הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות שיהיו עוד מעט?

המדריך המלא: איך להצביע בקלפי שאתם לא רשומים בה – בחירות מועד ב׳ 2019 — אות־אות־אות
למי שאמור להצביע רחוק מאיפה שהוא גר (סטודנטים, עבר דירה ולא שינה כתובת וכו') יש קלפיות למוגבלי ניידות. לא יודע עד כמה האתר הנ"ל רשמי אבל לפני כמה שנים בתור סטודנט עם כתובת רשומה בעיר אחרת זה בדיוק מה שעשיתי

המדריך המלא: איך להצביע בקלפי שאתם לא רשומים בה – בחירות מועד ב׳ 2019 — אות־אות־אות
למי שאמור להצביע רחוק מאיפה שהוא גר (סטודנטים, עבר דירה ולא שינה כתובת וכו') יש קלפיות למוגבלי ניידות. לא יודע עד כמה האתר הנ"ל רשמי אבל לפני כמה שנים בתור סטודנט עם כתובת רשומה בעיר אחרת זה בדיוק מה שעשיתי
לא הייתי מציע לאף אחד לעשות את זה ולהסתכן. מי שהמוגבלות שלו לא נראת לעין צריך לחתום על טופס ובו הוא מצהיר על המוגבלות שלו. באותו טופס כתוב את הדבר הבא:
"אדם שיחתום על טופס הצהרה כי הוא מוגבל בניידות, כאשר בפועל הוא אינו מוגבל בניידות, עובר עבירה פלילית כאשר העונש בצידה הוא 6 חודשי מאסר."

הנה עמוד רשמי יותר:
הצבעה לכנסת של מוגבלים בניידות (נכים)

לא הייתי מציע לאף אחד לעשות את זה ולהסתכן. מי שהמוגבלות שלו לא נראת לעין צריך לחתום על טופס ובו הוא מצהיר על המוגבלות שלו. באותו טופס כתוב את הדבר הבא:
"אדם שיחתום על טופס הצהרה כי הוא מוגבל בניידות, כאשר בפועל הוא אינו מוגבל בניידות, עובר עבירה פלילית כאשר העונש בצידה הוא 6 חודשי מאסר."

הנה עמוד רשמי יותר:
טוב אז הבהרה, כשעשיתי את זה:
לפני כמה שנים בתור סטודנט עם כתובת רשומה בעיר אחרת זה בדיוק מה שעשיתי
הייתי מאוד מוגבל בניידות, המוגבלות היא לא לדפי הפורום, כמובן שלא עשיתי את זה סתם ולא עברתי עבירה פלילית...
אחרי שזה נאמר, אתה צודק וגם עכשיו אני מוגבל בניידות, לא אפרט למה, אם מחר לא אהיה מוגבל בניידות אני אסע לקלפי שאני אמור להצביע בו.
עכשיו שאמרתי את כל זה, כתוב בקישור ששמת "בעלי זכות הצבעה המוגבלים בניידותם מפאת מצבם הגופני (באופן זמני או קבוע)", ממה שידוע לי אין הגדרה בחוק מה זה "מוגבלי ניידות". אם בנאדם יש לו למשל מיגרנה והוא לא יכול לנסוע 3 שעות לקלפי שהוא רשום בה, מי מחליט אם זה מוגבלות זמנית או לא? או כאב גב שמונע ממך להתנייד וכו

טוב אז הבהרה, כשעשיתי את זה:

הייתי מאוד מוגבל בניידות, המוגבלות היא לא לדפי הפורום, כמובן שלא עשיתי את זה סתם ולא עברתי עבירה פלילית...
אחרי שזה נאמר, אתה צודק וגם עכשיו אני מוגבל בניידות, לא אפרט למה, אם מחר לא אהיה מוגבל בניידות אני אסע לקלפי שאני אמור להצביע בו.
עכשיו שאמרתי את כל זה, כתוב בקישור ששמת "בעלי זכות הצבעה המוגבלים בניידותם מפאת מצבם הגופני (באופן זמני או קבוע)", ממה שידוע לי אין הגדרה בחוק מה זה "מוגבלי ניידות". אם בנאדם יש לו למשל מיגרנה והוא לא יכול לנסוע 3 שעות לקלפי שהוא רשום בה, מי מחליט אם זה מוגבלות זמנית או לא? או כאב גב שמונע ממך להתנייד וכו
יכול להיות שאתה צודק ומה שכתוב במאמר הזה ששלחת הוא נכון ואין הגדרה בחוק מי הוא מוגבל בניידות. אבל אני לא הייתי עושה את זה ולוקח את הסיכון הזה של "יכול להיות".

גם אני כשעבדתי בבחירות 2015 בירושלים
הצבעתי ככה. לא שואלים אותך כלום

גם אני כשעבדתי בבחירות 2015 בירושלים
הצבעתי ככה. לא שואלים אותך כלום
נכון אף אחד לא שואל, אתה חותם על הצהרה וזהו, אבל תגיד שהיית מוגבל שאיזה סמוי לא יכנס לפורום ויצלם את זה 😉

נכון אף אחד לא שואל, אתה חותם על הצהרה וזהו, אבל תגיד שהיית מוגבל שאיזה סמוי לא יכנס לפורום ויצלם את זה 😉
תגיד שאתה אחרי יום רגליים וזה נחשב מוגבלות

הנה עמוד רשמי יותר:
יותר מחצי מהסטודנטים אצלי באוניברסיטה עשו את זה בתקופת הבחירות האחרונה

יותר מחצי מהסטודנטים אצלי באוניברסיטה עשו את זה בתקופת הבחירות האחרונה
תאמין לי אני יודע, אני גם סטודנט. זה מנהג מקובל מאוד בב"ש ובטכניון. מי שמוכן להסתכן בעבירה פלילית בשביל לחסוך שעתיים נסיעה, שיתפדאל. רוב הסיכויים שלא יעשו לו כלום. אמרתי את מה שאמרתי רק כדי שאנשים ידעו שהם צריכים לחתום על ההצהרה הזאת.

גם כאב בטן ושלשולים נחשב "מוגבלות" ואי אפשר לבדוק את זה..הסיכון הוא אפסי.

תאמין לי אני יודע, אני גם סטודנט. זה מנהג מקובל מאוד בב"ש ובטכניון. מי שמוכן להסתכן בעבירה פלילית בשביל לחסוך שעתיים נסיעה, שיתפדאל. רוב הסיכויים שלא יעשו לו כלום. אמרתי את מה שאמרתי רק כדי שאנשים ידעו שהם צריכים לחתום על ההצהרה הזאת.
בנינו גם אם אתה גר בתל אביב אולי זה שעתיים מבש. אם אתה גר באזור תא או בצפון, זה כבר לא שעתיים. זה יכול להגיע ל3 או 4 וחצי שעות רק הלוך. וכל זה בשביל להשחיל לפתק למעטפה.
אני רק מקווה שכל אלו שהולכים להשתמש בקלפי הניידת, יתנו קודם לאלו שבאמת צריכים אותה כלומר לנכים ובעלי מוגבלות כאלו או אחרות.

למי שאתם לא מצביעים היום - רק תצאו ותצביעו. זה הכל.

שאלה מתוך סקרנות, יש כאן בפורום הרבה חבר׳ה שהצביעו זהות, למי אתם מצביעים הפעם?

חברה שלי עכשיו הצביעה איתי ככה ביהוד, והיא מאשדוד.
שום בעיות

נערך לאחרונה:
שאלה מתוך סקרנות, יש כאן בפורום הרבה חבר׳ה שהצביעו זהות, למי אתם מצביעים הפעם?

הצבעתי לבנט וגלעד אלפר לא מתוך 100% ביטחון במפלגת "ימינה" כי עדיין פרץ, סמוטריץ' ושקד יושבים איתם אבל אני רק יכול לקוות שבנט יבטיח את מה שאמר בנוגע לכך שינסה לעשות רפורמות ולפתוח את השוק ויגביל את הוועדים החזקים. זאת הסיבה היחידה שאני מצביע לו, לא מעבר.

לביבי אני כבר לא מאמין, 13 שנה של יוקר מחיה שפשוט מחרב את דור ה-Y שמנסה לשרוד פה כשמערכת הבריאות ובתי החולים חולה, החינוך, התחבורה, התשתיות, המזון, הביטחון ועוד - כולם גרועים. מעבר לזה שכל פעם הוא נותן לחרדים מיליארדים, הוא בחיים לא יעשה כאן רפורמה כלכלית רצינית כי יושב לו במפלגה ישראל כץ. אם כל זה לא היה קיים - הייתי אולי חושב להצביע לביבי רק בגלל פייגלין.

הצבעתי לבנט וגלעד אלפר לא מתוך 100% ביטחון במפלגת "ימינה" כי עדיין פרץ, סמוטריץ' ושקד יושבים איתם אבל אני רק יכול לקוות שבנט יבטיח את מה שאמר בנוגע לכך שינסה לעשות רפורמות ולפתוח את השוק ויגביל את הוועדים החזקים. זאת הסיבה היחידה שאני מצביע לו, לא מעבר.
בנט הוא השקרן היא גדול בפוליטיקה אחרי ביבי.
ימינה היא מפלגה שמיועדת רק להדתה ומדינה אחת ל-2 עמים.
אולי אם יהיו להם 80 מנדטים הם יתפנו לדברים אחרים, אבל עם מעט מנדטים מגיע מעט כוח, ולכן הם הולכים להשקיע את כל המעט כוח שיש להם בזה

גלעד אלפר לא חלק מהמפלגה ואפילו לא ביקש תפקיד
הוא נטו פרזנטור לבחירות האלה וזהו

בסדר, מההתחלה הודיתי שלא בחרתי בלב שלם. אף אחת ממפלגות הימין לא מרגישה להמון אנשים בחירה נכונה ב- 100%

אני לא הצבעתי,למרות שאני בצבא והיה לי יום די משעמם.
אבל לדעתי זה התוצאות:
ליכוד 36
כחול לבן 32
ליברמן 12
ימינה 6

החרדים התחזקו כצפוי..אבל כרגע זה נראה שהןלך להיות ממשלת אחדות, מעניין מה יהיה המצב בבוקר שהתוצאות האמיתיות יגיעו..מקווה שבליכוד ישתפו פעולה ולא נגיע לבחירות שלישיות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית