הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האם יש תרופות שמעוררות תאבון?

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
רציתי לדעת האם יש תרופות שיכולות לסייע לי בהגדלת התאבון,

אומרים שתאבון זה עניין של הרגל וככל שתרגיל את הגוף לכמות מזון גדולה יותר כך הוא ידרוש יותר וכך כביכול התאבון יגדל
למרות שאני מנסה להרגיל את הגוף לכמות מזון גדולה באופן יחסי ישנם פעמים שהגוף שלי פשוט דוחה כל ניסיון שלי להכניס מזון לגוף

ברצוני לדעת האם ניתן להשתמש בתרופות מסוימות על מנת להגדיל את התאבון ולקבל "פוש" מבחינת כמות המזון שביכולתי להכניס אל הגוף ולאחר מכן להפטר מהתרופות ולהמשיך את התהליך בכוחות עצמי.

• פותח/ת השרשור
לי אישית ירקות פותחות לי את התאבון. גם פירות.
אני חש שכל מזון שמגביר פעילות מעיים מגביר לי תאבון.
אז פירות שמלאות באשלגן ומגנזיום וויטמין C וסיבים תזונתיים שכולם מגבירים פעילות מעיים, מגבירים תיאבון.
גם ירקות שמכילות לא פחות סיבים תזונתיים עוזרים לי.

לכן שייק עם 4 בננות, 10 תותים, 3 תמרים, אבקת חלבון, חמאת בוטנים, קואקר, דבש. זה דרך מעולה להכניס המון קלוריות ב 3 דקות ותוך שעה שעתיים התאבון חוזר בשביל סלט ירקות ענקית, עם 2 חזה עוף וצלחת אורז מלא.

נהיה לי תאבון אכשיו. אבל לא סיימתי.

תיקח חמאת בוטנים, שמן קוקוס, דבש, אגוזים, צימוקים, אבקת חלבון, קוואקר, תמרים רכים, גרעני צ'יה או פשתן ואבקת קקאו, תוסיף מעט מים לפי הצורך תערבב בקערה ענקית, תפרוס על תבנית, תכסה ותקפיא. קיבלת חטיף בגודל של פלאפון עם ערך חלבונים של 40 גרם והמון קלוריות שיורד ב 2 דקות ומשאיר לך מקום לעוד.

עכשיו סיימתי, אני כבר ממש רעב, אני לא יכול להחליט עם ללכת על החטיף חלבון שלי או שייק.

תודה על התשובה המושקעת,אבל מוזר לי לשמוע שירקות פותחות את התיאבון עבורך,בירקות יש סיבים תזונתיים סיבים תזונתיים נותנים תחושת שובע במהירות ולאורך זמן,עד כמה שידוע לי מבחינת ספורטאים שברצונם לעלות במשקל גוף ירקות הן האויב

לי אישית ירקות פותחות לי את התאבון. גם פירות.
אני חש שכל מזון שמגביר פעילות מעיים מגביר לי תאבון.
אז פירות שמלאות באשלגן ומגנזיום וויטמין C וסיבים תזונתיים שכולם מגבירים פעילות מעיים, מגבירים תיאבון.
גם ירקות שמכילות לא פחות סיבים תזונתיים עוזרים לי.

לכן שייק עם 4 בננות, 10 תותים, 3 תמרים, אבקת חלבון, חמאת בוטנים, קואקר, דבש. זה דרך מעולה להכניס המון קלוריות ב 3 דקות ותוך שעה שעתיים התאבון חוזר בשביל סלט ירקות ענקית, עם 2 חזה עוף וצלחת אורז מלא.

נהיה לי תאבון אכשיו. אבל לא סיימתי.

תיקח חמאת בוטנים, שמן קוקוס, דבש, אגוזים, צימוקים, אבקת חלבון, קוואקר, תמרים רכים, גרעני צ'יה או פשתן ואבקת קקאו, תוסיף מעט מים לפי הצורך תערבב בקערה ענקית, תפרוס על תבנית, תכסה ותקפיא. קיבלת חטיף בגודל של פלאפון עם ערך חלבונים של 40 גרם והמון קלוריות שיורד ב 2 דקות ומשאיר לך מקום לעוד.

עכשיו סיימתי, אני כבר ממש רעב, אני לא יכול להחליט עם ללכת על החטיף חלבון שלי או שייק.
מן הצד השני - יכול לקום מישהו ולומר שקוואקר וזרעי צ'יה זה המון סיבים תזונתיים, וסיבים תזונתיים גורמים לו לתחושת מלאות בבטן, וכשהוא מרגיש "מלא"...הוא לא מסוגל לחשוב על אוכל.

זה אינדיבידואלי מאוד.

תקשיב (וזה משהו שחשוב לדעת אם אתה אי פעם רוצה להיות טוב ב...ללמד אנשים משהו).
-יש הרבה דברים שלך (שיש לך מושג) הם מובנים מאליהם....אבל לאחרים (שאין להם מושג) - הם לא.

כראייה לכך - נפתחים פה לא מעט אשכולות עם שבתכלס? - עבורנו הן "שאלות מטופשות" (ויש לשם כך אפילו אשכול נעוץ).
יתרה מזאת - אין לנו גישה לכמות ה-"Lureker"-ים שגולשים פה מבלי להשתתף בנושאים (ואולי אפילו מבלי שיהיה להם משתמש) - אבל הן עדיין קוראים ולומדים.

הפואנטה שלי, היא שכשאתה כותב תגובה כזו בפורום פתוח - היא לא מגיעה רק למי שאתה עונה לו -
היא מגיעה לכולם. גם אלה שאין להם מושג, וגם לאלה שממש אין להם מושג...

אז אתה אולי חושב שאתה מצחיק פה איזה מישהו שהגיב פה בדיון,
אבל אתה עלול להפיל עם הבדיחה הזו (שלדעתי גם מצחיקה רק אותך) הרבה אנשים שיכולים לקחת אותך ברצינות.

אפילו משתמש פה ניסה "ליישר" את מה שאמרת, והמשכת העם הקו של הבדיחה הלא מצחיקה הזו "בכוח".

אם בא לך להיות טרול שלא אכפת לו מאנשים אחרים -סבבה...יש אחלה פלטפורמות לטרולים.
אבל קבלתי את הרושם שפה זה פורום שלפעילים בו...די אכפת.

אז יש מצב שאתה מתחיל לגלות קצת יותר אכפתיות,
ומתנהג קצת פחות כמו, אממם, זין?

יש תרופות שהמטרה שלהן היא להגדיל תיאבון, והשימוש בהן הוא בעיקר עבור אנשים שחולים בכל מני מחלות, מוכרחים לאכול אחרי ניתו, או מתמודדים עם הפרעות-אכילה.

בנוסף, יש כל מני תרופות (שנועדו לטפל בדברים אחרים) - שכתופעת לוואי הן מעוררות-תיאבון - ויכול להיות שרופא יבחר לעשות שימוש דווקא בהן (במקום בתרופות אחרות), אם תופעת הלוואי היא..."על הדרך" - רצויה.

על כל פנים, באופן כללי - הגישה המבקשת לאנשים ש-"סתם רוצים לעלות קצת במשקל, ולא הכי מצליח להם" היא לפתח אסטרטגיות-אכילה, ואורח חיים שכן מאפשר להם לעשות את זה...ובשביל זה יש תזונאים.

ה-"ישועה" כנראה תגיע ממזון שהוא: דחוס קלורית (כל מני מאכלים שיש בהם הרבה קלוריות, והם לא "ממלאים"), יחד עם כל מני הרגלים (שהם לגמרי עניין אינדיבידואלי), שעשויים לעזור לך להצליח לאכול יותר...למשל - להוסיף ארוחה, או לקום מוקדם בבוקר ולאכול ישר, או אולי לצרוך קלוריות דרך מאכלים "כיפיים" שקל לאכות מהם הרבה...וכו'.
אמלק?

תודה על התשובה המושקעת,אבל מוזר לי לשמוע שירקות פותחות את התיאבון עבורך,בירקות יש סיבים תזונתיים סיבים תזונתיים נותנים תחושת שובע במהירות ולאורך זמן,עד כמה שידוע לי מבחינת ספורטאים שברצונם לעלות במשקל גוף ירקות הן האויב
ירקות הן אולי אויב של הדמות הראשית בתכנית-ילדים, עם הטרופ הקבוע של האמא שמכריחה אותך לאכול כרוב ניצנים. 😛

וברצינות:
-המילה היא: "מלאות", לאו דווקא "שובע".

אתה יכול להרגיש "מפוצץ", אבל עדיין להיות "רעב", ו-"חייב להכניס משהו!";
אתה יכול גם להיות ההפך מ-"מפוצץ", אבל בלי שום תחושה של תיאבון ושבא לך לאכול.

סיבים תזונתיים תורמים לתחושה של "מלאות".

ירקות הן אולי אויב של הדמות הראשית בתכנית-ילדים, עם הטרופ הקבוע של האמא שמכריחה אותך לאכול כרוב ניצנים. 😛

וברצינות:
-המילה היא: "מלאות", לאו דווקא "שובע".

אתה יכול להרגיש "מפוצץ", אבל עדיין להיות "רעב", ו-"חייב להכניס משהו!";
אתה יכול גם להיות ההפך מ-"מפוצץ", אבל בלי שום תחושה של תיאבון ושבא לך לאכול.

סיבים תזונתיים תורמים לתחושה של "מלאות".
אז למה כתבת את כל המאמר מלעלה במקום את ה5 שורות האלו?

מן הצד השני - יכול לקום מישהו ולומר שקוואקר וזרעי צ'יה זה המון סיבים תזונתיים, וסיבים תזונתיים גורמים לו לתחושת מלאות בבטן, וכשהוא מרגיש "מלא"...הוא לא מסוגל לחשוב על אוכל.

זה אינדיבידואלי מאוד.
לא הבטחתי שזה יעזור לך.
אני אומר שזה עוזר לי, ואין לך מה להפסיד אם תנסה את זה שבוע.

לא הבטחתי שזה יעזור לך.
אני אומר שזה עוזר לי, ואין לך מה להפסיד אם תנסה את זה שבוע.

הרבה אנשים יגידו שאירובי פותח להם את התיאבון....לי? הוא חוסם. אחרי אירובי אני פשוט לא מרגיש רצון להכניס אוכל

לכן, כל אחד אחרת גם אם זה מוזר 😘

מי שאוכל בשביל לגדול צריך להבין שלא אוכלים להנאה שיהיה כיף בפה אלה פשוט טוחנים כמה שאפשר ואז מכניסים עוד. אז דיי להתבכיין ותתחילו לאכול 😋🍴🤢😱🤮

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מי שאוכל בשביל לגדול צריך להבין שלא אוכלים להנאה שיהיה כיף בפה אלה פשוט טוחנים כמה שאפשר ואז מכניסים עוד. אז דיי להתבכיין ותתחילו לאכול 😋🍴🤢😱🤮

אין ספק שלאכול זה החלק הקשה בענף ספורט הזה

תקשיב (וזה משהו שחשוב לדעת אם אתה אי פעם רוצה להיות טוב ב...ללמד אנשים משהו).
-יש הרבה דברים שלך (שיש לך מושג) הם מובנים מאליהם....אבל לאחרים (שאין להם מושג) - הם לא.

כראייה לכך - נפתחים פה לא מעט אשכולות עם שבתכלס? - עבורנו הן "שאלות מטופשות" (ויש לשם כך אפילו אשכול נעוץ).
יתרה מזאת - אין לנו גישה לכמות ה-"Lureker"-ים שגולשים פה מבלי להשתתף בנושאים (ואולי אפילו מבלי שיהיה להם משתמש) - אבל הן עדיין קוראים ולומדים.

הפואנטה שלי, היא שכשאתה כותב תגובה כזו בפורום פתוח - היא לא מגיעה רק למי שאתה עונה לו -
היא מגיעה לכולם. גם אלה שאין להם מושג, וגם לאלה שממש אין להם מושג...

אז אתה אולי חושב שאתה מצחיק פה איזה מישהו שהגיב פה בדיון,
אבל אתה עלול להפיל עם הבדיחה הזו (שלדעתי גם מצחיקה רק אותך) הרבה אנשים שיכולים לקחת אותך ברצינות.

אפילו משתמש פה ניסה "ליישר" את מה שאמרת, והמשכת העם הקו של הבדיחה הלא מצחיקה הזו "בכוח".

אם בא לך להיות טרול שלא אכפת לו מאנשים אחרים -סבבה...יש אחלה פלטפורמות לטרולים.
אבל קבלתי את הרושם שפה זה פורום שלפעילים בו...די אכפת.

אז יש מצב שאתה מתחיל לגלות קצת יותר אכפתיות,
ומתנהג קצת פחות כמו, אממם, זין?

חשוב לי להבהיר שלא הייתה לי שום כוונה לפגוע, ולא שייכתי אותה אל הבחור שכתב את התגובה כעלבון, והתגובה נכתבה בנימה לא רצינית שאנשים יכולים לזהות, לא פעם ולא פעמיים הרבה מאיתנו מעט משחררים פה לחץ, ואני מסכים עם הנקודה שלך שזה יכול להטעות.
(שלא חשבתי עליה לפני, ובטוח שלא אעשה את זה אחרי שעכשיו אני מבין שאם זה יקרה שוב בצורה קצת פחות ברורה יתכן שמישהו יפרש את זה אחרת)
אבל הלכת רחוק עם השפיטה שלך.

אני לא נוטה להגיב ככה, ושוב לא הייתה לי שום כוונה לזלזל, אבל אף אחד פה לא מפקד טירונים שצריך להיזהר עם כל פסיק שהוא כותב, נתת נקודה יפה אבל לקחת אותה רחוק.
ואם יש לך בעיה באופן אישי עם מישהו שצוחק על משהו שנראה לך לא במקום, אתה יכול גם לפתור את זה בדרך קצת יותר "אכפתית" "ובוגרת" כמו שאתה מציג, ולדבר איתי על זה בפרטי, מאשר להגיב בצורה תוקפנית ומזלזלת באותה המידה שפירשת את התגובה שלי, אם אתה רוצה להיות מודל לחיקוי או דמות מחנכת ומלמדת, תדע שזה היה מחלחל יותר וכנראה שהיה גורם לי להעריך אותך ולהתנצל באותו הרגע, גם אם זה אי הבנה.

@12345569038 Paz בכל מקרה, מחילה חבר, שלא תפרש את זה כזלזול זה ממש לא הייתה הכוונה 🙃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית