הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קליפר עור עודף

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
מישהו אמר לי שבדיקות עם קליפר לא עובדות טוב עם עור עודף זאת אומרת שנניח צובטים את המקום זה לא בהכרח רק שומן נצבט אלא גם עור עודף ואז הבדיקה עם סטייה יותר משמעותית מהנורמה אשמח לדעות האם זה נכון

כי אכן יש לי עור עודף בחלקים בגוף ודווקא האיזורים שתמיד מפריעים לי בשומן יש שם גם עור עודף תמיד אמרו לי תחטב ל10 אחוז שומן אבל אני יודע שזה לא יפתור את הבעיה ואפילו ייראה פחות יפה שיש גוף קטן עם עור עודף מאשר גוף יותר גדול עם עור עודף עד כמה זה נכון?

אשמח למכשיר מסויים שיכול לתת חוות דעת טובה לגבי אחוז שומן לא כולל עור עודף ואם יש בכלל מכשיר שיכול "לנתח" את האיזור ולדעת כמה מזה זה שומן וכמה זה זה באמת עור

הסטייה עדיין נשמרת מאחר והעור לא משתנה ולכן זה עדיין כלי יחסית זול ויעיל למעקב

• פותח/ת השרשור
הסטייה עדיין נשמרת מאחר והעור לא משתנה ולכן זה עדיין כלי יחסית זול ויעיל למעקב

אני חושב אבל שיש בעיה קטנה בהערכה הזאת תסכים איתי 15 אחוז שומן של בן אדם בלי עור עודף/רפיון ו15 אחוז שומן של בן אדם עם זה נותן מראה שונה לגמריי? צביטה של שומן זה נחמד אבל מבחינת מראה יש הבדל יותר משמעותי לעומת שומן ברמה שאתה יכול לעמוד/לשבת ולמתוח חלק בבטן משהו כמו 3-4 סנטימטר זה משמעותי כי החלק שמתחת זה חלק שלא אמור להיות בבטן ושהוא לא נמתח הוא פשוט יושב שם הוא נותן מראה רפוי ונותן גם מראה של כאילו יותר שמן כי בפועל יש שם גם שומן בפנים.. כן אנסה לחשוב על דרך ניתוח שיעשה פתרון אני לא במצב של מתיחת בטן כי זה ברמה מוגזמת של עור עודף אבל אולי משהו נקודתי למרות שלא שמעתי על ניתוח של עור עודף מאיזור הבטן העליונה (קצת מתחת לצלעות)

אני חושב אבל שיש בעיה קטנה בהערכה הזאת תסכים איתי 15 אחוז שומן של בן אדם בלי עור עודף/רפיון ו15 אחוז שומן של בן אדם עם זה נותן מראה שונה לגמריי? צביטה של שומן זה נחמד אבל מבחינת מראה יש הבדל יותר משמעותי לעומת שומן ברמה שאתה יכול לעמוד/לשבת ולמתוח חלק בבטן משהו כמו 3-4 סנטימטר זה משמעותי כי החלק שמתחת זה חלק שלא אמור להיות בבטן ושהוא לא נמתח הוא פשוט יושב שם הוא נותן מראה רפוי ונותן גם מראה של כאילו יותר שמן כי בפועל יש שם גם שומן בפנים.. כן אנסה לחשוב על דרך ניתוח שיעשה פתרון אני לא במצב של מתיחת בטן כי זה ברמה מוגזמת של עור עודף אבל אולי משהו נקודתי למרות שלא שמעתי על ניתוח של עור עודף מאיזור הבטן העליונה (קצת מתחת לצלעות)
קליפר גם ככה לא ייתן לך מספר מדוייק של אחוז שומן, הוא משמש יותר לצורכי מעקב.
אתה גם ככה לא צריך מספר מדוייק, המספר משמש רק אותך לצורכי מעקב, מה שבפועל משנה לך זה המראה

• פותח/ת השרשור
קליפר גם ככה לא ייתן לך מספר מדוייק של אחוז שומן, הוא משמש יותר לצורכי מעקב.
אתה גם ככה לא צריך מספר מדוייק, המספר משמש רק אותך לצורכי מעקב, מה שבפועל משנה לך זה המראה

זה נכון אני לא באמת מסתמך על "המספר" ונכון שצריך לראות התקדמות אבל תחשוב שאתה נמצא במצב של אחוז שומן מסויים ועדיין לא מבסוט ואתה חושב שמה שצריך זה עוד חיטוב ועוד זמן אבל באותו זמן יש מישהו אחר שמבנה כמו שלך אחוז שומן אולי דומה אפילו קצת יותר גבוה ואצלו זה נראה הרבה יותר טוב כי זה נטו שומן (שאפילו אתה מאחל שיהיה לך בטן כמו שלו שמנה אבל יציבה)

מה שמעצבן שבישראל אין הרבה מידע על עור עודף/מכשירים למיניהם שיכולים לעזור אפילו שמחפשים עור עודף בבטן יוצא רק מתיחת בטן כאילו כל הרפואה האסתטית בישראל לגבי עור עודף מאוד ירודה עם קצת מיסע

זה נכון אני לא באמת מסתמך על "המספר" ונכון שצריך לראות התקדמות אבל תחשוב שאתה נמצא במצב של אחוז שומן מסויים ועדיין לא מבסוט ואתה חושב שמה שצריך זה עוד חיטוב ועוד זמן אבל באותו זמן יש מישהו אחר שמבנה כמו שלך אחוז שומן אולי דומה אפילו קצת יותר גבוה ואצלו זה נראה הרבה יותר טוב כי זה נטו שומן (שאפילו אתה מאחל שיהיה לך בטן כמו שלו שמנה אבל יציבה)
אבל מה זה משנה מה יש לאחרים ואיזה אחוז שומן מישהו מדד להם או שהם מדדו לעצמם?
מה שחשוב זה מה יש לך. תדאג לתוצאות שלך ולא של אחרים

• פותח/ת השרשור
אבל מה זה משנה מה יש לאחרים ואיזה אחוז שומן מישהו מדד להם או שהם מדדו לעצמם?
מה שחשוב זה מה יש לך. תדאג לתוצאות שלך ולא של אחרים

עזוב מדידה או את המספר שיצא להם מדבר איתך על מראה תחשוב שמישהו קצת יותר שמנמן אומר לי וואלה אני צריך להתחטב ולי מה שעובר בראש זה יש לך בטן שאני בחיטובים לא מגיע רוב הסיכויים שאנסה לעשות ניתוח בשביל להוריד את השריטה הזאת

אני צריך לעבור ניתוח 3 במספר של גניקומסטיה עקב רקמה שנשארה אנסה לדבר עם המנתח שבתור פיצוי על כל הסיפור שאני עובר 3 ניתוחים אם אפשרי לשלב בניתוח הזה להוציא עור עודף ממקום מסויים שמפריע לי בבטן (הניתוח הזה יהיה בחינם הוא אמר כולל חדר ניתוח) אבדוק איתו אם אפשרי מצידי שלא יעשה שאיבת שומן באיזור של הבטן פשוט יחתוך חלק מהעור אסתכן בצלקת באיזור העליון אבל נראה לי זה ישתלם ויוריד סטרס מאימונים וסטרס בכללי למראה...

עזוב מדידה או את המספר שיצא להם מדבר איתך על מראה תחשוב שמישהו קצת יותר שמנמן אומר לי וואלה אני צריך להתחטב ולי מה שעובר בראש זה יש לך בטן שאני בחיטובים לא מגיע רוב הסיכויים שאנסה לעשות ניתוח בשביל להוריד את השריטה הזאת

אני צריך לעבור ניתוח 3 במספר של גניקומסטיה עקב רקמה שנשארה אנסה לדבר עם המנתח שבתור פיצוי על כל הסיפור שאני עובר 3 ניתוחים אם אפשרי לשלב בניתוח הזה להוציא עור עודף ממקום מסויים שמפריע לי בבטן (הניתוח הזה יהיה בחינם הוא אמר כולל חדר ניתוח) אבדוק איתו אם אפשרי מצידי שלא יעשה שאיבת שומן באיזור של הבטן פשוט יחתוך חלק מהעור אסתכן בצלקת באיזור העליון אבל נראה לי זה ישתלם ויוריד סטרס מאימונים וסטרס בכללי למראה...
אבל שוב, מה זה משנה היעדים של אחרים? תמיד יהיו אלה שיותר חטובים ממך שינסו להיות יותר חטובים ויותר שריריים ממך שינסו להיות יותר שריריים.
אל תיתן למטרות של אחרים להסיט אותך מהמטרות שלך.
תדאג דבר ראשון לעלות במסת שריר, ולרדת באחוז השומן, ברגע שתראה שיש לך גוף בנוי היטב, אם עדיין יש לך עור שאתה רואה שהוא בהחלט עודף, אז תוריד אותו. אל תיתן לשטויות גופניות בגיל במבה וחצי להטריד אותך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית