הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרלטנים שמוכרים לפראיירים לוקשים

צריך גם להבדיל בין גידול לסרטן. גידול זה מסה שיכולה להתפתח לסרטנית.

זה משהו אחד שגורר אחריו מחלה/תסמונת אבל לא בהכרח מתפתח למשהו קטלני(או לא מתפתח בכלל)
כמו hiv ואיידס?

הגידול זה הנגיף hiv כאילו
וסרטן זה האיידס
מחלה בכל הגוף, או עם סיכוי להימצא בכל הגוף
וזה כבר המקרים של 20% הישרדות ?

זה משהו אחד שגורר אחריו מחלה/תסמונת אבל לא בהכרח מתפתח למשהו קטלני(או לא מתפתח בכלל)
כמו hiv ואיידס?

הגידול זה הנגיף hiv כאילו
וסרטן זה האיידס
גידול סרטני יכול להיות המחלה בפני עצמו, אבל מה שהורג אותך כמעט תמיד זה הסרטן עצמו, כלומר גרורות ומחלה מפושטת

וזה כבר המקרים של 20% הישרדות ?
תלוי מאוד בסוג הסרטן ובכמה הוא מפושט.
סרטן זה לא מחלה אחת, זה אוסף עצום של מחלות

כשבא שרלטן ואומר שלכל סוגי הסרטן יש טיפול אחד, ובמקרה הוא מוכר את הטיפול הזה, ובמקרה הטיפול הזה הוא ההפך המוחלט מטיפול קונבנציונלי שכולם מפחדים ממנו, זה מבחיל
ד"ר קלי הוא אחד הגדולים בתחום הזה, כתב את כל הידע שלו בספר בלי שום מוצרים מיוחדים.
ד"ר מקס גרשון גם כן עשה את זה.
רובם לא השתמשו בשום מוצר פלא, אלא בדרך מסויימת.
ורובם גם היו בעצמם הוכחה להצלחה שלהם, תקרא בעצמך את הסיפור של ד"ר קלי Dr. William D. Kelley Died on Jan. 30, 2005 at 79.
אני לא מכיר שרלטנים בתחום הזה, ואני מאמין שיש כמה. בכל אופן, רובם מאמינים בדרך הטבעית, והאמת שאני אישית די משוכנע מהם שיש לזה סיכוי לא רע לעבוד.
גם פגשתי אנשים חיים אחרי טיפול טבעי כשהרפואה התיאשה מהם.

אבא שלי עבר טיפול ביולוגי לסרטן, שאכן עזר לו, רק זמנית לצערי.
יש כיום טיפולים ביולוגים שבהחלט עוזרים.
חברה שלי משתמשת קבוע בתרופה ביולוגית לסוג של דלקת פרקים. זה ממש מציל חיים.

יש המון שרלטנים בתחום הרפואה הטבעית. המון. כמעט כולם האמת.
יש אפילו אחד שהיה כאן בפורום...

סתם עוד אנקדוטה כמה מסוכן זה להסתמך על שרלטנים ונטורופתים למיניהם, הבעיה שלרוב הם לא ידעו להגיד ״אוקיי זה מעבר למה שאני יכול לטפל, לך לרופא״:

הייתי בהרצאה של RP , הבחורה (ד״ר לתזונה) סיפרה על מטופלת שבאה אליה עם כאבי בטן שלא עוברים, הייתה אצל נטורופטית שאמרה לה שהיא צריכה לצרוך הרבה כורכום.
אותה מרצה אמרה לה ״מה את דפוקה? לכי לרופא! אני רק תזונאית!״.
אותה מטופלת אובחנה עם סרטן מעי.

בואו אני עובד עם אוכלוסיה בסיכון וראיתי מספקי נוכלים אומרים להפסיק תרופות לאנשים שאין להם חיים בלי התרופות האלו ,רק כדיי להתנצח לאורך החיים אלטרנטיבי.
( אני לא רוצה להיכנס לפרטים אבל זה באמת מגעיל מה שאנשים עושים מיתוך אמונה וקצת רצון לכסף)

חשוב לציין שיש מטפלים שמאמינים בעצמם שהשיטה שלהם עובדת, אז הם לאו דווקא רמאים / נוכלים מרוע לב.

חשוב לציין שיש מטפלים שמאמינים בעצמם שהשיטה שלהם עובדת, אז הם לאו דווקא רמאים / נוכלים מרוע לב.
הרוב המוחלט אפילו הייתי אומר, אבל זה נובע מפראנויה (מסתירים מאיתנו את האמת) ושיגעון גדלות (אני יודע את מה שאף אחד אחר לא יודע)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית