שזהות היא משהו שונה במשחק הפוליטי, אבל זה לא אומר שאני סומך עליהם
איזה שמאל? הפסיכים בעבודה? העוד יותר פסיכים במרצ? חסרי האג'נדה בכחול לבן?
תראה, זה לא שאני מנסה להגן על "הימין", הרי אין שום הבדל כרגע בין "ימין" ו"שמאל בישראל.

העבודה, הליכוד, כחול לבן, ישראל ביתנו וכולנו הם כולם אוסף של בורים חסרי אג'נדה במקרה הטוב (נניח ליברמן) או אידיוטים מסוכנים מבחינה כלכלית (העבודה).

היחידים ששווים את הקול של אדם עובד שלא רוצה להתעלק על הכלל הם בעיקר זהות, וקצת הימין החדש.

אם אתם מצביעים במטרה להקים קואליציית "שמאל" בלי חרדים בשביל לקוות להזיז קצת את הסטטוס קוו לכיווננו אני מבין, אני פשוט חושב שזה מאוד שולי ביחס לנטל המס המטורף וביזבוז כספי הציבור המטורף במדינת ישראל.

כולם קבוצות אינטרס, צריך לראות מה יקדם הכי הרבה את האינטרסים שלך
אני לא מסכים עם זה, לכולם יש אינטרס זה נכון, אבל השאלה האם האינטרס הזה הוא אישי, או למטרות רחבות יותר

אני לא מסכים עם זה, לכולם יש אינטרס זה נכון, אבל השאלה האם האינטרס הזה הוא אישי, או למטרות רחבות יותר
בסופו של דבר הכל אישי גם המטרות הרחבות יותר
אינטרס ציבורי של כולם לצורך העניין זה לא ללכת לבחירות חדשות כי זה מבזבז מכספי המיסים של כולם על כלום.

(למרות שגם פה יש אנשים שנהנים מהעניין הזה, מרוויחים יום חופש ומשכורת)

איזה שמאל? הפסיכים בעבודה? העוד יותר פסיכים במרצ? חסרי האג'נדה בכחול לבן?
תראה, זה לא שאני מנסה להגן על "הימין", הרי אין שום הבדל כרגע בין "ימין" ו"שמאל בישראל.

העבודה, הליכוד, כחול לבן, ישראל ביתנו וכולנו הם כולם אוסף של בורים חסרי אג'נדה במקרה הטוב (נניח ליברמן) או אידיוטים מסוכנים מבחינה כלכלית (העבודה).

היחידים ששווים את הקול של אדם עובד שלא רוצה להתעלק על הכלל הם בעיקר זהות, וקצת הימין החדש.

אם אתם מצביעים במטרה להקים קואליציית "שמאל" בלי חרדים בשביל לקוות להזיז קצת את הסטטוס קוו לכיווננו אני מבין, אני פשוט חושב שזה מאוד שולי ביחס לנטל המס המטורף וביזבוז כספי הציבור המטורף במדינת ישראל.
לדעתי הבעיה היא לא המיסים, כי למדינה יש מספיק כסף ממיסים, הבעיה היא החלוקה של הכספים, ולדעתי בממשלה שונה יש סיכוי טוב לשיפור החיים ללא הרעה אמיתית במיסים.
יכול להיות שזה חלום בהקיץ, אבל אני מעדיף לחשוב שיש יותר ממפלגה אחת שרוצים לשפר את תפקוד הממשלה

בסופו של דבר הכל אישי גם המטרות הרחבות יותר
כן ולא, אבל זה דיון מורכב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית