הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרופות מרגיעות אחרי אימון

SolidSnake

משתמש מתחיל
51
6
נק' מוניטין:
6
51
6
היי
האם מישהו יודע על השפעה שלילית או חיובית של לקחת קלונקס או אסיוול (כדורי שינה והרגעת מתח) אחרי אימון?
מעדיף לשמוע ניסיון אישי של אנשים שלוקחים תרופות דומות ומרוצים מההישגים
או לחילופין מחקרים.

וואו גבר מקווה שאתה לא רציני.
בנזודיאזפינים הם תרופות מרשם בלבד מסיבות מאד מאד טובות.
אתה מתעסק עם סמים ממכרים, שגם אסור לחדול מהם באופן פתאומי. שילוב רע במיוחד.

אני גם די בטוח שלא רק שזה לא יעזור לך ב-gains, זה עלול ממש לפגוע בהם.
קלונקס וחבריו מדכאים את מערכת העצבים המרכזית. הם מייצרים תחושת רוגע או עייפות, אבל גם כנראה מחלישים את התגובה העצבית ל״נזק״ שיצרת באימון, שחיונית לבניית השריר. אתה בעצם מחליש את האיתותים שהגוף שלך צריך כדי להגיב לאימון בצורה שתוביל לגדילה והתאוששות.

השאלה מה הסיבה לנטילת אותן תרופות?
האם אתה מאובחן כסובל מחרדות או הפרעות שינה?
בנוסף מה התדירות והמינונים שאתה צורך?

צודק מאד - הנחתי מבלי לדעת מספיק אינפורמציה, שפותח השרשרור חושב לקחת בנזודיאזפינים רק לשם ה-gains ולא בגלל מרשם לטיפול רפואי לגיטימי.

צודק מאד - הנחתי מבלי לדעת מספיק אינפורמציה, שפותח השרשרור חושב לקחת בנזודיאזפינים רק לשם ה-gains ולא בגלל מרשם לטיפול רפואי לגיטימי.
סליחה על הבורות...
אבל מדוע שמישהו יקח בנזודיאזפינים עבור גיינז / כמשפרי ביצועים..
בנזואים הם תרופות מעייפות, מרדימות שהן ההפך הגמור מהאנרגיה והמוטיבציה שמתאמן צריך..

סליחה על הבורות...
אבל מדוע שמישהו יקח בנזודיאזפינים עבור גיינז / כמשפרי ביצועים..
בנזואים הם תרופות מעייפות, מרדימות שהן ההפך הגמור מהאנרגיה והמוטיבציה שמתאמן צריך..
לא מופרך שמישהו יחשוב שתרופות המגבירות/מייצרות מצב רגיעה ומנוחה ״משפרות״ התאוששות.
מכיוון שפותח השרשור מחפש אנשים עם ניסיון ״שמרוצים מההישגים״ הנחתי שזו מטרתו.

• פותח/ת השרשור
יש חשיבות לסיבה?
אם קשה לי להרדם או במתח מכל מיני עניינים או סתם רבתי עם האשה? לוקח כי בא לי כדור הרגעה ולישון טוב
תדירות 3 פעמים בשבןע בערך. לפי צורך. מינונים סבבה...לא מוגזמים.

בדיוק הפוך. לוקח את זה להשקיט סטרס ולישון טוב ושואל אם זה לא פוגע בביצועים.

בדיוק הפוך. לוקח את זה להשקיט סטרס ולישון טוב ושואל אם זה לא פוגע בביצועים.
בוא נניח שזה יוצר פגיעה מכניסטית כלשהי, ואתה לא בטוח כמה היא רלוונטית או פוגעת בך בפועל.
מה האלטרנטיבה? מה תעשה עם המידע הזה?

• פותח/ת השרשור
בוא נניח שזה יוצר פגיעה מכניסטית כלשהי, ואתה לא בטוח כמה היא רלוונטית או פוגעת בך בפועל.
מה האלטרנטיבה? מה תעשה עם המידע הזה?
האלטרנטיבה לא לקחת את זה ביום שאני אחרי אימון.
או להפחית בכמות. זאת לא תרופה קבועה אלא תרופה שלוקחים לפי צורך בלבד, וגם כל הרופאים מזהירים שזאת תרופה ממכרת ולוקחים אותה לsos

לצערי במדינת ישראל הרבה אנשים חיים על תרופות ממשפחת הבנזודיאזפינים באופן יומי, להרגעה, שינה או אפילו כחלק מסיוע בפוסט טראומה.
הבעיה שאני רואה בעשור האחרון שגיל המשתמשים יורד ומגיע כבר לילדים...

וזה כבר גורם לי לחשוב האם הבעיה במדינת ישראל שעמוסה במלחמות, טרור, עוני ויוקר מחיה וכו'?
או במערכת הבריאות ובפרט מערכת בריאות נפש שאינה מסוגלת לתת מענה וכלים להתמודדות..
ולכן מעדיפה לצאת במסע 'סימום המוני' כסוג של פלסטר/חוסם עורקים..

לצערי במדינת ישראל הרבה אנשים חיים על תרופות ממשפחת הבנזודיאזפינים באופן יומי, להרגעה, שינה או אפילו כחלק מסיוע בפוסט טראומה.
הבעיה שאני רואה בעשור האחרון שגיל המשתמשים יורד ומגיע כבר לילדים...

וזה כבר גורם לי לחשוב האם הבעיה במדינת ישראל שעמוסה במלחמות, טרור, עוני ויוקר מחיה וכו'?
או במערכת הבריאות ובפרט מערכת בריאות נפש שאינה מסוגלת לתת מענה וכלים להתמודדות..
ולכן מעדיפה לצאת במסע 'סימום המוני' כסוג של פלסטר/חוסם עורקים..
וואו עשיתה לי פלאשבק להתנסות שלי בחינוך מיוחד הייתה איתי סייעת שנתנה ליד שלה בן 4 רטילן אלוהים ישמור נעזוב שהמלצה היא מעל הגיל הזה העובדה שהיא ארמה שזה בגלל שהוא לא מפסיק לזוז. כאילו נשמה זה ילד בן ארבע הוא אמור לא להפסיק לזוז בגיל הזה!

וואו עשיתה לי פלאשבק להתנסות שלי בחינוך מיוחד הייתה איתי סייעת שנתנה ליד שלה בן 4 רטילן אלוהים ישמור נעזוב שהמלצה היא מעל הגיל הזה העובדה שהיא ארמה שזה בגלל שהוא לא מפסיק לזוז. כאילו נשמה זה ילד בן ארבע הוא אמור לא להפסיק לזוז בגיל הזה!
היום כווווולם על ריטלין כי קשה להם ללמוד או להתרכז.. 🤣
בחייאת עם של נרקומנים וזה עוד בלי האלכוהול, הירוק, הגת, הגז קצפות, וסמי מסיבות..
למזלנו הפנטיל עוד לא זלג לרחובות בצורה משמעותית כמו בארה"ב.

בתכלס נתון מדאיג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית