הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטירין וקרדרין

Franco31

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי, שאלה לגבי קרדרין ואוסטירין, מקווה שאני כותב את שמות הכדורים כמו שצריך, האם אפשר להריץ סייקל של השילוב של שניהם למטרת חיטוב? והאם יש תופעות לוואי שכדאי לדעת עליהם? מעולם לא התנסיתי בשום סוג של סטרואיד בסייקל, ואני לא מעוניין להתחיל בטסט וחומרים דומים. אני בן 34 1.80 שוקל 83 ובערך 14-15% שומן. תודה רבה על התשובות.

אהלןןןןן
חבר יקר זה נכון שמעניינים אותי דברים קצת יותר רציניים מסארמס.

אבל כמו שהסברתי בפוסטים קודמים אני מתאושש מניתוחים ומחכה כרגע עם הממתקים הרציניים.

אני כרגע על lgd yk11 mk677 rad140

אני רואה שאתה מחפש חבר'ה שהיו על אוסטרין וקרדרין..הם תמיד נראו לי חלשים יותר מהשאר ולכן לא התנסיתי בהם.

אהלןןןןן

אבל כמו שהסברתי בפוסטים קודמים אני מתאושש מניתוחים ומחכה כרגע עם הממתקים הרציניים.

אני רואה שאתה מחפש חבר'ה שהיו על אוסטרין וקרדרין..הם תמיד נראו לי חלשים יותר מהשאר ולכן לא התנסיתי בהם.

להריץ את ה 4 הכי טובים תאורטית בו זמנית
אתה רואה שיפור במסה משמעותית?

להריץ את ה 4 הכי טובים תאורטית בו זמנית
אתה רואה שיפור במסה משמעותית?

שיפור זו לא מילה.
עליתי 8 קג ב3 שבועות.
ורידים מתחילים לצאת חזק.
חרמנות מטורפת כבר אחרי כמה ימים.
כוח לא יודע כמה לייחס לסארמס כי בכל זאת לא נגעתי במשקולת 3 חודשים אז כל אימון אני קופץ במשקלים.

אהלןןןןן

מה אומר על שילוב של mk lgd איך המרגש?
השם של החברה זה השם של האתר לצערי
יש לך אינסטגרם?

• פותח/ת השרשור
שיפור זו לא מילה.
עליתי 8 קג ב3 שבועות.
ורידים מתחילים לצאת חזק.
חרמנות מטורפת כבר אחרי כמה ימים.
כוח לא יודע כמה לייחס לסארמס כי בכל זאת לא נגעתי במשקולת 3 חודשים אז כל אימון אני קופץ במשקלים.
ומה לגבי תופעות לוואי בהרצה של כל החומרים כאלה ביחד?

ומה לגבי תופעות לוואי בהרצה של כל החומרים כאלה ביחד?

הmk משפיע טוב על הרעב ובגלל שהשתמשתי בו הרבה בעבר לא חווה את אותה ספיחת נוזלים.
הlgd תמיד עושה אותי מאוד עצבני.
חוץ מזה לא חוויתי תופעות לוואי נוספות.

• פותח/ת השרשור
הmk משפיע טוב על הרעב ובגלל שהשתמשתי בו הרבה בעבר לא חווה את אותה ספיחת נוזלים.
הlgd תמיד עושה אותי מאוד עצבני.
חוץ מזה לא חוויתי תופעות לוואי נוספות.
אפשר להתייעץ איתך בפרטי איכשהו? זה ממש יעזור לי.

לא לקחת את הכדורים שאני רוצה לקחת? קרדרין ואוסטירין?
כתבתי שלקחתי אוסטרין , קרדרין עכשיו נתקע לי במכס 😭 .
אוסטרין ממש כיפי ממריץ נותן פוקוס כמו פרי וורק נעים , ואם עושים את כל הסייקל בצורה טובה הכל מסביב לפי הכללים תזונה ואימונים גם עולים איזה 2 - 3 קילו , בגלל זה הוא נחשב חלש - האנבוליות שלו לא גדולה .
אבל המרץ יותר חזק מכל הSarms שניסיתי .
@Franco31 אם אתה רוצה אותו לחיטוב הוא מתאים ישר הוא לוקח את כל הנוזלים למקומות הנכונים 🤩 כל שלוק ממנו הייתי רואה תוך שעה את הנוזלים נעלמים מהבטן וריבועים 🏋️😅 וגם המרץ טוב לאימונים בחיטוב.

אהלןןןןן

סליחה שאני סוטה מהאשכול.
אני עומד לעבור ניתוח בבטן שלא יאפשר לי להתאמן חודשיים בגלל התפרים. לא בגלל סיבה אחרת.
בנוסף אחרי הניתוח יהיה לי סטרומה ובצקות במשך חצי שנה ככה.
מה אני יכול לקחת בשביל להצליח לשמור כמה שיותר מסה? ידוע לי שלרדת במסה אני ארד אבל לפחות למזער נזקים.
הבנתי שיש סטרואידים שיזיקו לי יותר מאשר יועילו בגלל הנושא של האגירת נוזלים שלהם וביחד עם הבצקות זה רק נזק.
יש משהו אחר?
קלן זה כאופציה אחרונה כי הוא ישמר לי רק קצת שריר והאמת שאני עכשיו על קלן ואסיים בסוף יולי בערך והניתוח בספטמבר ככה שהרצפטורים לא ינוחו מספיק מהקלן.

תודה!!

סליחה שאני סוטה מהאשכול.
אני עומד לעבור ניתוח בבטן שלא יאפשר לי להתאמן חודשיים בגלל התפרים. לא בגלל סיבה אחרת.
בנוסף אחרי הניתוח יהיה לי סטרומה ובצקות במשך חצי שנה ככה.
מה אני יכול לקחת בשביל להצליח לשמור כמה שיותר מסה? ידוע לי שלרדת במסה אני ארד אבל לפחות למזער נזקים.
הבנתי שיש סטרואידים שיזיקו לי יותר מאשר יועילו בגלל הנושא של האגירת נוזלים שלהם וביחד עם הבצקות זה רק נזק.
יש משהו אחר?
קלן זה כאופציה אחרונה כי הוא ישמר לי רק קצת שריר והאמת שאני עכשיו על קלן ואסיים בסוף יולי בערך והניתוח בספטמבר ככה שהרצפטורים לא ינוחו מספיק מהקלן.

תודה!!

לא הייתי לוקח שום דבר!
גם ככה ההתאוששות קשה. אתה לא רוצה להוסיף לזה תופעות לוואי ובמיוחד לא כמו של קלן.
שמירת המאסה תלויה בעיקר בגירוי השריר ובתפריט עשיר בחלבון, ואת שני אלה קשה מאוד לבצע גם ככה אחרי ניתוח.

אהלןןןןן

ארבעתם יחד זה סטאק די מרשים האמת. סחטיין עליך תעדכן. אני אחרי סייקל של lgd ו rad140 ומרוצה רצח מהתוצאות, מעל למה שציפיתי. Yk11 הייתי ללא ספק רוצה לנסות בעתיד, בקשר ל mk הבנתי שאפ אתה לא לוקח למשך תקופה ארוכה די חסר טעם, וגם אם כן לתקופה ארוכה, לא השפעה משמעותית כ״כ. תקן אותי אם אני טועה
כתבתי שלקחתי אוסטרין , קרדרין עכשיו נתקע לי במכס 😭 .
אוסטרין ממש כיפי ממריץ נותן פוקוס כמו פרי וורק נעים , ואם עושים את כל הסייקל בצורה טובה הכל מסביב לפי הכללים תזונה ואימונים גם עולים איזה 2 - 3 קילו , בגלל זה הוא נחשב חלש - האנבוליות שלו לא גדולה .
אבל המרץ יותר חזק מכל הSarms שניסיתי .
@Franco31 אם אתה רוצה אותו לחיטוב הוא מתאים ישר הוא לוקח את כל הנוזלים למקומות הנכונים 🤩 כל שלוק ממנו הייתי רואה תוך שעה את הנוזלים נעלמים מהבטן וריבועים 🏋️😅 וגם המרץ טוב לאימונים בחיטוב.
נראה לי עם הקצב התעניינות פה בסארמס צריך לפתוח פה אשכול שמאגד מידע בסיסי על כל סארמס וחוות דעת על השימוש מאנשים פה בפורום שניסו

ארבעתם יחד זה סטאק די מרשים האמת. סחטיין עליך תעדכן. אני אחרי סייקל של lgd ו rad140 ומרוצה רצח מהתוצאות, מעל למה שציפיתי. Yk11 הייתי ללא ספק רוצה לנסות בעתיד, בקשר ל mk הבנתי שאפ אתה לא לוקח למשך תקופה ארוכה די חסר טעם, וגם אם כן לתקופה ארוכה, לא השפעה משמעותית כ״כ. תקן אותי

דווקא את הmk אני הכי אוהב ועזוב את התוצאות ארוכות הטווח שאני מאוד מבסוט מהן...הפאמפ 24/7 , עליה בכוח ובנפח השריר והרעב שווים לי את זה גם במהלך הסייקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית