הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה ההבדל

Tkhfd44

מושעה
93
0
נק' מוניטין:
-98
93
0
מה ההבדל של הנזקים של משהו שלוקח חומרים בגיל 21 לעומת גיל צעיר 18 19 מה
הנזק עד כדי כך גדול בגיל הזה ?

תופעות לוואי יכולות להיות בכל גיל. בגיל 18-19 יש עדיין פוטנציאל גדילה של המערכות הפזייולוגיות בגוף ולכן זה פחות מומלץ

• פותח/ת השרשור
תופעות לוואי יכולות להיות בכל גיל. בגיל 18-19 יש עדיין פוטנציאל גדילה של המערכות הפזייולוגיות בגוף ולכן זה פחות מומלץ
אבל עדיין אם משהו יעשה בגיל 18
זה לא סכנה נכון כאלו אין מוות חלילה ומקרים קיצוניים ?
אתה מכיר אנשים שעשו בגיל 18 במקרה ?

זה לא סכנה נכון כאלו אין מוות חלילה ומקרים קיצוניים ?
מוות לא, אבל פגיעה הורמונלית יתכן. זה הכל תלוי במיליון משתנים, ביניהם גם גנטים ללא שליטה או ידיעה מקדימה

אתה מכיר אנשים שעשו בגיל 18 במקרה ?
אני מכיר אנשים שגם עשו בגיל 15. זה לא משנה מה אני מכיר

• פותח/ת השרשור
מוות לא, אבל פגיעה הורמונלית יתכן. זה הכל תלוי במיליון משתנים, ביניהם גם גנטים ללא שליטה או ידיעה מקדימה

אני מכיר אנשים שגם עשו בגיל 15. זה לא משנה מה אני מכיר
ופגיעה הורמונלית זה יכול לבוא חלילה עם עקרות גם עם הסייקל נכון והpct נכון ?

אולי. אתה שואל הרבה שאלות של אם לסבתא היו גלגלים. השאלות שלך תלויות במילארד משתנים ולכן לא ממש רלוונטיות

מייק לצערי אתה מבזבז זמן על בן אדם שפתח קרוב ל10 פוסטים כאלה בשבוע האחרון וקיבל תשובות רבות כולל מהמנהלים שלך פה.
הוא פשוט מחכה שבן אדם אחד יגיד לו
"אל תדאג עחי,אין בעיות עם זה בגיל 18"

מייק לצערי אתה מבזבז זמן על בן אדם שפתח קרוב ל10 פוסטים כאלה בשבוע האחרון וקיבל תשובות רבות כולל מהמנהלים שלך פה.
הוא פשוט מחכה שבן אדם אחד יגיד לו
"אל תדאג עחי,אין בעיות עם זה בגיל 18"

תבין אותו.. יש מסיבת סיום של ביה"ס שבוע הבא והוא רוצה להיות בפאמפ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית