הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שמבין ברכבים אשמח לעזרה

אמליץ לך על קבוצת פייסבוק בשם "תשאלו כנופצון".

זאת קבוצת פייסבוק שעוזרת בכל מה שנוגע לרכב, וגם מקימי הקבוצה יעזרו בטיפולים שנתיים(או כל עבודה אחרת על הרכב) ללא תשלום אם תצטרך.

I20 באמת חמוד, אבל רק בדגמים החדשים..
פאביה איך היא מבחינת מנוע? לא מחפש רכב שיעוף אבל שיחזיק מעמד כי היא יפה ומאובזרת גם אז חשבתי עליה
יאריס וג'אז מכוערות, איך הקליאו? צריכת הדלק שלה קצת גבוהה ביחס למנועי tsi
סוויפט אבדוק, מיקרה מכוערת
208 אמרו לי שצרפתיות זה חרא, בלנו החדשות ממש סבבה אבל חלשות אז זה קצת באסה
למה הפולו אתה נמנע ממנה?

פאביה 2015+ מנוע 1.2 אחלה רכב מהנה ומהיר יחסית, אבל בדקתי והיא לא בתקציב שלך.

208 מסוף 2015 הגרסא אוטומטית מנוע עם טורבו 1.2 110 כ"ס אוטומטית עם גיר 6 הילוכים יפני נחשבת הגרסה האמינה והטובה של 208, קטנה מהנה וזריזה יחסית שנמכרת במחירים מתחת לשוק בגלל הסטיגמה של פג׳ו ותו לא - גם לא בתקציב שלך אבל ניתן למצוא 2015 ב44 בערך, לדעתי אחלה אוטו

בלנו חסכונית מאוד ושלדה קלה יחסית, מרווח פנימי גדול יחסית לסופר מיני, אמינות של סוזוקי, ניתן למצוא 2016 ב40 וקצת ידנית זריזה יחסית.

פולו - לדעתי רכב יקר מידי יחסית למה שהוא נותן, אמינות סבירה ולא משהו יוצא דופן בטח לא לעומת היפניות, בתקציב שלך אתה מתפשר על הגיל, מצד שני השוק שלו טוב בארץ בגלל שאוהבים פה גרמניות בהגזמה.

קליאו - אפשר למצוא 2016 ידני טורבו בתקציב שלך, מאוד מאובזרת, אמינה יחסית, אנשים שנהגו מדווחים שהיא זריזה יחסית, קצת נוקשה, כדאי לבחון מקרוב.

• פותח/ת השרשור
אמליץ לך על קבוצת פייסבוק בשם "תשאלו כנופצון".

זאת קבוצת פייסבוק שעוזרת בכל מה שנוגע לרכב, וגם מקימי הקבוצה יעזרו בטיפולים שנתיים(או כל עבודה אחרת על הרכב) ללא תשלום אם תצטרך.
תודה רבה אבדוק את זה

פאביה 2015+ מנוע 1.2 אחלה רכב מהנה ומהיר יחסית, אבל בדקתי והיא לא בתקציב שלך.

208 מסוף 2015 הגרסא אוטומטית מנוע עם טורבו 1.2 110 כ"ס אוטומטית עם גיר 6 הילוכים יפני נחשבת הגרסה האמינה והטובה של 208, קטנה מהנה וזריזה יחסית שנמכרת במחירים מתחת לשוק בגלל הסטיגמה של פג׳ו ותו לא - גם לא בתקציב שלך אבל ניתן למצוא 2015 ב44 בערך, לדעתי אחלה אוטו

בלנו חסכונית מאוד ושלדה קלה יחסית, מרווח פנימי גדול יחסית לסופר מיני, אמינות של סוזוקי, ניתן למצוא 2016 ב40 וקצת ידנית זריזה יחסית.

פולו - לדעתי רכב יקר מידי יחסית למה שהוא נותן, אמינות סבירה ולא משהו יוצא דופן בטח לא לעומת היפניות, בתקציב שלך אתה מתפשר על הגיל, מצד שני השוק שלו טוב בארץ בגלל שאוהבים פה גרמניות בהגזמה.

קליאו - אפשר למצוא 2016 ידני טורבו בתקציב שלך, מאוד מאובזרת, אמינה יחסית, אנשים שנהגו מדווחים שהיא זריזה יחסית, קצת נוקשה, כדאי לבחון מקרוב.
וואו אחי אתה מלך!
אני אבדוק על 208
עידכון - עכשיו בדקתי על ה208 ונראת ממש אחלה!
גם מבחינת מהירות וגם מבחינת מראה ואבזור
הקליאו אני בודק עליה אבל המחירים שלה קצת יקרים והמנוע שלה חלש לא? 900 סמ"ק זה מזגן חח
כן אני קצת מתפשר על השנתון אבל אפשר למצוא פולו 2013 במצב טוב, מאשר פאביה שנתון 2014
אני גם מחפש קילומטרז נמוך

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית