עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדקת מה הrmr שלך?
כמה עודף קלורי לקחת?
אם הכל לפי הספר..
הערכים (היחס בין החלבון פחמימה ושומן) הם מה שבעיקר חשוב.
ככה שלא חושב שמישהו יבדוק/צריך לבדוק לך בכלל את התפריט..
תאכל כמה שיותר בריא, וגם אם אתה מידי פעם "גונב" קלוריות מאוכל עם דחיסות יותר גבוה ופחות בריא זה בסדר גמור.
לפי התפריט שנתת תוריד מעט מהחלבון ותעביר לשומן
תגיע לאזור ה80 גרם שומן לפי הקלוריות שרשמת ואזור ה140 גרם חלבון
נשמע לי מוגזם 200ג חלבון, במיוחד שאני הייטר של חזה עוף שאני מכין (מכין אותו שיט). אז עצה קטנה - אם אתה לא יודע איך להכין חזה עוף ממש טוב, אתה לא חייב לאכול כל יום 200 גרם ממנו, זה נמאס מהר וזה מוציא את החשק לחיות.
עריכה:
לא שמתי לב שאתה אוכל 400 גרם חזה עוף. אז בכלל הייתי חושד בבן אדם אובדני...
התפריט נראה בסדר גמור, כמות הקק"ל נראית הגיונית.
כמות החלבון קצת גבוהה אבל עדיין תקינה, אם כבר להפחית חלבון - אז הייתי מוספיה קצת פחמימות על חשבון זה.
מבחינת כמות השומן זה תקין לחלוטין.
כעקרון גם 130-140 גרם חלבון יספיקו, לכן אני לא רואה ממש צורך ב178 גרם.צפה בקובץ המצורף 48629
חזה עוף אין לי בעיה לאכול גם מעל חצי קילו ביום, אני חולה על זה.
תיקנתי לפי מה שאמרתם, זה סבבה?
אחד הדברים הפשוטים,הטעימים,הזולים והנוחים להכנה. ומספק אחלה של חלבוןלא שמתי לב שאתה אוכל 400 גרם חזה עוף. אז בכלל הייתי חושד בבן אדם אובדני...
כעקרון גם 130-140 גרם חלבון יספיקו, לכן אני לא רואה ממש צורך ב178 גרם.
בכל מקרה, אם אתה מעדיף עוד קצת חזה עוף ולפיכך להעלות טיפה את החלבון, מעולה. אם אתה חושב שאתה צריך כמות כזו של חלבון ומעדיף לאכול יותר פחמימה, אז אתה יכול להוריד את החלבון עד ל140~ ולהעלות פחמימה/שומן
לא יודע באיזה עולם 300 פחמימה זה קצת מדי
כן זה בסדר, הפלוס קלורי לא כזה משנה כי אתה לא באמת יכול לדעת בדיוק כמה הניטרלי שלך עד שבאמת תנסה. תתחיל נניח כמו שרצית מפלוס של 300 ותכוון לעלייה של 1% מ.ג. בחודש. תעלה קל' אם צריך ולהפךהתכוונתי יחסית למסה, אז זה בסדר שאוריד נגיד קצת מהאורז בארוחה עם האורז וחזה עוף? עד שיצא לי פלוס קלורי של 300?
תוסיף אבוקדו או משהו (אתה יכול לדחוף בסנדוויץ') ושים שמן זית באורז אחרי בישול.
יוסיף לך את השומן והקלוריות שאתה צריך
אתה צריך להוסיף עוד קצת קלוריות ושומן לדעתיקלוריות יש לי מספיק אני חושב אולי אפילו יותר מדי, לגבי השומן, לדעתך מספיק?
אתה צריך להוסיף עוד קצת קלוריות ושומן לדעתי
הכלל אצבע בדרכ הוא 1ג שומן לכל ק''ג משקל גוף ~