עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מניח את המוט על הסנטר (כמה שאפשר) ואז משתמש טיפה ברפלקס מתיחה יורד טיפה מעבר לסנטר ועולה. זה מה שהגמישות מאפשרת לי.מפחיד אחי אני בדיוק איתך מבחינת יחס משקל
למה אתה לא מתחיל אבל לחיצה מתחת מעט? לא ניסיתי אבל אתה מרגיש שקל יותר ללחוץ מהשלב הקשה בתנועה?
תוכל לפרט קצת יותר ?אם תשפר טכניקה, אתה עכשיו תדחוק יותר ממשקל הגוף שלך.
יש לך יותר כוח ממה שאתה חושב.
אבל בכנות, הטכניקה לא טובה.
אני מניח את המוט על הסנטר (כמה שאפשר) ואז משתמש טיפה ברפלקס מתיחה יורד טיפה מעבר לסנטר ועולה. זה מה שהגמישות מאפשרת לי.
נענה לאתגר 😃פעם הבאה יהיה PR של 85 ק"ג כשהמוט מתחיל מול העיניים, זה תרגיל עזר בדר"כ אז לא יותר מדי קריטי - בכל זאת, לא הייתי מחשיב את זה בתור PR שרלוונטי למשהו.
כפי שענו לך, בירידה אתה מגיע עם המוט נמוך יותר, מה שמוכיח שיש לך יותר גמישות ממה שאתה חושב.אני מניח את המוט על הסנטר (כמה שאפשר) ואז משתמש טיפה ברפלקס מתיחה יורד טיפה מעבר לסנטר ועולה. זה מה שהגמישות מאפשרת לי.
נשמע שאתה קצת מודה שמה יצא הוא לא אידיאלי. לא כל כך מפריע לי שהגב שלך הלך אחורה ונתן לחזה לעזור בדחיפה.תוכל לפרט קצת יותר ?
אני שם לב ומשתדל ללחוץ יותר קרוב לקו הראש ולפעול יותר מהאגן, אבל כרגע זה מה שיצא.
אם יש עוד הערות או לחלופין טיפים איך להוציא לפועל את ההערות האלה אשמח לשמוע.
כי אז הוא לא יצליח לעלות את המוטמפחיד אחי אני בדיוק איתך מבחינת יחס משקל
למה אתה לא מתחיל אבל לחיצה מתחת מעט? לא ניסיתי אבל אתה מרגיש שקל יותר ללחוץ מהשלב הקשה בתנועה?
איזה תחרות ?כי אז הוא לא יצליח לעלות את המוט
לא היה עובר תחרות מהסיבה הפשוטה שאתה מתחיל גבוה מידי (ומוריד כדי לקבל מתיחה) שני דברים שאסור
כל תחרות הפרס לא קביל לא ככה עושים פרסאיזה תחרות ?
אין פרס בתחרותכל תחרות הפרס לא קביל לא ככה עושים פרס
התנועה בפרס זה מלמטה למעלה לא מלמעלה למטה למעלה
תגיד את זה לאלן טרולאין פרס בתחרות
יש אגודה אחת בארה"ב שעושה ספורט שהוא נגזרת של פאוורליפטינג שהם המציאו. בהצלחה להתחרות שםתגיד את זה לאלן טרול
יש אגודה אחת בארה"ב שעושה ספורט שהוא נגזרת של פאוורליפטינג שהם המציאו. בהצלחה להתחרות שם
זה שהוא לא מתחרה לא אומר שכך טכניקה תופסתיש אגודה אחת בארה"ב שעושה ספורט שהוא נגזרת של פאוורליפטינג שהם המציאו. בהצלחה להתחרות שם
זה לא טכניקה נקייה, אבל בגלל שזה לא תרגיל ברמה תחרותית כמעט אין צורך לאיזה סטנדרט גבוה.זה שהוא לא מתחרה לא אומר שכך טכניקה תופסת
אני כנראה יותר קשוח ממך לדעתי יש סטנדרט שעל פיו שופתים אחרת כל אחד יקצר טווח תנועה יעשה צ'יטינג ולא יהיה אפשר להשוותזה לא טכניקה נקייה, אבל בגלל שזה לא תרגיל ברמה תחרותית כמעט אין צורך לאיזה סטנדרט גבוה.
בידיוק כמו שאם מישהו לא מתחרה והסקוואט שלו עמוק למתאמן אבל לא שובר מקביל, אני עדיין אחשיב את זה סקוואט טוב
אם הוא היה כמעט נוגע בכתפיים עם המוט, אולי הייתי מסכים. אבל הוא ממש רחוק.בידיוק כמו שאם מישהו לא מתחרה והסקוואט שלו עמוק למתאמן אבל לא שובר מקביל, אני עדיין אחשיב את זה סקוואט טוב