הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עור עודף בבטן

רחמים 10

משתמש מתחיל
12
2
נק' מוניטין:
2
12
2
מתאמן בחדר כושר
היי אני מתאמן כבר חצי שנה הורדתי 30 קילו ואני עומד על 12% שומן לפי מכשיר הולכת חשמל ונהיה לי בבטן ממש קפלים רציתי לדעת עם כדאי לי לעשות הצהרת היקפים על ידיי לייזר או שזה בזבוז של כסף.

• פותח/ת השרשור
מדדו לי אחוז שומן בחדר כושר יש להם משקל שמודד בעזרת הולכת חשמל ואני שוקל 73 וגובה 183

קבצים מצורפים

• 20220203_214335.jpg
    20220203_214335.jpg
    KB 174.3 · צפיות: 122
  • 20220203_214341.jpg
    20220203_214341.jpg
    KB 96.5 · צפיות: 103
  • אחוז שומן_20220203_214839_537_27.jpg
    אחוז שומן_20220203_214839_537_27.jpg
    KB 218.4 · צפיות: 98
  • פותח/ת השרשור
המאמן האישי שלי בחדר כושר אמר שאני יגיע ל 10% שומן אני יתחיל רק מסה, אבל חשבתי לנסות את הטיפול למיצוק העור על ידיי לייזר או גלי רדיו כדאי?

המאמן האישי שלי בחדר כושר אמר שאני יגיע ל 10% שומן אני יתחיל רק מסה, אבל חשבתי לנסות את הטיפול למיצוק העור על ידיי לייזר או גלי רדיו כדאי?
תחליף מאמן. אתה לא תגיע ל10% עם הגוף הזה, לפחות לא ויזואלית. בכל מקרה להתעסק במספרים זה מיותר.
מה שלדעתי תעשה זה
א נשמע שהמאמן שלך לא משהו, אם כבר אתה משלם למישהו תבחר מישהו טוב. הייתי מחליף אותו או מנסה לבד.
ב תעשה ניטרלי, בטח לא חיטוב.
ג בלי קשר אם תהיה עם מאמן או לבד, הייתי ממליץ לך ללמוד על התחום. אם יש לך מאמן שמבין מה הוא אומר אתה יכול ללמוד בעיקר ממנו, אבל בכל מקרה לא הייתי משקיע בתחום מסוים בלי להבין את הבסיס שלו.

מצטרף לאחינו OYP אתה לא צריך חיטוב זה יהיה טעות...
תתאמן טוב אולי אפילו עם מאמן לפחות בהתחלה שיראה לך את הדרך מה שנקרא

כנראה שאפילו ימליצו לך להיות בפלוס קלורי קטן שיהיה יותר קל לעלות בשריר
זה לוקח זמן אבל בסוף זה משתלם...והבטן תהיה הדאגה האחרונהשלך

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות פשוט בלבלו אותי בחדר בחדר כושר המאמנים. אחד אמר שאני חייב מתיחת בטן כי בלי מתיחה הבטן לא תרד, והשני אומר להגיע ל 10% שומן ואז להתחיל מסה. תוך כמה זמן אתם חושבים שהבטן תרד טבעי?

תודה על התגובות פשוט בלבלו אותי בחדר בחדר כושר המאמנים. אחד אמר שאני חייב מתיחת בטן כי בלי מתיחה הבטן לא תרד, והשני אומר להגיע ל 10% שומן ואז להתחיל מסה. תוך כמה זמן אתם חושבים שהבטן תרד טבעי?
מה הוא מאמן כושר או יועץ קוסמטי?
קודם תעלה מסת שריר,תעשה מסה,לא רואה סיבה שתרד ל10 אחוז שומן,בשביל מה?אתה לא תהיה מרוצה מהתוצאה גם ככה אם תהיה רק רזה.
אם יהיה לך קצת בשר מסת שריר אולי זה יראה אחרת אם לא תשקול את העצה של היועץ יופי בחדר הכושר.

קשה להגיד כמה זמן כי זה אינווידואלי, אבל אתה חד משמעית תראה קפיצה משמעותית במסת שריר ברגע שתתחיל להתאמן נכון, מין תוצאות של מתחילים כזה.

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרונה אני מצליח לבוא לחדר כושר רק 3 פעמים בשבוע אז אני מתאמן כל פעם פול באדי זה בסדר למסה?

רחמים היקר !

1. אתה לא 12 אחוז שומן
2. המאמן שלך מפגר וזה שאמר לך לעשות מתיחת עור במכון לייזר יותר מפגר מהמאמן.
3. אתה צריך לעלות מסת שריר כדי שהעור שלך לא יהיה רפוי על שלד ללא מסת שריר.
4. והכי חשוב אתה עומד מכופף ושריר הבטן שלך רפוי ולכן יש מראה של כרס. זה אופייני אגב לאנשים גבוההים
אם לא תתחיל לעמוד ישר אז לא תראה טוב בחיים והבטן תמיד תהיה בחוץ
5. תכניס את הבטן תהדק אותה כתפיים אחורה ראש למלה וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית