הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה-איך להוציא את החבילה מהדואר?(הזמנה מויטהקוסט)

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
ככה ההזמנה מחו"ל הגיעה וזה הדואר רשום שקיבלתי למה אין שום פירוט?מה אני עושה עם זה ומה צריך להביא בנוסף?
היא בדואר או במכס? אני גר 50 מטר מהדואר הראשי (ההגנה תל אביב) אז ככה שזה לא משנה לי

http://www.siz.co.il/my.php?i=kdhomzn21uzi.jpg

לך לסניף שכתוב בחותמת ,תביא תעודת זהות\רישיון נהיגה , או אם אתה חייל תביא חוגר אם יבקשו תשלום תהייה לך הנחה על המע"מ.
אם ההזמנה על השם שלך את אתה צריך רק סוג של תעודה מזהה ותביא כסף אם יקחו לך מע"מ (תחשב כמה זה 16.5% מהערך של החבילה), אם הזמנת על שם של מישהו אחר אתה צריך תעודה שלו , או חוגר אם הוא חייל.
מקווה שעזרתי.

בעיקרון זה הגיע לדואר (למרות שברחוב ההגנה יש דואר ומכס ביחד, אבל המכתב של המכס נראה אחרת).
לכיסוי תחת תביא את קבלת הקנייה + את טופס הצהרת הבריאות שיש בפורטל, אל תשלוף אותם לפני שמבקשים,
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
החבילה על השם שלי,אני יחסית מכיר את העובדים שם אז אני לא מאמין שיעשו לי בעיות אם אני לא אביא..אז יש מצב שת.ז. תספיק? (קצת בעייתי לי כרגע להכין את הטפסים,אין לי איפה להדפיס)
מע"מ לא כתוב אז זה אומר שאני לא משלם?

שאלה בנוגע למכס,לפני שבוע בדיוק פקססתי למכס את כל המסמכים,2 הזימונים הגיעו לי לפני קצת יותר משבועיים,היום אני רואה ששלחו לי הודעה שניה,יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותם ביום ראשון?
אי אפשר להכין אותם,יכול להיות שיחייבו אותי.

האם קיבלת מה FAX אישור? לאחר ששלחת.
בכל מקרה תשלח להם שוב את כל הטפסים.
בקשר לטפסים, הייתי ת.ז זה MUST דבר שני לגבי הקבלה, תמצא מקום להדפיס או שתבקש שיפתחו את החבילה שם בד"כ בפנים יש קבלה (לא יודע איך זה עובד עם ויטהקוסט אבל ב BB.COM תמיד הייתה קבלה בפנים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית