עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Mk 677?בסדר גמור, אם מתאפשר כלכלית הייתי מוסיף גם MK למקסם תוצאות של סייקל ראשון
אתה לא בן 18?Testosterone enanthate 500mgs/EW 1-10
pct clomid 50/50/25/25 12-16
tamoxifen 40/40/20/20
כוריגון (HCG): 500 יחב”ל בשבוע (250 יחב”ל כל 3.5 ימים), בשבועות 3-10
האם זה סייקל בסדר
צריך לשנות משהו או הpct והכל טוב ?
כן אבל בכל זאת רוצה לקחתאתה לא בן 18?
ככה זכור לי מהפוסטים הקודמים
לא ממליץ לך בכלל, כבר הסבירו לך את ההשלכות, אל תמהר עם זה כדי שיהיו לך קצת שרירים הבריאות הרבה יותר חשובה ולהשתמש בחומרים בגיל שלך זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך, אבל אם אתה לא רוצה ילדים בעתיד מי אני שאומר לך מה לעשות?כן אבל בכל זאת רוצה לקחת
תן לו שינשור לו הקטנציק ויתכווצו לו האשכים,הוא לא רוצה להקשיב..בעיה שלו.אתה לא בן 18?
ככה זכור לי מהפוסטים הקודמים
אני שונא תגוף שלי אח שלי איזה בררה יש לילא ממליץ לך בכלל, כבר הסבירו לך את ההשלכות, אל תמהר עם זה כדי שיהיו לך קצת שרירים הבריאות הרבה יותר חשובה ולהשתמש בחומרים בגיל שלך זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך, אבל אם אתה לא רוצה ילדים בעתיד מי אני שאומר לך מה לעשות?
רק אל תגיד שלא הזהירו אותך
בן אדם צריך ללמוד לאהוב את עצמו בכל מצב, אני יכול להבטיח לך שלא משנה כמה שרירים תנפח כל עוד לא תלמד לאהוב את עצמך באמת אתה אף פעם לא תהיה שלם עם עצמך ואף פעם לא תהיה באמת מאושר ממה שאתה רואה במראה, הכל מתחיל בראש, אתה פשוט צריך ללמוד לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך לא משנה אם אתה שמן, רזה או שריריאני שונא תגוף שלי אח שלי איזה בררה יש לי
אני מתאמן אחי אם לא הייתי מתאמן לא הייתי לוקח חומרים כי זה לא קסם זה כלי עזר עם עבודה קשה תזונה נכונה ושינהבן אדם צריך ללמוד לאהוב את עצמו בכל מצב, אני יכול להבטיח לך שלא משנה כמה שרירים תנפח כל עוד לא תלמד לאהוב את עצמך באמת אתה אף פעם לא תהיה שלם עם עצמך ואף פעם לא תהיה באמת מאושר ממה שאתה רואה במראה, הכל מתחיל בראש, אתה פשוט צריך ללמוד לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך לא משנה אם אתה שמן, רזה או שרירי
חוץ מזה שאם כל כך רע לך עם הגוף שלך אז תאכל כמו שצריך ותתאמן, תאמין לי שגם בטבעי אפשר להשיג תוצאות יפות, מעיד על השינוי שאני בעצמי עברתי, הייתי בתת תזונה כל החיים תמיד הייתי רזה בקטע מוגזם והיום אני בן אדם אחר לגמרי ולא בגלל סטרואידים אלא בגלל עבודה קשה, התמדה ורצון עז להצליח
סבבה הורדתה אותי מזהנו אז איפה הבעיה?
פשוט תעבוד קשה עד שתשיג תוצאות יפות אין צורך למהר לחומרים בטח שלא בגיל שלך, אם יום אחד אחרי הרבה ידע וניסיון שתצבור עם הזמן תרצה בכל זאת להתשמש בחומרים בשביל לשבור את קצה גבול היכולת שלך אז לך על זה אבל בגיל מאוחר יותר לא כרגע
הרבה ברירות. תשקיע את הכסף של הסייקל במאמן ותזונאי טובים, והתוצאות יהיו זהות בלי תופעות לוואיאני שונא תגוף שלי אח שלי איזה בררה יש לי
הרבה ברירות. תשקיע את הכסף של הסייקל במאמן ותזונאי טובים, והתוצאות יהיו זהות בלי תופעות לוואי
חבר'ה אתם לא תורידו אותו מזה,הוא הגיב לי בדיוק אותו דבר מליון פעמים,הוא סתם רוצה שתרדו לו מהגב.שמח שאתה עושה את הדבר הנכון, תשמור על הבריאות שלך תאמין לי שזה חשוב יותר מכל דבר אחר בעולם
ניסיתי לשכנע אותו כבר ב4 פוסטים קודמים שלו.
שיסתדר לבד.
אני בטוח לא אעזור לו כשהוא יבקש עוד חודשיים-שלוש