הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון PR חדש בסקואט, מעוניין לדעת איפה החוליה החלשה

• פותח/ת השרשור shlomil
  • פורסם בתאריך

shlomil

משתמש מתחיל
6
5
נק' מוניטין:
5
6
5
היי, אני כרגע באמצע תוכנית כוח, היה לי בדיקה מתוכננת בתור חלק מהתוכנית
שיא קודם 120 קילו (מלפני 10 שבועות)
שיא חדש 132 קילו, אני מאוד מבסוט!

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים, האם אתם מצליחים לראות איפה החולשה שלי?
בבנץ ודדליפט אני יודע לזהות, אבל פה קצת קשה לי לראות.
לי אישית נראה כאילו החולשה מגיעיה מהHIPS, מה אתם חושבים?

תודה 😃 ושבת שלום.

כל הכבוד על השיפור!
לדעתי חסר עומק, אבל בכל מה שקשור לחולשה, אני לא מאמין שיש לך חולשה נקודתית כלשהי, פשוט צריך להמשיך להתחזק

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על השיפור!
לדעתי חסר עומק, אבל בכל מה שקשור לחולשה, אני לא מאמין שיש לך חולשה נקודתית כלשהי, פשוט צריך להמשיך להתחזק

תודה.
אגב איך יראה חולשה של גלוטס בתרגיל כזה?
שאנשים עושים כמו גוד מורניניג? או שזה חולשה של רגליים?

אין דבר כזה נק' חלשות\חזקות. הגוף שלך פועל כמערכת אחת שלמה, כל הגוף שלך היא "נק' חלשה" אחת גדולה (גם שלי זה בסדר) וככה אתה צריך לאמן אותו ולהתייחס אליו. עצה שלי, תתרכז יותר בלהתאמן ופחות בלבדוק. לא רואה טעם בלבדוק סינגלים ברמה של פחות מ-4 פלטות. תנסה להביא את החמישיות והשלשות שלך למשקלים האלה ואחרי זה תהפוך את המשקלים האלה לחימום. הrm1 שלך יעלה בצורה דרמטית בלי שתצטרך לבזבז זמן בלבדוק אותו בתדירות ככ גבוהה.

סחתיין על השיא ובהצלחה.

נערך לאחרונה:
כל הגוף שלך היא "נק' חלשה" אחת גדולה (גם שלי זה בסדר) וככה אתה צריך לאמן אותו ולהתייחס אליו
זה לא ממש נכון, תמיד יהיו נקודות חלשות שתמיד ישתנו. זה יהיה בהתאם לקצב ההתפתחות של כל שריר והיכולת המוטורית של המתאמן.
אם לא היו נקודות חלשות החיים שלנו היו הרבה יותר קלים, אבל זה לא המצב

עצה שלי, תתרכז יותר בלהתאמן ופחות בלבדוק. לא רואה טעם בלבדוק סינגלים ברמה של פחות מ-4 פלטות. תנסה להביא את החמישיות והשלשות שלך למשקלים האלה ואחרי זה תהפוך את המשקלים האלה לחימום. הrm1 שלך יעלה בצורה דרמטית בלי שתצטרך לבזבז זמן בלבדוק אותו בתדירות ככ גבוהה.
בתחום הפאוורליפטינג יש צורך לבדוק את ה-RM1 כל תקופה מסויימת, כדי לבדוק האם שיטת העבודה שלנו יעילה או לא, או לפחות צריך לבדוק האם מתקבל השיפור הרצוי.
סתם ככה באמצע תוכנית אימון לבוא לבדוק RM1 אני מסכים שזה חסר תועלת, אבל תוכנית צריכה לבנות RM1 חדש, וצריך לבדוק מה הייתה יעילות התוכנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית