הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרלטנים שמוכרים לפראיירים לוקשים

specter

משתמש מתחיל
98
17
נק' מוניטין:
29
98
17
היי. פוסט עצבני.
נמאס משרלטנים שפשוט מרמים אנשים ומוכרים להם שיקויים ואבקות וחליטות וכדורים של פלסיבו.
אבא שלי קנה משחיפית שכנה שלנו כל מיני לוקשים. שפשוט באלי להיות בן נחמד לצרוח עליו ולהביא לו t3 וזהו. גם ככה התזונה שלו פח (הוא מאלה שחושב שהם אוכלים נכון ולא מוכן לשמוע הערות מאחרים ועל ספירת קלוריות.. והוא לא ילך לתזונאי רק כי "הזבלים האלה" מכריחים אותו לאכול הרבה יותר ממה שהוא חושב שהוא צריך).

מצב תמונות.

זה עלה המוןן כסף לפי המריבה של אמא שלי איתו אבל את הסכום המדוייק אף אחד לא רוצה להגיד לי.

ביזיון

קבצים מצורפים

• 15611471726241448850103015301464.jpg
    15611471726241448850103015301464.jpg
    KB 84.8 · צפיות: 221
  • 15611472056329177081540810279949.jpg
    15611472056329177081540810279949.jpg
    KB 72.5 · צפיות: 235
  • 1561147254927404768216558088155.jpg
    1561147254927404768216558088155.jpg
    KB 56.3 · צפיות: 212
אם אתה רוצה להיות בן טוב לך תצעק על השכנה אבא שלך כנראה לא העיפרון החד בקלמר ואין מה לעשות עם זה אבל לדבר עם השכנה אפשר

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להיות בן טוב לך תצעק על השכנה אבא שלך כנראה לא העיפרון החד בקלמר ואין מה לעשות עם זה אבל לדבר עם השכנה אפשר
אני לא יכול לבוא אליה בטענות הוא קנה מרצונו החופשי ונכון לעכשיו גם מאמין לזה.
מתעצבן מכל המסביב. לא חסר כאלה. לא חסר שטויות בשוק... עלק מיץ כלורופיל.

אני לא יכול לבוא אליה בטענות הוא קנה מרצונו החופשי ונכון לעכשיו גם מאמין לזה.
מתעצבן מכל המסביב. לא חסר כאלה. לא חסר שטויות בשוק... עלק מיץ כלורופיל.
ברור שכן היא מרמה אותו תגיד לה לא למכור לו ופעם הבאה שהיא עושה כזה דבר שבור לה את החלון של המכונית נראה אם היא תמשיך

הזוי... נראה כאילו היא קונה בזול ומוכרת ביקר יותר, תמצא את המוצרים האלה באינטרנט ותראה שיכול לקנות בזול יותר לפחות יבזבז פחות כסף

בטח שיש מה לעשות. עפ״י חוק הגנת הצרכן אתה יכול להחזיר את המוצרים. פשוט מאוד.

זה נראה משהו שהיא רוקחת באמבטיה,זה לא נראה לי הגיע מחנות ולא עם קבלה
אלה נראים כמו תוספים זולים מאוד, משהו שאתה קונה באיביי.
בכל מקרה אני מאמין שאיום בתביעה יגרום לה להחזיר מהר מאוד את הכסף, בטח כל העניין לא חוקי בכל מקרה

• פותח/ת השרשור
הוא ירד קילו. הוא לא מוכן לשמוע לי שזה פסיכולוגי רק כי הוא שרף מלא כסף יש לו מצפון שהוא מביא ביס בעוגיה וזאת הסיבה שהוא ירד קילו. הוא שם את עצמו במבחן ופתאום יאו הכדורים עובדים ואני חרא ילד שאני מסביר לו שכלורופיל זה בעצם מה שנותן לצמחים את הצבע הירוק וממש לא שורף שומן
אמא שלי עד עכשיו מגיבה ככה לאבקת חלבון שלי.

(אבל היא לא יודעת שאני מערבב אנדרול בפנים)

אגב!! אמא שלי חיטטה לי בחדר / עשתה סדר ומצאה אצלי בחדר קלן.

עשתה גוגל... ראתה פוסטים פה חח

ואז רבה איתי, היא רבה איתי על זה שאני לא מביא לה גם ולא מספר לה על כדור פלא מחטב!! חחחחח פשוט רצתה גם.

ההורים שלי מוזרים בקטע הזה.. אבל אבקת חלבון.. מי שלוקח את זה חייב להיות מפלצת אחרת זה עבודה בעיניים ‍

אלה נראים כמו תוספים זולים מאוד, משהו שאתה קונה באיביי.
בכל מקרה אני מאמין שאיום בתביעה יגרום לה להחזיר מהר מאוד את הכסף, בטח כל העניין לא חוקי בכל מקרה
איזה תביעה בדיוק? זה מוצרים יד 2 כמו שאני מוכר טלפון או מחשב מה ההבדל

הוא ירד קילו. הוא לא מוכן לשמוע לי שזה פסיכולוגי רק כי הוא שרף מלא כסף יש לו מצפון שהוא מביא ביס בעוגיה וזאת הסיבה שהוא ירד קילו. הוא שם את עצמו במבחן ופתאום יאו הכדורים עובדים ואני חרא ילד שאני מסביר לו שכלורופיל זה בעצם מה שנותן לצמחים את הצבע הירוק וממש לא שורף שומן
אני באמת לא רואה סיבה לריב איתו.
אם הוא כבר קנה את המוצר, וזה עושה לו טוב, לפחות אל תהרוס לו את ההנאה.
חוץ מזה, שכמה שיותר תריב איתו, הוא יתחזק בדעה שלו שזה באמת עוזר.
אם בא לך לנסות לשכנע אותו בטעות שלו, ושלא ישרוף עוד כסף, תהיה בצד שלו.
תבוא עם ראש פתוח, תגיד כמה זה מגניב שכדור פלא מרזה, ושהוא מצא את מה שכל העולם מחפש כבר מאות שנים (אבל ברצינות).

אחד משני דברים יקרו, או שהוא יגיד לך בעצמו שאתה מחרטט, וזה בכלל רמאות. או שהוא יסכים איתך וירגיש מאושר לפחות. מלריב לא יוצא כלום.

חוץ מזה שתוכל למצוא את אותם מוצרים באייהרב במחירים זולים יותר ובאיכות טובה יותר.
ומה יותר טוב מאבא מרוצה.

אני לא חושב שיש משהו חוקי שאתה יכול לעשות לאישה שמכרה אותם, אז אין טעם לריב איתה לדעתי.

"אנשים חושבים שזה קשה לגדל ילדים, זה בגלל שהם לא ניסו לגדל הורים"

אני מצטרף לעמדה שחזרה פה מספר פעמים בשרשור. פשוט תקנה את אותם התוספים בדיוק מהאינטרנט. חיפשתי את הראשון בiherb היה די קל למצוא משהו זהה וזה ממש זול

• פותח/ת השרשור
אני באמת לא רואה סיבה לריב איתו.
אם הוא כבר קנה את המוצר, וזה עושה לו טוב, לפחות אל תהרוס לו את ההנאה.
חוץ מזה, שכמה שיותר תריב איתו, הוא יתחזק בדעה שלו שזה באמת עוזר.
אם בא לך לנסות לשכנע אותו בטעות שלו, ושלא ישרוף עוד כסף, תהיה בצד שלו.
תבוא עם ראש פתוח, תגיד כמה זה מגניב שכדור פלא מרזה, ושהוא מצא את מה שכל העולם מחפש כבר מאות שנים (אבל ברצינות).

אחד משני דברים יקרו, או שהוא יגיד לך בעצמו שאתה מחרטט, וזה בכלל רמאות. או שהוא יסכים איתך וירגיש מאושר לפחות. מלריב לא יוצא כלום.

חוץ מזה שתוכל למצוא את אותם מוצרים באייהרב במחירים זולים יותר ובאיכות טובה יותר.
ומה יותר טוב מאבא מרוצה.

אני לא חושב שיש משהו חוקי שאתה יכול לעשות לאישה שמכרה אותם, אז אין טעם לריב איתה לדעתי.

"אנשים חושבים שזה קשה לגדל ילדים, זה בגלל שהם לא ניסו לגדל הורים"
אני לא בא בטענות לשכנה. היא מבחינתה דילרית שמאמינה במוצר שלה. יש לי משהו נגד כל השוק הזה שדוחפים לאנשים שטויות ומשלים אותם.
מה שחוקי לא עובד ומה שעובד אסור לקנות ;)

בכל אופן - אני לא ממש רב איתו. חוץ מזה שהוא אומר שזה ינקה לו רעלים ואני כל פעם אומר לו - מה הכיש אותך נחש? חחחח

אני אמשיך לקחת קלן. ולצערי קשה לי להכליל את אבא שלי - ושכל שאר הפראיירים יקנו קפסולות פטל דפוקות.
אני מצטרף לעמדה שחזרה פה מספר פעמים בשרשור. פשוט תקנה את אותם התוספים בדיוק מהאינטרנט. חיפשתי את הראשון בiherb היה די קל למצוא משהו זהה וזה ממש זול
אין טעם לקנות באינטרנט. זה לא באמת מקדם משהו. מילה זה היה עובד.. אני בטוח שהוא לא יקנה יותר גם ככה זה סטוק ל3 חודשים לפי העין

אין טעם לקנות באינטרנט. זה לא באמת מקדם משהו. מילה זה היה עובד.. אני בטוח שהוא לא יקנה יותר גם ככה זה סטוק ל3 חודשים לפי העין
זה מקדם את הכיס של אבא שלך שאחרת יקנה במחיר פי 10 ממנה שיגמר לו. אם אתה בטוח שהוא לא יקנה זה משהו אחר.

דרך אגב אם הוא לא פתח את זה שיחזיר לה ויבקש את הכסף בחזרה. היא לא באמת יכולה להגיד לא. אם לא נעים לו שיגיד לה שהמשפחה לחצה ושהוא ממש מצטער. ואז שיזמין את אותו הדבר בדיוק מהאינטרנט.

חוץ מזה לא הייתי שולל שזה כן תורם למשהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית