הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה עם תפריט למסה

BadTimes

משתמש מתחיל
58
3
נק' מוניטין:
2
58
3

יש לכם רעיונות למה לשנות/להוסיף? ובכללי התפריט סבבה?

c242c5b5f4b8591f1dd6f596b316833a836d297e.png

בדקת מה הrmr שלך?
כמה עודף קלורי לקחת?
אם הכל לפי הספר..

הערכים (היחס בין החלבון פחמימה ושומן) הם מה שבעיקר חשוב.
ככה שלא חושב שמישהו יבדוק/צריך לבדוק לך בכלל את התפריט..

תאכל כמה שיותר בריא, וגם אם אתה מידי פעם "גונב" קלוריות מאוכל עם דחיסות יותר גבוה ופחות בריא זה בסדר גמור.

לפי התפריט שנתת תוריד מעט מהחלבון ותעביר לשומן
תגיע לאזור ה80 גרם שומן לפי הקלוריות שרשמת ואזור ה140 גרם חלבון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בדקת מה הrmr שלך?
כמה עודף קלורי לקחת?
אם הכל לפי הספר..

הערכים (היחס בין החלבון פחמימה ושומן) הם מה שבעיקר חשוב.
ככה שלא חושב שמישהו יבדוק/צריך לבדוק לך בכלל את התפריט..

תאכל כמה שיותר בריא, וגם אם אתה מידי פעם "גונב" קלוריות מאוכל עם דחיסות יותר גבוה ופחות בריא זה בסדר גמור.

לפי התפריט שנתת תוריד מעט מהחלבון ותעביר לשומן
תגיע לאזור ה80 גרם שומן לפי הקלוריות שרשמת ואזור ה140 גרם חלבון

ה RMR שלי הוא 2018, העודף קלורי הוא בערך 500 פלוס מינוס, רק מציין שבימים שאני מתאמן אני לוקח עוד קופסאת טונה
ולגביח החלבון והשומן, זה בסדר אם בכל זאת אשאיר את כמות החלבון והשומנים כמו שהיא? כי הבנתי ש 61 שומן זה סבבה לגמרי, רק מה הכמות חלבון גבוהה.. זה בסדר לדעתך אם אשאיר את התפריט כמו שהוא?
או שאם זה קריטי אז אוכל להוסיף עוד 2 פרוסות של 28 אחוז גבינה צהובה ולהוריד מהחלבון? וככה גם השומן יעלה וגם החלבון ירד טיפה

התפריט נראה בסדר גמור, כמות הקק"ל נראית הגיונית.
כמות החלבון קצת גבוהה אבל עדיין תקינה, אם כבר להפחית חלבון - אז הייתי מוספיה קצת פחמימות על חשבון זה.
מבחינת כמות השומן זה תקין לחלוטין.

נשמע לי מוגזם 200ג חלבון, במיוחד שאני הייטר של חזה עוף שאני מכין (מכין אותו שיט). אז עצה קטנה - אם אתה לא יודע איך להכין חזה עוף ממש טוב, אתה לא חייב לאכול כל יום 200 גרם ממנו, זה נמאס מהר וזה מוציא את החשק לחיות.

עריכה:
לא שמתי לב שאתה אוכל 400 גרם חזה עוף. אז בכלל הייתי חושד בבן אדם אובדני...

• פותח/ת השרשור
נשמע לי מוגזם 200ג חלבון, במיוחד שאני הייטר של חזה עוף שאני מכין (מכין אותו שיט). אז עצה קטנה - אם אתה לא יודע איך להכין חזה עוף ממש טוב, אתה לא חייב לאכול כל יום 200 גרם ממנו, זה נמאס מהר וזה מוציא את החשק לחיות.

עריכה:
לא שמתי לב שאתה אוכל 400 גרם חזה עוף. אז בכלל הייתי חושד בבן אדם אובדני...
התפריט נראה בסדר גמור, כמות הקק"ל נראית הגיונית.
כמות החלבון קצת גבוהה אבל עדיין תקינה, אם כבר להפחית חלבון - אז הייתי מוספיה קצת פחמימות על חשבון זה.
מבחינת כמות השומן זה תקין לחלוטין.

upload_2019-6-3_17-29-44.png

חזה עוף אין לי בעיה לאכול גם מעל חצי קילו ביום, אני חולה על זה.

תיקנתי לפי מה שאמרתם, זה סבבה?

צפה בקובץ המצורף 48629

חזה עוף אין לי בעיה לאכול גם מעל חצי קילו ביום, אני חולה על זה.

תיקנתי לפי מה שאמרתם, זה סבבה?
כעקרון גם 130-140 גרם חלבון יספיקו, לכן אני לא רואה ממש צורך ב178 גרם.
בכל מקרה, אם אתה מעדיף עוד קצת חזה עוף ולפיכך להעלות טיפה את החלבון, מעולה. אם אתה חושב שאתה צריך כמות כזו של חלבון ומעדיף לאכול יותר פחמימה, אז אתה יכול להוריד את החלבון עד ל140~ ולהעלות פחמימה/שומן

• פותח/ת השרשור
כעקרון גם 130-140 גרם חלבון יספיקו, לכן אני לא רואה ממש צורך ב178 גרם.
בכל מקרה, אם אתה מעדיף עוד קצת חזה עוף ולפיכך להעלות טיפה את החלבון, מעולה. אם אתה חושב שאתה צריך כמות כזו של חלבון ומעדיף לאכול יותר פחמימה, אז אתה יכול להוריד את החלבון עד ל140~ ולהעלות פחמימה/שומן

הקשבתי לעצתך וזה מה שעשיתי -

upload_2019-6-3_21-13-39.png

הוצאתי את התפוח ואת הקוטג', והוספתי עוד חמאת בוטנים שאותם אני יאכל עם הסנדווביץ 2 פרוסות בבוקר, אבל אתה לא חושב שיש קצת מדי פחמימה? סהכ 308, זה בסדר ככה?

התכוונתי יחסית למסה, אז זה בסדר שאוריד נגיד קצת מהאורז בארוחה עם האורז וחזה עוף? עד שיצא לי פלוס קלורי של 300?
כן זה בסדר, הפלוס קלורי לא כזה משנה כי אתה לא באמת יכול לדעת בדיוק כמה הניטרלי שלך עד שבאמת תנסה. תתחיל נניח כמו שרצית מפלוס של 300 ותכוון לעלייה של 1% מ.ג. בחודש. תעלה קל' אם צריך ולהפך

תוסיף אבוקדו או משהו (אתה יכול לדחוף בסנדוויץ') ושים שמן זית באורז אחרי בישול.

יוסיף לך את השומן והקלוריות שאתה צריך

• פותח/ת השרשור
תוסיף אבוקדו או משהו (אתה יכול לדחוף בסנדוויץ') ושים שמן זית באורז אחרי בישול.

יוסיף לך את השומן והקלוריות שאתה צריך

קלוריות יש לי מספיק אני חושב אולי אפילו יותר מדי, לגבי השומן, לדעתך מספיק?

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להוסיף עוד קצת קלוריות ושומן לדעתי

קלוריות אני לא רוצה להוסיף כי אני רוצה שיהיה חיובי ב 300 - 350 אפילו 250 אם אפשרי

הכלל אצבע בדרכ הוא 1ג שומן לכל ק''ג משקל גוף ~

אבל איך אני אשלב את זה בתפריט, אם אני אוריד מהפחמימות ואוסיף שומן אז יהיה לי הרבה פחות פחמימות זה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית