הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בסוף המשכתי !

Nocturnal gainz

משתמש מתחיל
10
4
נק' מוניטין:
-3
10
4
בסוף מצאתי מישהו שיעשה לי זריקות כי פחדתי להזריק לבד, עליתי ל 84 קילו נשארו לי 4 שבועות לסייקל. ואני מרגיש שהפטמות שלי שורפות קצת והם ברגיל קצת גדולות מהממוצע ויש לי במשפחה נטייה לגיינו מה אפשר לעשות ?
נ.ב
אפשר לקראת הסוף להוסיף ווינסטרול כדי להתחטב (כמובן גם התזונה תהיה בהתאם)

אתה טרול? כח ארימדקס יום כן יום לא 0.5 אמור לעזור לשאר לא רוצה להתייחס בכלל

למה לא ? מזו ההתנשאות הזו
אני לא חושב שזה התנאשות אני חושב (ובטוח בזה) שאני ימנע מי לגרום לך לעוד נזק עם אגיד לך להוסיף סטנוזלול בסוף סייקל בלי רקע עליך (מה שבטוח שהוא דל) התייחסתי רק לבעיה שנוצרה מהנזק שעשייתה לעצמך רמז חוסר ידע שהביא אותך לעקצוצים בפיטמות ושאלות מה לעשות. ברור שלא צריך להרוג בנאדם על שאלה שהוא שאל אבל בהחלט אפשר להבין איפה הוא עומד. תחכים בנושא עם אתה מרגיש שאני מתנשא אני מבקש ממך סליחה (כי אני הכי כנה איתך והכי רוצה לעזור לך) אבל תתחיל מעצמך ותשאל רגע את עצמך מה לא בסדר

עזוב אותך נאבי,יש אנשים שלא צריך להתייחס אליהם.
תסתכל בפוסטים שלו,לפני כמה שבועות הוא אמר שהוא התחרט והוא מפסיק את הסייקל וביקש פה עזרה
ועכשיו חוזר לפה עם פטמות נפוחות.שיסתדר לבד

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך נאבי,יש אנשים שלא צריך להתייחס אליהם.
תסתכל בפוסטים שלו,לפני כמה שבועות הוא אמר שהוא התחרט והוא מפסיק את הסייקל וביקש פה עזרה
ועכשיו חוזר לפה עם פטמות נפוחות.שיסתדר לבד
אם אין לך משהו רלוונטי להגיד אתה לא חייב להגיב, ביקשתי עזרה ובמקום זה אתם מבלבלים את השכל

ביקשת עזרה לפני חודש,וכולנו עזרנו לך.
אתה החלטת להמשיך בלי שום ידע את הסייקל אז אלו ההשלכות חבר.
חוץ מלקחת ארימידקס אין לי מה עוד להציע לך

אה יופי 😉
הכי קולע חחח.
תקשיב @Nocturnal gainz
אין פה צודק לא צודק אתה יכול לעשות מה שבאלך בעולם הזה אין פה פרוטוקול מיוחד שיקדם אותך בתוצאה.אבל בהחלט יש פרוטוקולים נכונים שלפחות מנסים למעזר נזקים תעבור על סייקלים בלינקיות. עם זה סייקל ראשון שלך זה ביזבוז היה להוסיף עוד חומר ולתת לגוף להסתגל אליו כי בסייקל הבא תצטרך לעלות מינונים עדיף ללכת אט אט BETTER SAFE THEN SORYY. לכן אף אחד לא באליך בכוונה של ''אנטי'' או בכוונה של שתתקע ממש לא
כולנו פה רוצים לעזור ולתת את הנשמה (אני מקווה שלפחות רובם) אף אחד מאיתנו לא מעודד את זה אבל גם לא שלילי לזה. הנקודה היא SAFE
שוב עד סייקל 3 אתה רק בהכרויות עם החומרים

• פותח/ת השרשור
הכי קולע חחח.
תקשיב @Nocturnal gainz
אין פה צודק לא צודק אתה יכול לעשות מה שבאלך בעולם הזה אין פה פרוטוקול מיוחד שיקדם אותך בתוצאה.אבל בהחלט יש פרוטוקולים נכונים שלפחות מנסים למעזר נזקים תעבור על סייקלים בלינקיות. עם זה סייקל ראשון שלך זה ביזבוז היה להוסיף עוד חומר ולתת לגוף להסתגל אליו כי בסייקל הבא תצטרך לעלות מינונים עדיף ללכת אט אט BETTER SAFE THEN SORYY. לכן אף אחד לא באליך בכוונה של ''אנטי'' או בכוונה של שתתקע ממש לא
כולנו פה רוצים לעזור ולתת את הנשמה (אני מקווה שלפחות רובם) אף אחד מאיתנו לא מעודד את זה אבל גם לא שלילי לזה. הנקודה היא SAFE
שוב עד סייקל 3 אתה רק בהכרויות עם החומרים
זה תשובה לעניין נאבי, ככה מלחתחילה הייתי מבין מה הכוונה, וברור שאף אחד לא נולד יודע את הדברים האלה בשביל זה יש אנשים כמוכם שיכולים לעזור לאחרים להגיע לטעות
זה תשובה לעניין נאבי, ככה מלחתחילה הייתי מבין מה הכוונה, וברור שאף אחד לא נולד יודע את הדברים האלה בשביל זה יש אנשים כמוכם שיכולים לעזור לאחרים להגיע לטעות
לא להגיע לטעות**

עם אתה כרגע בסייקל תעשה אותו מסודר בלי רכבת הרים הורמונלית עם חומרים תשאר עם מה שאתה עד שתסיים ולהבא תתכנן פשוט תסייקל מקצה לקצה תדאג להכלל

התנסת בסייקל, שום דבר לא הולך לך חלק, לא הזריקות, תופעות לוואי, חשש, אי ביטחון, חוסר ידע
ועל זה אתה רוצה להוסיף ויני? למה? כי הדילר זרק לך כדרך אגב "אולי תוסיף ויני בסוף הסייקל?"

אף פעם לא עשיתי סיקל. אבל אם הידע שלי בתזונה היה כמו הידע שלך בחומרים, הייתי מקיא כל היום.

אם תקשיב לעצות שנותנים לך, ירצו לעזור לך, כי יהיה למי לעזור.
כרגע אין למי לעזור, כי אתה פשוט לא מקשיב.

לא יזיק לך לשבת עם אנדוקרינולוג, ולבקש ממנו עצה לשטויות שעשית.
אם אתה באמת מחפש עזרה, הוא יעזור לך הרבה יותר מהחברים עם הכוונות הכי טובות כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית