עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תחליף מאמן. אתה לא תגיע ל10% עם הגוף הזה, לפחות לא ויזואלית. בכל מקרה להתעסק במספרים זה מיותר.המאמן האישי שלי בחדר כושר אמר שאני יגיע ל 10% שומן אני יתחיל רק מסה, אבל חשבתי לנסות את הטיפול למיצוק העור על ידיי לייזר או גלי רדיו כדאי?
מה הוא מאמן כושר או יועץ קוסמטי?תודה על התגובות פשוט בלבלו אותי בחדר בחדר כושר המאמנים. אחד אמר שאני חייב מתיחת בטן כי בלי מתיחה הבטן לא תרד, והשני אומר להגיע ל 10% שומן ואז להתחיל מסה. תוך כמה זמן אתם חושבים שהבטן תרד טבעי?
קשה להגיד כמה זמן כי זה אינווידואלי, אבל אתה חד משמעית תראה קפיצה משמעותית במסת שריר ברגע שתתחיל להתאמן נכון, מין תוצאות של מתחילים כזה.תודה על התגובות פשוט בלבלו אותי בחדר בחדר כושר המאמנים. אחד אמר שאני חייב מתיחת בטן כי בלי מתיחה הבטן לא תרד, והשני אומר להגיע ל 10% שומן ואז להתחיל מסה. תוך כמה זמן אתם חושבים שהבטן תרד טבעי?
זה מצוין. תשמור על התקדמות תמידית ותראה תוצאות:sporty074-39:שאלה אחרונה אני מצליח לבוא לחדר כושר רק 3 פעמים בשבוע אז אני מתאמן כל פעם פול באדי זה בסדר למסה?