הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוכרת ואימוני כוח

• פותח/ת השרשור Ger
  • פורסם בתאריך

Ger

משתמש פעיל
832
335
נק' מוניטין:
922
832
335
אהלן חברים.
האם יש כאן חבר'ה שמכירים את הנושא הזה? איך זה יכול להסתדר עם אימונים במשקלים כבדים? וכמובן איך יסתדר עם תזונה שמתאימה לפאוורליפטינג?
תודה מראש!

נערך לאחרונה:
אין לי מושג. כרגע אני לכאורה במצב טרום סוכרתי/סוכרת סמויה (צריך עוד לבדוק את זה), מעניין אותי המצב של "מה אם".
סוג 2 לפי מה שציינת פה.
לאימונים יש השפעה חיובית על זה, ויש רגישות מוגברת לאינסולין לאחר אימון ועוד כל מיני אפקטים חיוביים שאני לא זוכר בדיוק מהקורס.
באתי להביא לך קישור למאמר באתר של איתי זיו בנושא (לא כל מה שהוא כותב זה שטויות) ואז גיליתי שהוא נפרץ על ידי מוסלמי כלשהו אז כנראה שזה חסך לי מוניטין שלילי.
אז הנה משהו שכנראה גם הרבה יותר מוצלח ממאמר של איתי זיו:
פעילות גופנית וסוכרת - Exercise and diabetes mellitus – ויקירפואה

ד"א אם לא הפנו אותך כבר לדיאטנית קלינית אני מציע לך לפנות לאחת או להעזר בייעוץ של @Mike

כרגע במצב הנוכחי הכי חשוב שאתה צריך לעשות זה לפנות לדיאטן כפי שהומלץ פה ולקבל הנחיות בנוגע לשמירה על רמות סוכר תקינות , כמובן חשוב להבין על איזה רקע אתה טרום סכרתי בגילך(?)
אין סיבה שזה לא יסתדר עם האימונים פשוט צריך להיות מאוזן
כמובן שיש לך פה את המומחיות של @Mike

• פותח/ת השרשור
כרגע במצב הנוכחי הכי חשוב שאתה צריך לעשות זה לפנות לדיאטן כפי שהומלץ פה ולקבל הנחיות בנוגע לשמירה על רמות סוכר תקינות , כמובן חשוב להבין על איזה רקע אתה טרום סכרתי בגילך(?)
אין סיבה שזה לא יסתדר עם האימונים פשוט צריך להיות מאוזן
כמובן שיש לך פה את המומחיות של @Mike
בסוף החשש הזה התבדה לגמרי, רמת הסוכר שלי הייתה גבוהה באותו הרגע מסיבות אחרות לגמרי, וכעת הכל תקין.
תודה רבה לכל העוזרים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית