הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורפי שומנים / 22

• פותח/ת השרשור Shneps
  • פורסם בתאריך

Shneps

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
4
22
1
אהלן,

בן 22 ומתאמן באופן קבוע כבר מעל שנתיים.
הגעתי למסה די גבוהה יחסית, מתאמן במשקלים גבוהים ורוצה לעשות סייקל עם שורף שומנים.
לא השתמשתי בעבר בשום סטרואיד / קלן אז אין ניסיון בנושא ומחפש לשמוע יותר מאנשים שיודעים.
.
כרגע עומד על משהו כמו 14% שומן ולא מצליח לרדת מתחת.(ניסיתי Animal Cuts, לא מי יודע אפקטיבי)
נמצא כל היום על הרגליים ומתאמן בין 4-6 פעמים בשבוע במשקלים גבוהים ולפחות 3 שעות אירובי במשך השבוע.

שמעתי על קלן מכמה אנשים שונים בחדר כושר אבל לא נראה שהם מבינים גדולים למרות שיש תוצאות.
מי יכול לתת עוד פרטים לגבי זה או אלטרנטיבה אחרת?

סייקלים? מה לקחת בנוסף לזה בשביל למנוע תופעות לוואי? מה מומלץ לקחת בין סייקל לסייקל? וכו'

כל תשובה תתקבל בברכה
תודה מראש..

הוא אמר שהוא עושה 3 שעות אירובי בשבוע ועוד מתאמן 4-6 פעמים. הוא כנראה על פלוס רציני מאוד אם הוא לא יורד
יכול להיות שהוא לא מסתכל על המשקל בכלל וחושב שמספיק רק לעשות אירובי בשביל לרדת בשומן, זה מה שקורה לרוב

וזה מה שמוביל ל"אני תקוע על 14 אחוז שומן,חייב קלן וסטרואידים"
אבל לא נשפוט סתם,נחכה שיגיב

• פותח/ת השרשור
ראיתי, תודה.

אפשר לקבל כמה דוגמאות לסייקלים אפשריים?

75קג, 1.72 ,
משקלי עבודה? מתכוון לדוגמא ? יד קדמית 22קג, סקוואטים 120קג, בנצ' פרס עם משקולות 37קג כל יד וכו'?

ניסית גירעון קלורי?
הוא אמר שהוא עושה 3 שעות אירובי בשבוע ועוד מתאמן 4-6 פעמים. הוא כנראה על פלוס רציני מאוד אם הוא לא יורד
ניסיתי אבל לא פשוט, גם כשנמצא בגירעון, נשאר רעב כל הזמן לא משנה מה אוכל וזה לא מחזיק יותר משבוע שבועיים שלוש בגג.
גם כמו שאמרתי, נמצא בעבודה פיזית כל יום לפחות 10 שעות בלי קשר לאימוני כוח ואירובי ויוצא שאני תמיד רעב, גם אם הגעתי לגירעון קלורי סביר של 300 קלוריות לדוגמא.

אחת הסיבות שאני מחפש שורף שומנים שגם ירגיע את התיאבון שלי.

יכול להיות שהוא לא מסתכל על המשקל בכלל וחושב שמספיק רק לעשות אירובי בשביל לרדת בשומן, זה מה שקורה לרוב
מסתכל, ברור שמסתכל, כמו שאמרתי גם מתאמן במשקלים גבוההים ושומר עליהם גם כשאני בגירעון בשביל באמת לשמור על השריר ולשרוף יותר שומן, הבעיה היא שזה לא מחזיק וגם כשאני נמצא בגירעון הוא גירעון יחסית נמוך מאוד אחרת אני מוצא את עצמי אוכל הרבה מעבר לגירעון.

אז תיקח ריטלין.

לא מכיר שום שורף שומן ש"מרגיע תאבון".
רובם דווקא גורמים לרעב בלתי נשלט.
אם אתה לא מסוגל לשלוט בתזונה ובקלורית אז תרופות זה ממש לא הפתרון.זה רק יחמיר לך את הרעב
75קג, 1.72 ,
משקלי עבודה? מתכוון לדוגמא ? יד קדמית 22קג, סקוואטים 120קג, בנצ' פרס עם משקולות 37קג כל יד וכו'?
וצר לי מאוד ידידי,זה לא מסה גבוה ולא משקלים גבוהים. יש לך עוד המון לתת לפני שאתה פונה לתוספים חיצוניים.
החלטה שלך,שלחתי לך קישור לאשכול שלי,הכל מפורט שם.גם על קלן
שוב אחי,ממש לא כדאי להיכנס לזה בלי הידע והתכנון הנכון

אז תיקח ריטלין.

לא מכיר שום שורף שומן ש"מרגיע תאבון".
רובם דווקא גורמים לרעב בלתי נשלט.
אם אתה לא מסוגל לשלוט בתזונה ובקלורית אז תרופות זה ממש לא הפתרון.זה רק יחמיר לך את הרעב

וצר לי מאוד ידידי,זה לא מסה גבוה ולא משקלים גבוהים. יש לך עוד המון לתת לפני שאתה פונה לתוספים חיצוניים.
החלטה שלך,שלחתי לך קישור לאשכול שלי,הכל מפורט שם.גם על קלן

מה שהוא אמר.

שורפי שומנים בדר"כ מה שהם עושים זה פשוט מעלים את שריפת הקלוריות היומית, מה שכמובן משפיע על הרעב.
תנסה בגירעון לצרוך יותר חלבון ואוכל פחות דחוס אנרגטית, ואולי לתזמן אותו יותר טוב, זה אמור להקל עליך

I
ראיתי, תודה.

75קג, 1.72 ,

ניסיתי אבל לא פשוט, גם כשנמצא בגירעון, נשאר רעב כל הזמן לא משנה מה אוכל וזה לא מחזיק יותר משבוע שבועיים שלוש בגג.
גם כמו שאמרתי, נמצא בעבודה פיזית כל יום לפחות 10 שעות בלי קשר לאימוני כוח ואירובי ויוצא שאני תמיד רעב, גם אם הגעתי לגירעון קלורי סביר של 300 קלוריות לדוגמא.

מסתכל, ברור שמסתכל, כמו שאמרתי גם מתאמן במשקלים גבוההים ושומר עליהם גם כשאני בגירעון בשביל באמת לשמור על השריר ולשרוף יותר שומן, הבעיה היא שזה לא מחזיק וגם כשאני נמצא בגירעון הוא גירעון יחסית נמוך מאוד אחרת אני מוצא את עצמי אוכל הרבה מעבר לגירעון.
כמה חזרות אתה עושה ב120קילו של בנץ פרס וכמה סטים?

לשרוף מתחת ל 14% זה קשוח. זה מאוד קשה.
ממליץ לך להוסיף חלבון לפחות 180 גרם ביום. ולאכול הרבה ירקות, ומעט פחמימות מלאות, ושום שומן.

אתה סופר קלוריות? מה הנייטרלי שלך?
תוריד רק 100 או 200 קלוריות בהתחלה כדי להיות במינוס קטן שלא תרגיש גמור, ולאט לאט תתרגל.

אני שונא ליעץ את זה, אבל קפה סיגריות מדכאות תאבון.

• פותח/ת השרשור

ברור לי, בגלל זה פתחתי את הפוסט הזה..

I

כמה חזרות אתה עושה ב120קילו של בנץ פרס וכמה סטים?
120 זה בסקוואטים באמת ואני עושה בתרגילים האלה בין 8 ל12 חזרות ו3-4 סטים. תלוי בכמה כוח יש לי באותו היום אבל תמיד נותן את הכל באימונים ויוצא מזיע מרוב מאמץ.

לשרוף מתחת ל 14% זה קשוח. זה מאוד קשה.
ממליץ לך להוסיף חלבון לפחות 180 גרם ביום. ולאכול הרבה ירקות, ומעט פחמימות מלאות, ושום שומן.

אתה סופר קלוריות? מה הנייטרלי שלך?
תוריד רק 100 או 200 קלוריות בהתחלה כדי להיות במינוס קטן שלא תרגיש גמור, ולאט לאט תתרגל.

אני שונא ליעץ את זה, אבל קפה סיגריות מדכאות תאבון.
לא מעשן אבל כן לוקח קפאין ולגבי החלבון, אני מגיע לסביבות 200.

כן סופר קלוריות ואני כן מוריד טיפה בהתחלה את הקלוריות ומשם מתקדם אבל כמו שאמרתי זה לא מחזיק הרבה וגם נורא קשה לרדת באחוז שומן הזה כמו שאמרת.

אני די מבסוט עם הדרך שעשיתי עם המשקלים מאז שהתחלתי, ברור לי שיש אנשים שעושים סקוואטים כפול ממני במשקל אבל שוב מדובר באנשים שגדולים ממני בהרבה ולרוב משתמשים בסטרואידים.

התחלתי במשקל 64, 25% שומן ולא ממקום של ״יאללה אני רוצה ללכת לתחרויות פיתוח גוף״, נטו רציתי לבנות גוף ולהתקדם לאט לאט בלי לחץ אבל עכשיו אני תקוע כבר מעל חצי שנה במשקלים האלה ולא מצליח לרדת באחוז שומן, אם כבר לעלות ולרדת בחזרה אבל לא מתחת ל14..

שקלתי להשתמש בקלן בגלל שראיתי שיש תוצאות באמת וזה אחרי הכל לא סטרואיד(מבחינה מולקולרית).
להבנתי גם אפשר פשוט להפסיק את זה, מה שמדאיג אותי זה התופעות לוואי והעובדה שאני לא יודע מספיק על זה ולכן פתחתי את הפוסט הזה, בשביל לשמוע מאנשים עם ניסיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית