גירעון בסייקל חיטוב

• פותח/ת השרשור Shneps
  • פורסם בתאריך

Shneps

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
4
22
1
אהלן,

מתחיל בימים הקרובים סייקל של שמונה שבועות עם סארמס: סטנבוליק, קרדרין ואנדרין.

אני מנסה להוציא מהם כמה שאפשר בשמונה שבועות האלה ולקבל את התוצאות הכי טובות כמו כולם.

מנסה להבין איך עובד הגירעון הקלורי איתם, נתחשב בזה שהם שומרים על השרירים די טוב בגירעון (או לפחות אמורים?)

כמה גירעון מומלץ להגיע? כמה חלבון ביום?(כפול כמה מהמשקל) עוד המלצות בשביל להוציא את המיטב מהם? וכו,

נ.ב, אירובי חופשי בלי לדאוג לגבי השרירים?

אשמח לעזרה בנושא.
תודה מראש.

לפי הספר אומרים שצריך להוסיף לסייקל גם בסיס של טסטוסטרון .
מה שבא לך 😉
גם עם גירעון קל הסייקל שכתבת כאן יכול לעלות לך שריר לא רק לשמור .
בשביל הקרדרין צריך "כמה שיותר אירובי" אז הייתי מוציא אותו מהסייקל ועושה אותו בסיום אחריי ה"אולי מיני pct" .

אתה יכול לשמור בצורה מאוד טובה על השרירים גם בלי כל הכימקלים האלו.

מה הגובה? משקל? כמה זמן מתאמן?

קרדרין מדמה פעילות אירובית בתאים גם מבלי לזוז מהכסא
זה נכון ואני יודע את זה ואחריי שפרוזן הדגיש את זה אני אגיד לך שבקרדרין שווה להיות בתקופה של "כמה שיותר אירובי" , אז שווה להשאיר אותו לאחריי סיום הסייקל .

• פותח/ת השרשור
טסטוסטרון
האמת שמנסה להימנע מלהזריק.. ומבין שזה משתנה מבן אדם לבן אדם?

זה נכון ואני יודע את זה ואחריי שפרוזן הדגיש את זה אני אגיד לך שבקרדרין שווה להיות בתקופה של "כמה שיותר אירובי" , אז שווה להשאיר אותו לאחריי סיום הסייקל .
אה בקטע הזה כן,כדאי כבר לנצל איתו הרבה ריצות/הליכות/קפיצות צפרדע/גלגולים
מתכוון לעשות גם אירובי בזמן הסייקל, בגלל זה חשבתי שלא יזיק גם להשתמש בקרדרין?

• פותח/ת השרשור
אז העולם הזה לא בשבילך

מה משתנה?
הדבר היחיד שמשתנה זה כמה תתחזק וכמה תרזה/תשמין.
ההשפעות האנדוקריניות הם אותו דבר לכולם בדיוק של 90%.
אוקי, נניח ואני לוקח טסטוסטרון כמו שהמלצת, כמה לקחת? ומתי להתחיל עם זה? ישר עם הסייקל?

במידה ואני לא לוקח, מה אני צפוי להרגיש אם ומתי שהטסטוסטרון שלי ירד?

אלו דברים שהיית חייב לקרוא וללמוד מזמן ולא בדקה ה90 לפני שאתה מתחיל.
תעצור רגע ותעשה חושבים עם עצמך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אלו דברים שהיית חייב לקרוא וללמוד מזמן ולא בדקה ה90 לפני שאתה מתחיל.
תעצור רגע ותעשה חושבים עם עצמך
קראתי הרבה על סארמס באופן כללי וכן הבנתי שזה מוריד את הטסטוסטרון אבל PCT עם כלומיד אמור להחזיר אותו לרמה הטבעית שלו צ׳יקצק.

תבין, זה מה שקראתי ואם הייתי בטוח במאה אחוז לא הייתי בכלל פותח את הפוסט הזה ומבקש עזרה.

אם מישהו פה יכול לכוון אותי למחקרים או פוסטים עם יותר מידע שאולי פספסתי, אשמח..

תודה מראש לכל מי שרוצה לעזור

בלי טסטוסטרון אין טעם לשום סייקל רק נזק בריאותי צעד קדימה ולפחות 2 אחורה, על כל מקרה עם אתה לא מסתדר עם מחטים ולהזריק לעצמך העולם הזה לא בשבילך

• פותח/ת השרשור
בלי טסטוסטרון אין טעם לשום סייקל רק נזק בריאותי צעד קדימה ולפחות 2 אחורה, על כל מקרה עם אתה לא מסתדר עם מחטים ולהזריק לעצמך העולם הזה לא בשבילך

אני מנסה להבין יותר לגבי זה, יש לך איך לכוון אותי?
קראתי על סארמס ואני מבין שזה מוריד את הטסטוסטרון אבל השאלה היא איך אני יודע כמה אני צריך לקחת בשביל למנוע נזק בריאותי כמו שאתה אומר, וכל כמה זמן..

נערך לאחרונה:
במקרה של Sarms אם רוצים רק לתת בסיס של טסטוסטרון זה יכול להיות מ300 מ"ג עד ל500 מ"ג בשבוע .

אני מנסה להבין יותר לגבי זה, יש לך איך לכוון אותי?
קראתי על סארמס ואני מבין שזה מוריד את הטסטוסטרון אבל השאלה היא איך אני יודע כמה אני צריך לקחת בשביל למנוע נזק בריאותי כמו שאתה אומר, וכל כמה זמן..
נזק בריאותי תמיד היה אבל כמובן שאפשר לשחק במשחק הזה במשנה זהירות לכל אדם המינון היה שונה ואינדווידואלי תמיד להתחיל מי קטן אני לגבי סארמס לא מבין כלום,על כל מקרה לפי דעתי במצב שלך זה רק טסטוסטרון היחיד מי כולם שהוא הכי בטוח ודי סלחני תיקרא תשכיל עוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית