הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציט לפני קלן

• פותח/ת השרשור specter
  • פורסם בתאריך

specter

משתמש מתחיל
98
17
נק' מוניטין:
29
98
17
היי מה נשמע? תכננתי להתחיל השבוע סייקל של קלן עם קטוטיפן.
ידוע לי שאני לא יכול לשלב קלן עם ציטים אז בגלל החג ביום שבת החלטתי להנות ממנו ולהתחיל את הסייקל אחריו.
מתכנן לעשות ציט במוצאי שבת, וביום ראשון על הבוקר להתחיל את הסייקל.
האם לחכות קצת שהגוף יתאזן מבחינת נוזלים ומאגר הגליקוגן? או שזה בסדר להתחיל מיום ראשון?

תשלח לפה את הקישור לתגובה של מייק,אני מניח שאתה התבלבלת
יש מצב שאתה מתכוון להעמסת פחמימות ולא לציט ?

• פותח/ת השרשור
תשלח לפה את הקישור לתגובה של מייק,אני מניח שאתה התבלבלת
יש מצב שאתה מתכוון להעמסת פחמימות ולא לציט ?
ייעוץ - שימוש בקלן ביום של ארוחת ציט

הוא ייחס להעמסה ולציט את אותו המשקל - צבירת מאגרי גליקוגן. וציין שזה מיותר וסותר אחד את השני. ככה שהסקתי שהפעולה של הקלן לא תהיה אפקטיבית שאני סותר אותה עם פעולה מנוגדת.

אין לי דחף לציטים.. ככה שזה לא מפריע לי. והשאלה שלי היא יותר כזאת של האם לתת למאגרים קצת להתאזן כמה ימים לפני שאני משתמש בקלן או שאין בעיה להתחיל ישר?
אשרוד בלי ציטים אבל חוץ מהחג הבא עלינו לטובה (האהוב עלי ביותר ;) ) שלא בא לי לוותר עליו

יופי יותר מובן,התגובה של מייק מדברת על מקרה של העמסת פחמימות. שכן,קלן באותו יום ספציפי כנראה יהיה פחות יעיל,אבל לאותו יום בלבד (אולי גם למחרת) ואז זה מסתדר.

אני דיברתי על צ'יט,צ'יט זה כל דבר שלא היה אמור להיות בתפריט שלך . זה יכול להיות כדור גלידה,כוס מיץ,פנקייק או ארוחת לחמים וחמאה.
במקרה של צ'יט כזה,שלא נגמר בהעמסה היסטרית של פחמימות לא צריך לייחס שום חשיבות להאם לקחת קלן או לא.

אם אתה מתכוון לבלוס המון פחמימות,כדאי שתתחיל עם הקלן בערב של אותו יום,או ביום שאחרי.
אם אתה מתכוון לצ'יט קטן של בקבוק קולה,קינוח,עוגה או לא יודע מה,אל תייחס לזה חשיבות כי זה לא ישפיע יותר מדי על מאגרי הגליקוגן

• פותח/ת השרשור
יופי יותר מובן,התגובה של מייק מדברת על מקרה של העמסת פחמימות. שכן,קלן באותו יום ספציפי כנראה יהיה פחות יעיל,אבל לאותו יום בלבד (אולי גם למחרת) ואז זה מסתדר.

אני דיברתי על צ'יט,צ'יט זה כל דבר שלא היה אמור להיות בתפריט שלך . זה יכול להיות כדור גלידה,כוס מיץ,פנקייק או ארוחת לחמים וחמאה.
במקרה של צ'יט כזה,שלא נגמר בהעמסה היסטרית של פחמימות לא צריך לייחס שום חשיבות להאם לקחת קלן או לא.

אם אתה מתכוון לבלוס המון פחמימות,כדאי שתתחיל עם הקלן בערב של אותו יום,או ביום שאחרי.
אם אתה מתכוון לצ'יט קטן של בקבוק קולה,קינוח,עוגה או לא יודע מה,אל תייחס לזה חשיבות כי זה לא ישפיע יותר מדי על מאגרי הגליקוגן
או מהמם עשית לי סדר.
ואני לא מכיר בן אדם שמסתפק בפחית קולה כציט.
בציט שלי אני כמו ישראלי במלון הכל כלול באילת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית