הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Press 80 (BW 87.8)

מפחיד אחי אני בדיוק איתך מבחינת יחס משקל
למה אתה לא מתחיל אבל לחיצה מתחת מעט? לא ניסיתי אבל אתה מרגיש שקל יותר ללחוץ מהשלב הקשה בתנועה?

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא מתחיל אבל לחיצה מתחת מעט? לא ניסיתי אבל אתה מרגיש שקל יותר ללחוץ מהשלב הקשה בתנועה?
אני מניח את המוט על הסנטר (כמה שאפשר) ואז משתמש טיפה ברפלקס מתיחה יורד טיפה מעבר לסנטר ועולה. זה מה שהגמישות מאפשרת לי.
אם תשפר טכניקה, אתה עכשיו תדחוק יותר ממשקל הגוף שלך.
יש לך יותר כוח ממה שאתה חושב.
אבל בכנות, הטכניקה לא טובה.
תוכל לפרט קצת יותר ?
אני שם לב ומשתדל ללחוץ יותר קרוב לקו הראש ולפעול יותר מהאגן, אבל כרגע זה מה שיצא.
אם יש עוד הערות או לחלופין טיפים איך להוציא לפועל את ההערות האלה אשמח לשמוע.

אני מניח את המוט על הסנטר (כמה שאפשר) ואז משתמש טיפה ברפלקס מתיחה יורד טיפה מעבר לסנטר ועולה. זה מה שהגמישות מאפשרת לי.

דווקא מאיך שאתה מחזיר את המוט לא נראה כאילו יש בעיית גמישות עד כדי כך חמורה, הייתי מהמר שלאט לאט המצב ההתחלתי של המוט עלה יותר ויותר למעלה ככל שהשנים נקפו ומשקל העבודה עלה.

פעם הבאה יהיה PR של 85 ק"ג כשהמוט מתחיל מול העיניים, זה תרגיל עזר בדר"כ אז לא יותר מדי קריטי - בכל זאת, לא הייתי מחשיב את זה בתור PR שרלוונטי למשהו.

כפי שענו לך, בירידה אתה מגיע עם המוט נמוך יותר, מה שמוכיח שיש לך יותר גמישות ממה שאתה חושב.
תוכל לפרט קצת יותר ?
אני שם לב ומשתדל ללחוץ יותר קרוב לקו הראש ולפעול יותר מהאגן, אבל כרגע זה מה שיצא.
אם יש עוד הערות או לחלופין טיפים איך להוציא לפועל את ההערות האלה אשמח לשמוע.
נשמע שאתה קצת מודה שמה יצא הוא לא אידיאלי. לא כל כך מפריע לי שהגב שלך הלך אחורה ונתן לחזה לעזור בדחיפה.
לדעתי מה שחסר זה שאתה לא מתחיל מהמקום הנכון, שזה יותר קרוב לכתפיים, ואתה כן יכול, וגם תצליח לדחוק יותר משקל אחרי שתתרגל לזה.
וגם שאתה לא מסיים תנועה. תיישר את היידים מעל הראש, ותמתין רגע בנעילה, אני לא חושב שנעלת.

ניחוש שלי, יש לך ידיים ממש חזקות, וכתפיים חלשות, והיד האחורית עושה את רוב העבודה ולא הכתפיים. היד אחורית שלך תתקע במשקלים עוד מעט, אבל הכתפיים לא.
אז תתחיל עכשיו להשתמש בהם יותר.

כי אז הוא לא יצליח לעלות את המוט

לא היה עובר תחרות מהסיבה הפשוטה שאתה מתחיל גבוה מידי (ומוריד כדי לקבל מתיחה) שני דברים שאסור

יש אגודה אחת בארה"ב שעושה ספורט שהוא נגזרת של פאוורליפטינג שהם המציאו. בהצלחה להתחרות שם

הבחור טרול בפורום,אין למה להתייחס אליו.
לנושא:טכניקה לא נקייה עם טווח תנועה מקוצר,תעבוד על זה ולא "אבל כרגע זה מה שיצא."

זה שהוא לא מתחרה לא אומר שכך טכניקה תופסת
זה לא טכניקה נקייה, אבל בגלל שזה לא תרגיל ברמה תחרותית כמעט אין צורך לאיזה סטנדרט גבוה.
בידיוק כמו שאם מישהו לא מתחרה והסקוואט שלו עמוק למתאמן אבל לא שובר מקביל, אני עדיין אחשיב את זה סקוואט טוב

זה לא טכניקה נקייה, אבל בגלל שזה לא תרגיל ברמה תחרותית כמעט אין צורך לאיזה סטנדרט גבוה.
בידיוק כמו שאם מישהו לא מתחרה והסקוואט שלו עמוק למתאמן אבל לא שובר מקביל, אני עדיין אחשיב את זה סקוואט טוב
אני כנראה יותר קשוח ממך לדעתי יש סטנדרט שעל פיו שופתים אחרת כל אחד יקצר טווח תנועה יעשה צ'יטינג ולא יהיה אפשר להשוות
צריך סטנדרט אחיד שעל פיו שופטים ועל פי הסטנדרט הפרס שלו לא טוב
ולגבי העריכה הוא התחיל ואז חזר על מה שאמרתי

אם הוא היה כמעט נוגע בכתפיים עם המוט, אולי הייתי מסכים. אבל הוא ממש רחוק.
זה כמו סקוואט רבע תנועה.

• פותח/ת השרשור
טכניקה לא נקייה עם טווח תנועה מקוצר
זה לא טכניקה נקייה
על טווח התנועה אני מבין שיש ויכוח, למרות שלפי דעתי אם אפשר להצביע על איזה "סטנדרט" כלשהו כמו ש @dox אומר זה יהיה מוט מתחת לסנטר, זה מדיד ונראה לי טווח סביר.
אבל מה זאת אומרת טכניקה לא נקייה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית