הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

Tkhfd44

מושעה
93
0
נק' מוניטין:
-98
93
0
Testosterone enanthate 500mgs/EW 1-10
pct clomid 50/50/25/25 12-16
tamoxifen 40/40/20/20
כוריגון (HCG): 500 יחב”ל בשבוע (250 יחב”ל כל 3.5 ימים), בשבועות 3-10
האם זה סייקל בסדר
צריך לשנות משהו או הpct והכל טוב ?

Testosterone enanthate 500mgs/EW 1-10
pct clomid 50/50/25/25 12-16
tamoxifen 40/40/20/20
כוריגון (HCG): 500 יחב”ל בשבוע (250 יחב”ל כל 3.5 ימים), בשבועות 3-10
האם זה סייקל בסדר
צריך לשנות משהו או הpct והכל טוב ?
אתה לא בן 18?
ככה זכור לי מהפוסטים הקודמים

כן אבל בכל זאת רוצה לקחת
לא ממליץ לך בכלל, כבר הסבירו לך את ההשלכות, אל תמהר עם זה כדי שיהיו לך קצת שרירים הבריאות הרבה יותר חשובה ולהשתמש בחומרים בגיל שלך זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך, אבל אם אתה לא רוצה ילדים בעתיד מי אני שאומר לך מה לעשות?
רק אל תגיד שלא הזהירו אותך

אתה לא בן 18?
ככה זכור לי מהפוסטים הקודמים
תן לו שינשור לו הקטנציק ויתכווצו לו האשכים,הוא לא רוצה להקשיב..בעיה שלו.
רק שיחפש מי יעזור לו שהוא יהיה בבעיה,כי פה כבר לא יתנו לו סיוע נראה לי

ילדים בני 18 שחושבים שהם המציאו את הגלגל ושהם יודעים הכל יותר טוב מכולם, בסופו של דבר הבן אדם היחיד שבאמת ידפק ממהלך כזה, זה הוא בלבד, אנחנו את שלנו עשינו ברגע שהסברנו לו מה ההשלכות ושהזהרנו אותו, ללמוד זה נחמד וזה דבר טוב אני בעצמי גם לומד על חומרים אפילו שאני לא משתמש כרגע, אבל מכאן ועד ללדחוף את כל זה לגוף בכזה גיל ומן הסתם עם אפס ידע וניסיון זה פשוט טמטום ושישא בתוצאות אין לי מה להוסיף בנושא

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ לך בכלל, כבר הסבירו לך את ההשלכות, אל תמהר עם זה כדי שיהיו לך קצת שרירים הבריאות הרבה יותר חשובה ולהשתמש בחומרים בגיל שלך זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך, אבל אם אתה לא רוצה ילדים בעתיד מי אני שאומר לך מה לעשות?
רק אל תגיד שלא הזהירו אותך
אני שונא תגוף שלי אח שלי איזה בררה יש לי

אני שונא תגוף שלי אח שלי איזה בררה יש לי
בן אדם צריך ללמוד לאהוב את עצמו בכל מצב, אני יכול להבטיח לך שלא משנה כמה שרירים תנפח כל עוד לא תלמד לאהוב את עצמך באמת אתה אף פעם לא תהיה שלם עם עצמך ואף פעם לא תהיה באמת מאושר ממה שאתה רואה במראה, הכל מתחיל בראש, אתה פשוט צריך ללמוד לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך לא משנה אם אתה שמן, רזה או שרירי
חוץ מזה שאם כל כך רע לך עם הגוף שלך אז תאכל כמו שצריך ותתאמן, תאמין לי שגם בטבעי אפשר להשיג תוצאות יפות, מעיד על השינוי שאני בעצמי עברתי, הייתי בתת תזונה כל החיים תמיד הייתי רזה בקטע מוגזם והיום אני בן אדם אחר לגמרי ולא בגלל סטרואידים אלא בגלל עבודה קשה, התמדה ורצון עז להצליח

• פותח/ת השרשור
בן אדם צריך ללמוד לאהוב את עצמו בכל מצב, אני יכול להבטיח לך שלא משנה כמה שרירים תנפח כל עוד לא תלמד לאהוב את עצמך באמת אתה אף פעם לא תהיה שלם עם עצמך ואף פעם לא תהיה באמת מאושר ממה שאתה רואה במראה, הכל מתחיל בראש, אתה פשוט צריך ללמוד לקבל את עצמך ולאהוב את עצמך לא משנה אם אתה שמן, רזה או שרירי
חוץ מזה שאם כל כך רע לך עם הגוף שלך אז תאכל כמו שצריך ותתאמן, תאמין לי שגם בטבעי אפשר להשיג תוצאות יפות, מעיד על השינוי שאני בעצמי עברתי, הייתי בתת תזונה כל החיים תמיד הייתי רזה בקטע מוגזם והיום אני בן אדם אחר לגמרי ולא בגלל סטרואידים אלא בגלל עבודה קשה, התמדה ורצון עז להצליח
אני מתאמן אחי אם לא הייתי מתאמן לא הייתי לוקח חומרים כי זה לא קסם זה כלי עזר עם עבודה קשה תזונה נכונה ושינה

נו אז איפה הבעיה?
פשוט תעבוד קשה עד שתשיג תוצאות יפות אין צורך למהר לחומרים בטח שלא בגיל שלך, אם יום אחד אחרי הרבה ידע וניסיון שתצבור עם הזמן תרצה בכל זאת להתשמש בחומרים בשביל לשבור את קצה גבול היכולת שלך אז לך על זה אבל בגיל מאוחר יותר לא כרגע

• פותח/ת השרשור
נו אז איפה הבעיה?
פשוט תעבוד קשה עד שתשיג תוצאות יפות אין צורך למהר לחומרים בטח שלא בגיל שלך, אם יום אחד אחרי הרבה ידע וניסיון שתצבור עם הזמן תרצה בכל זאת להתשמש בחומרים בשביל לשבור את קצה גבול היכולת שלך אז לך על זה אבל בגיל מאוחר יותר לא כרגע
סבבה הורדתה אותי מזה

הרבה ברירות. תשקיע את הכסף של הסייקל במאמן ותזונאי טובים, והתוצאות יהיו זהות בלי תופעות לוואי
שמח שאתה עושה את הדבר הנכון, תשמור על הבריאות שלך תאמין לי שזה חשוב יותר מכל דבר אחר בעולם
חבר'ה אתם לא תורידו אותו מזה,הוא הגיב לי בדיוק אותו דבר מליון פעמים,הוא סתם רוצה שתרדו לו מהגב.
אנחנו מתעסקים פה בשטויות.תקראו את הפוסטים הקודמים שלו ותבינו
זה באמת מקרה אבוד

עד גיל 20 לא התאמנתי אני הייתי 1:76 66 קילו על 20 אחוז שומן (שחיף עם כרס) ותוך חצי שנה העלתי 10 קילו וירדתי 2 אחוז שומן. תאמין לי שאם הייתי לוקח סטרואידים הייתי מגיע פחות או יותר לאותה תוצאה. כל עוד תשקיע באימונים ובתזונה אתה תגדל(בגיל שלך). (בגיל 16 שהייתי מתאמן חשבתי שאני משקיע בתזונה אבל לא ראיתי תוצאות בכלל ורק היום שאני באמת משקיע אני מבין כמה לא השקעתי. אני אשכרה אוכל כל שעה ארוחה די גדולה). אין לך לאן למהר, תלמד קודם את כל הנושא לעומק

ניסיתי לשכנע אותו כבר ב4 פוסטים קודמים שלו.
שיסתדר לבד.

אני בטוח לא אעזור לו כשהוא יבקש עוד חודשיים-שלוש

ברוך הבא לעולם הטרולים, משועממים שמחפשים צרות

בכל אופן ההמלצה שלי היא
3000 מג טסט בשבוע מחולק ל5 זריקות
130 מג דיבול למשך 15 שבועות
הלוטסטין חובה במהלך כל הסייקל, הכי נקי מתופעות לוואי
טרן למשך 20 שבועות, הסטרואיד הכי חלש ועדין שיש למתחילים, ידוע ברוגע שהוא נותן(תחליף לריטלין)
אין צורך בפרגניל ופיסיטי, סתם גימיק שהמציאו פה,
לא לשכוח לבדוק על השתלת ביצים והקפאת זרע
בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית