הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוכר נמוך ?

Alex_Evelson

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי אני בן 28 , 1.90 שוקל עכשיו 86 קילו . 17% שומן לפי בדיקת משקל בייתי רגיל כזה ( אני יודע שזה לא מדוייק).
אז ככה , אני חיטוב , חיטוב קשה הייתי אומר אפילו . אני רוצה להוריד את אחוז השומן שלי לפחות ל12-11 ואז גם תזונה שלי קשה . בבוקר אוכל 3-4 ביצים , בצהריים רק סלט : 2 העגבניות , 2 מלפפונים , חצי בצל ו300 גרם חזה עוף מטוגן . במשך היום שותה גם אבקת חלבון 2 סקופים .
כרגע אני בתקופת מבחנים , אז לא עובד . עושה אימונים AB , 4 פעמים בשבוע . משקלים לא משהו , עושה 14-17 חזרות ואחר כל חצי שעה אירובי . כשאני לא מתאמן אני עושה אירובי של שעה בלי שום אימון כוח , ואז מתחילית הבעיות . אחרי אימון אני מרגיש סיוט , קשה לי מאוד אפילו להרים תראש לראות טלוויזיה . בדרך כלל אני מתאמן בערב 8-9 ככה , ואז כל מה נשאר לי זה ללכת לישון , כי אני לא יכול לתפקד . אני די בטוח שזה בגלל נפילת סוכר , אבל אני גם יודע שכל עוד הסוכר נמוך ככה אני שורף יותר שומן . אתמול זה היה שיא , הרגשתי סיוט וחברה שלי אמרה שאני חייב לאוכל משהו , אכלתי כמה פרוסות של אבטיח , לא עזר . רק חטיף חלבון שוב נתן לי את הכוח . עכשיו השאלה שלי אם אני הורג את עצמי או זה בסדר אם אני רוצה תוצאות . ואם כדי בכל זאת לעלות סוכר אחרי אימון אירובי כזה קשה ?

נשמע שאתה כן הורג את עצמך אם זה כל מה שאתה אוכל
אתה מטר פאקינג 90 ואתה אוכל כמו ציפור ששוקלת 30 קג
ועזוב שאני לא הבנתי כל כך את התוכנית אימונים שלך "14-17 חזרות ואז אירובי" אבל תתחיל בלהעלות את האוכל שלך..
תחשב את הנייטרלי ותוריד 300-500 מזה ואל תשכח גם להחסיר מיזה פעילויות אירוביות

• פותח/ת השרשור
נשמע שאתה כן הורג את עצמך אם זה כל מה שאתה אוכל
אתה מטר פאקינג 90 ואתה אוכל כמו ציפור ששוקלת 30 קג
ועזוב שאני לא הבנתי כל כך את התוכנית אימונים שלך "14-17 חזרות ואז אירובי" אבל תתחיל בלהעלות את האוכל שלך..
תחשב את הנייטרלי ותוריד 300-500 מזה ואל תשכח גם להחסיר מיזה פעילויות אירוביות
יותר חזרות , יותר שורף קלוריות .

• פותח/ת השרשור
ולמה אתה צריך לשרוף עוד קלוריות שאתה לא מצליח להרים את הראש להתסכל טלוויזיה
זהו , זה הקטע . זה קורה לי אחרי אירובי של שעה . כשאני עושה אימון משקולות ואז עוד חצי שעה של אירובי , הכל תקין .

נראה שיש לך הרבה מאוד דעות שגויות לגבי איך לרדת במשקל.
יותר חזרות לא אומר שתשרו יותר שומן.
סוכר נמוך יותר בדם לא אומר שתשרוף יותר שומן.
כדי לרדת במשקל אתה צריך נטו לצרוך פחות קלוריות ממה שאתה שורף. כדי לדעת כמה אתה שורף זה עניין יחסית פשוט. כדי לדעת כמה אתה צריך לצרוך זה גם יחסית פשוט.
אתה צריך להתרכז בדברים הגדולים, ותעזוב לחלוטין שטויות קטנות כמו רמות סוכר בדם.
תתחיל מלקרוא את זה:
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף
ברגע שהבנת מה הצריכה הנייטרלית שלך, תוריד בערך 10% מהקלוריות שם, וזה כמות הקלוריות שאתה צריך לצרוך, ותדאג בעיקר לכמות מספקת של חלבון. אחרי זה תכוון לקצב ירידה במשקל של 0.5%-1% ממשקל הגוף בשבוע, לפי ממוצע של מדידות יומיות שמבוצעות בזמן ובתנאים זהים.
הכי חשוב שלא תהרוג את עצמך בשביל מעט שומן, תעשה את הדברים בצורה חכמה

אני מתחיל לחשוב, שעם סוכר נמוך מידי בדם, יהיה לך תשוקה לאכול הרבה יותר.
אימונים ותזונה אמורים להיות קשה, אבל לא סבל.
תלמד לעכול נכון, ולא לסבול בשביל זה, זה לא שווה את זה.

התהליך צריך להיות מהנה, אחרת תתיאש ולא תקבל שום תוצאות.
זה לא סותר שזה עבודה וקשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית