הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 195 X5

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
גיל 16
משקל מעל 80
זה היה סט גרוע.
נתחיל מזה שניסיתי עם חגורה ולא היה נוח אז הורדתי באמצע, וגם היבלות בידיים נפתחו לי וזה ממש כאב, זה לא כאב כזה שאפשר להתעלם ממנו, ולקחתי הפסקות ענקיוווווות בין החזרות בגלל היבלות המעצבנות האלה.
תעבירו את הסרטון ל 1:10 שם מתחיל התרגיל.
נ.ב אני מקווה שיום שלישי הבא אני אסע למכון לבדוק את הRM1 בדדליפט, אם יצא מעל 210 אני ישקול להשתתף בתחרות באשדוד.
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3567926

יפה
אבל תשפר כבר את הסקוואט שלך.

ואיך המוט שלך עדיין לא התעקם?

ומה זאת החגורה המסריחה הזאת?

להתחרות תלך גם ככה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם.
סאבזירו:תודה אחי,הסקוואט דווקא אחלה, רק בסטים הכבדים הוא לא יוצא טוב, עכשיו אני נשאר על 150 עד שהטכניקה טובה.
חח זאת חגורה ב100 שקל ממגה ספורט עם סקוטצ' כזה שמשתחרר כל פעם, והחגורה כבר לא עולה עלי.
באמת מוזר שהמוט לא מתעקם, אולי זה בגלל לשהוא קצר הוא רק 1.80, אני מפחד שהוא ישבר לי, כי אז אין לי איך להתאמן ואני יצטרך לקנות מוט ופלטות אולימפיות.
יום ראשון אני נוסע למכון נורמלי לבדוק RM1 בדדליפט, אם זה מעל 210 אני ישקול לסוע לתחרות באשדוד, כמובן אם אני אמצא הסעה.

תודה לכולם.
סאבזירו:תודה אחי,הסקוואט דווקא אחלה, רק בסטים הכבדים הוא לא יוצא טוב, עכשיו אני נשאר על 150 עד שהטכניקה טובה.
חח זאת חגורה ב100 שקל ממגה ספורט עם סקוטצ' כזה שמשתחרר כל פעם, והחגורה כבר לא עולה עלי.
באמת מוזר שהמוט לא מתעקם, אולי זה בגלל לשהוא קצר הוא רק 1.80, אני מפחד שהוא ישבר לי, כי אז אין לי איך להתאמן ואני יצטרך לקנות מוט ופלטות אולימפיות.
יום ראשון אני נוסע למכון נורמלי לבדוק RM1 בדדליפט, אם זה מעל 210 אני ישקול לסוע לתחרות באשדוד, כמובן אם אני אמצא הסעה.

תצלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית