הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית של חבר

• פותח/ת השרשור alex_r
  • פורסם בתאריך

alex_r

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
-69
115
0
דבר ראשון אל תגידו לו לעשות SS, הוא עשה את זה חודש וחצי עלה קצת במשקלים ולא אהב אותה משום מה.. לא משנה הוא לקח AB מקילוגרם..
A: סקוואט 3*8
לג פרס 3*8
תאומים בסמית' 2*10
בנצ' 3*8
בנצ' בשיפוע חיובי 3*8
פרפר 2*10
ספת חזה באחיזה צמודה 2*10/השאלה שלי אם אפשר להחליף את זה פשיטת מרפקים בשכיבה?

B: דדליפט 3*6
פולי עליון 3*6-8
טי באר 2*10
פרס 3*6-8
הנפות לצדדים 2*10
כפיפת מרפקים 2*10

הוא עושה מסה דרך אגב..
אז איך התוכנית?

תודה לעוזרים:193ek:

• פותח/ת השרשור
באותו יום של A הוא עושה גם חזה, איך הוא אמור להצליח לעשות מקבילים על משקל ?! זה יהיה לו קשה כי החזה שלו עבד גם קודם.., חשבתי גם לשנות את זה למקבילים אבל השאלה שלי אם זה לא יהיה לו קשה מדי?

למה הוא בא להתאמן בכלל זה אמור להיות לו קשה !
ושלא יעשה אחיזה רחבה כמו שעושים לחזה ושייקח תגוף קדימה יותר והוא ירגיש טוב תיד אחורית.
ואני הייתי מעדיף להחליף יד אחורית לאימון B כי באימון A יש ה רבה עבודה על יד אחורית בבנץ' פרס ,להוסיף עעל זה עוד תרגיל לא ניראה לי שכדאי.
אז יד קדמית לA ויד אחורית לB.

נערך לאחרונה:
תוכנית סבירה, הייתי משנה כמה דברים בשביל הפאן (פרונט סקוואט, מעיף את התאומים, במקום טי באר הייתי שם מתח וכו')

• פותח/ת השרשור
משה, אתה מעיף את התאומים ומה אתה שם במקום? או שכלום?

---------- התגובה התווספה ב 12:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:19 ----------

ומאור כשהתכוונתי שיהיה לו קשה זה בגלל העומס שיהיה לו אחרי הבנצ' וכל שאר התרגילים לחזה.. הוא פשוט לא יצליח לסיים את החזרות של המקבילים.. בכל מקרה אני אגיד לו להעביר את הטרייספס לB והבייספס לA..

---------- התגובה התווספה ב 13:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:21 ----------

טוב שיחקתי קצת עם התוכנית.. איך היא עכשיו?
A:סקוואט 3*8
לג פרס 3*10
בנצ' 3*8
בנצ' בשיפוע 3*8-10
פרפר 2*10-12
כפיפית מרפקים 3*10-12

B:דדליפט 3*6
מתח 3*6-8
טי באר 2*10-12
פרס 3*6-8
הנפות לצדדים 2*10
מקבילים עם משקל 2/3*10-12

תוריד חזרות ל 5 בתרגילי בסיס ו8 לעזר
תוותר על הבנץ בשיפוע ב A ותעביר את הT BAR מB לA
תוותר על הלג פרס בA ותוסיף סקואט בB
ואז לא יהיה גרוע

---------- התגובה התווספה ב 15:16 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:12 ----------

A:סקוואט 3*5
בנצ' 3*5
T BAR 3*5
פרפר 3*8
כפיפית מרפקים 3*8

B:דדליפט 3*5 כשיתחיל להיות קשה תוריד סטים
מתח 3*6-8
פרס 3*5
הנפות לצדדים 3*8
מקבילים עם משקל 2/3*F(עד כשל)

• פותח/ת השרשור
אם אפשר לשאול.. איך T BAR קשור באמצע בנצ' ופרפר???

---------- התגובה התווספה ב 16:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:28 ----------

דרך אגב שימי, שינית את כל התוכנית..

כי מה שעשיתה היה יותר גרוע מכל מאמן היה לך אימון בלי משיכול בכלל ואימון אחר עם 2 משיכות

לך תקרא את המאמרים בקילוגרם ואז תתחיל להתווכח

• פותח/ת השרשור
לא מתווכח איתך, בטוח שאתה מבין הרבה יותר.., מה ז"א הקטע הזה עם המשיכות?? תסביר בבקשה, תודה..

תוכניות כח בנויות בצורה של
סקואט
לחיצה(בנץ\פרס)
משיכה(PC\דדליפט\T BAR)
ותרגילי עזר בתוכנית שלך באימון A לא הייתה משיכה ו באימון B היו 2(דליפט וטי באר) בגלל זה העברתי את ה T BAR ל A

איך סקוואט גם ב B, אתה רוצה שהוא יעשה סקוואט 4 פעמים בשבוע? ואם הוא מתאמן ABXXABX אתה רוצה לתת לו סקוואט יום אחרי יום? לא עובד ככה.

משה אתה לא רציני...
בSS עושים 3 פעמים...
טרול תטפל בו
נכון אבל ב AB באים למכון בד"כ 4 פעמים בשבוע, אז אם אתה מביא לו גם ב B סקוואט הוא מת אם הוא מתאמן יום אחרי יום או בכללי 4 פעמים בשבוע סקוואט.
SS הוא יותר FBW מאשר AB, סה"כ אותם השרירים פועלים בכל אימון רק שמחליפים בין התרגילים.
בכל מקרה אפשר לעשות AB ל 3 פעמים בשבוע, זה לא כזה נורא אבל צריך לבנות אותו בהתאם, אני חושב שפורטל יש גם AB ל 3 פעמים בשבוע תבדוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית