הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בולד וטסט

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
מתכנן סייקל שלישי במספר
טסט פרופ 300 מג 16 שבועות
בולדנון 600 מג 15 שבועות
פרגניל 500 במהלך כל הסייקל
פיסיטי כלומיד טמוקסיפן
מה דעתכם?

מת שתשכנע אותי למה :
1. למה פרופ ולא אנטט
2. למה 300 מג בשבוע טסט
3. למה פי 2 בולד מטסט

זה בערך רמה של סייקל ראשון
אתה מוזמן לפרט נתונים עליך,גיל,גובה משקל,משקלי עבודה

• פותח/ת השרשור
1)בסוף הסייקל כשאני יורד מהטסט יש לי אקנה קשה, אני מאוד רגיש לאנדרוגן, בסייקל ראשון עשיתי טסט אנתת וכשסיימתי בכיתי את החיים הייתי עם אקנה חריף ביותר, עד שהטסט יצא מהגוף הייתי כמו מגש פיצה, אחרי שהטסט יצא זה נעצר ואז הייתי צריך כמויות של ריקוטאן כדי להעביר את זה
סייקל שני הלכתי על טסט פרופ שהאסטר קצר יותר שזמן מחצית החיים שלו סך הכל יומיים והאקנה היה קל! פשוט החומר עבר מספיק מהר כדי שלא יספיקו לצאת מלא פצעים, אולי 10 אחוז מהסייקל הראשון,
(אגב אני יודע שסייקל ראשון הגוף תמיד יגיב בצורה יותר קשה כי זה חדש לו)
2)למה רק 300 טסט פרופ? לא יודע לא רואה סיבה לעוף על מינונים גבוהים, 300 תמיד נתן לי תוצאות (300 טסט קצר, לא אנתת) אבל אשמח לשמוע מה דעתך לגבי המינון
3) כי פשוט בולדנון כידוע צריך מינונים גבוהים כדי להתחיל לראות תוצאות ולכן הוא תמיד יעבור את הטסט במינון שלוקחים

האקנה אמור להיות לך דווקא במהלך השימוש בטסט לא בסיום.
, 300 תמיד נתן לי תוצאות (300 טסט קצר, לא אנתת)
אז למה להוסיף חומר אחר במינון כפול?? עדיף שתעלה טיפה את הטסט ל500-600 במקום לדחוף עוד חומר
ומה זה משנה אם זה פרופ או אנטט? 300 זה 300

כי פשוט בולדנון כידוע צריך מינונים גבוהים כדי להתחיל לראות תוצאות ולכן הוא תמיד יעבור את הטסט במינון שלוקחים
1.אני נגד שהוא יעבור את הטסט
2. גם אם הוא עובר,למה פי 2?!
זה מתכון לבעיות ליבידו רציניות

נערך לאחרונה:
לגבי האקנה - אפשר להמנע או למזער נזקים, פשוט לשמור על אקסטרה אסתטיקה, סטריוליות וניקיון
להתקלח פעמיים ביום, ללבוש חולצה ולכביסה, במכון להשתמש במגבת

• פותח/ת השרשור
האקנה אמור להיות לך דווקא במהלך השימוש בטסט לא בסיום.

אז למה להוסיף חומר אחר במינון כפול?? עדיף שתעלה טיפה את הטסט ל500-600 במקום לדחוף עוד חומר
ומה זה משנה אם זה פרופ או אנטט? 300 זה 300

1.אני נגד שהוא יעבור את הטסט
2. גם אם הוא עובר,למה פי 2?!
זה מתכון לבעיות ליבידו רציניות

1)הוא מגיע אצלי בסיום בטח בגלל שאחרי שהטסט יוצא מהגוף, הגוף חווה נפילה חזקה של טסטוסטרון ממינון גבוה של טסט למינון מאוד נמוך אפילו נמוך יותר מרמת טסט טבעי(הציר עדיין לא מתאושש עד לתחילת הpct) אז האקנה מגיע משינוי קיצוני של ההורמונים בגוף

2)אני רוצה את הבולד בגלל מלא יתרונות, העיקריות הן מראה וסקולרי ורעב, מה גם זה סייקל 3,טסט לבד לא בא בחשבון
פרופ או אנתת? בפרופ ישמ טיפה יותר חומר פעיל למ"ל טסט מאשר האנתת עקב האסטר שלו

3)אתה יודע שההמלצות הן להתחיל מ800 מ" ג בולדנון בשבוע כדי להינות מהתוצאות שלו
אז לדעתך צריך לקחת גם 800 מ"ג טסט כדי שיהיה שווה.... טו מאצ

לעלות את הטסט ל400 מג יהיה יותר נכון?

מה גם זה סייקל 3,טסט לבד לא בא בחשבון
למה לא? אמרת שאתה מתקדם מעולה עם 300 מג טסט לשבוע. למה לא לעשות סייקל של 500-600?
אתה סתם דוחף עוד חומרים וזורק מלא כסף
בפרופ ישמ טיפה יותר חומר פעיל למ"ל טסט מאשר האנתת עקב האסטר שלו
ברמות נמוכות מאוד שלא מתייחסים אליהם

• פותח/ת השרשור
למה לא? אמרת שאתה מתקדם מעולה עם 300 מג טסט לשבוע. למה לא לעשות סייקל של 500-600?
אתה סתם דוחף עוד חומרים וזורק מלא כסף

1)לא קראת את הודעתי עד הסוף, אחזור שנית ברשותך, אני מעוניין בבולדנון בגלל כמה יתרונות והעיקר שבהם זה מראה וסקולרי ורעב ,קשה לי מאוד לאכול בסייקל מספיק וזה מבחינתי קריטי לתוצאות, גם אם החומר חלש יחסית למסה
2)טסט 300 נתן לי אחלה תוצאות אבל עדיין תוצאות של לקיחת טסט 300 מג, 5 קילו עלייה בסייקל ,
סייקל שני היה טסט פרופ 300 מג וננדרולון קצר 300 מג ועליתי 9 קילו, לכן 300 תמיד הספיק לי, הוא נותן עלייה מספקת והחומר השני שלקחתי (במקרה שלי npp) העלה את התוצאה ל9 קילו[/QUOTE]

זה לא כי הוספת חומר,זה כי לקחת סהכ מינון גבוה יותר.
במקום סהכ של 300,לקחת סהכ 600.
הסיבה היחידה להוסיף חומר שני,היא שמגיעים למינון גבוה מאוד בטסט,800+,ורוצים להפחית טסט בשביל לצמצם ץופעות לוואי כדוגמת אקנה,גינו,עלייה בנוזלים וכו.
אז מורידים טסט ל500 ומוסיפים דקה במינון 300-400

• פותח/ת השרשור
בכל אופן אני ארצה לנסות בולדנון
אך לצמצם טווח בינהם עדיף?
זאת אומרת
400 מג טסט פרופ
500 מג בולדנון

אני נגד בולדנון בכלל,אתה זה שמתעקש לקחת אותו.
לא אמרתי לך לקחת במינון נמוך,אמרתי לך להגביר את הטסט ולצמצם את הפער ביניהם

• פותח/ת השרשור
מה הסיבה שאתה נגד בולדנון?
בגלל האסטר או בגלל המינון שצריך לקחת כדי שזה יעבוד?

מחיר ומינון.
בלי להיכנס למחירים,כי אסור,בולד עולה יותר מטסט וננדרולון..מתקרב במחירים שלו לטרן ומסטרון ועל כל זה צריך להשתמש בו במינון כפול ממה שהיית משתמש בחומרים אחרים,ככה שאתה משלם יותר על חומר יקר יותר וגם צריך לקנות פי 2 ממנו כי הוא חלש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית