הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון שהתחרב

Idan5555

משתמש מתחיל
52
6
נק' מוניטין:
-9
52
6
היי
אני כבר כמה שנים בתחום הכושר אבל עניין הסטרואידים די חדש לי
התחלתי לפני כ3 שבועות סייקל ראשון
סוסטנון 250 מג זריקה אחת בשבוע של 2 אמפולות יומיים לפני הזריקה השניה שברתי את היד לכן הפסקתי. כך שיצא שלקחתי סך הכל 500 מג ומאז לא נגעתי
יש לי כמה שאלות להפיג חששות
מתי ניתן לחזור לסייקל ? להוסיף לו את 2 הזריקות ש״בוזבזו״ ?
האם יש צורך לקחת חומר נוסף כדי למנוע תופעות לוואי ?

ודבר נוסף. אני רוצה להתחיל לחטב, אפשר לחזור לתלם ולהוסיף קלן ?

תעשו סדר ובבקשה לשמור על מקצועיות

תשמע בכל זאת 50 אחוז מהפוסטים פה צריך לקחת בערבון מוגבל.
אז יש 100 ליצנים ועד כה שלושה ארבעה חברה שכל פעם משקיעים מאמץ בפוסטים ובסוף מסתבר שזה ״טרול״
אפשר להבין אתכם למה הגישה שלילית לחדשים, אבל אם לא הייתם רוצים לעזור לא הייתם פה
פה אני באמת ניסיתי למצוא ייעוץ דרככם והרבה תגובות היו מעליבות.
תנו צ’אנס לכן יש את הפורום הזה
צודק, אני אתן לך צ'אנס.
בוא נתחיל דיון.
אתה צעיר, בן 21. לפי כל הדעות לא כדאי לך לעשות סייקל.
סייקלים זה עסק יקר כספית, וזה גם לא ניגמר, ככל שתתקדם תהיה צמא לעוד, כבר לא תאמין שאפשר בלי חומר, וכדי לשמור על התוצאות שלך תצטרך להמשיך עם חומר.
זה לא חוקי, מחובתי למנוע ממך מלעשות את הטעות הזאת.
זה יזיק לבריאות שלך.
בלי ידע מוקדם בתזונה ואימונים בקושי תראה תוצאות מסייקל.
אלה שעושים סייקל, לא עושים את זה לפני שהוכיחו למשך תקופה שהם מסוגלים לשמור על משטר אימונים מתאים ונכון לגוף שלהם (שזה לא קשור כמה זמן אתה מתאמן, אלא לאן הגעת עם האימונים שלך). ושהוכיחו שהם מסוגלים לשמור על משטר תזונה.
וגם צריך לבדוק מה הגוף שלך מסוגל לעשות בלי חומר.
אם אתה חושב שאי אפשר להתקדם בלי סטרואידים, אתה מוזמן לעקוב אחריי בלוג שלי, אני לא משתמש בשום סטרואידים המסלול האישי שלי.

אז לעניננו, גם אם היית מעל גיל 24, לא ממליץ לך להתעסק בזה.
אם החלטת לא להקשיב לי.
תלמד על הנושא לעומק באתרים שונים לפני שאתה בא לכאן וזורק דברים באוויר.
חבר'ה כאן כדי לעזור לך, לא ללמד אותך כיצד והאם לעשות סייקל.

• פותח/ת השרשור
צודק, אני אתן לך צ'אנס.
בוא נתחיל דיון.
אתה צעיר, בן 21. לפי כל הדעות לא כדאי לך לעשות סייקל.
סייקלים זה עסק יקר כספית, וזה גם לא ניגמר, ככל שתתקדם תהיה צמא לעוד, כבר לא תאמין שאפשר בלי חומר, וכדי לשמור על התוצאות שלך תצטרך להמשיך עם חומר.
זה לא חוקי, מחובתי למנוע ממך מלעשות את הטעות הזאת.
זה יזיק לבריאות שלך.
בלי ידע מוקדם בתזונה ואימונים בקושי תראה תוצאות מסייקל.
אלה שעושים סייקל, לא עושים את זה לפני שהוכיחו למשך תקופה שהם מסוגלים לשמור על משטר אימונים מתאים ונכון לגוף שלהם (שזה לא קשור כמה זמן אתה מתאמן, אלא לאן הגעת עם האימונים שלך). ושהוכיחו שהם מסוגלים לשמור על משטר תזונה.
וגם צריך לבדוק מה הגוף שלך מסוגל לעשות בלי חומר.
אם אתה חושב שאי אפשר להתקדם בלי סטרואידים, אתה מוזמן לעקוב אחריי בלוג שלי, אני לא משתמש בשום סטרואידים המסלול האישי שלי.

אז לעניננו, גם אם היית מעל גיל 24, לא ממליץ לך להתעסק בזה.
אם החלטת לא להקשיב לי.
תלמד על הנושא לעומק באתרים שונים לפני שאתה בא לכאן וזורק דברים באוויר.
חבר'ה כאן כדי לעזור לך, לא ללמד אותך כיצד והאם לעשות סייקל.

אהבתי מאוד את הגישה. וגם בכמה דקות שביליתי בסרטונים באשכול שאפו באמת.
עכשיו אדבר איתך הכי דוגרי כי קצת פספסת את המטרה שלי. אני לא מחפש מקצועי, להתחרות ולהכנס לסטרואידים היותר כבדים.
לא אוהב גוף ענק עם גב רחב וידיים של רוני קולמן
ורק אל תחשבו שאם אמרתי לכם שזה לא בראש שלי אז זה מכוער, להפך, זו עבודה ראויה להערכה חברים וזה מה שבחרתם לכן התוצאה תואמת את הציפיות, שלכם!
אני אקטיבי, גולש גלים, רוכב אופנוע, רוצה להכניס אפילו איזה אומנות לחימה זריזה ומה לעשות מת על הגוף שלי, אוהב אותו חטוב ושרירי. ויש לי גבול מאוד ברור איפה הסטופ
יש לי מטרה בקיץ הזה לתת עבודה, להתחנזר במכון ולהביא תוצאות ולכן התחלתי עם תזונאי צמוד
אז למה סטרואידים? - הם נותנים בוסט. לא אומר שהם לא מסוכנים ויכולים לעשות לי איקס על הבריאות אבל בהחלט מביאים מנקודה א׳ לנקודה ב׳ מהר יותר. כמו טורבו ברכב שבעזרת התנאים הנכונים יביא ביצועים אש...
אתם לא כאן בשביל לעזור לי, ובאמת שאף אחד לא חייב לי כלום ולא בהכרח הייתי עוזר לכל אדם שהיה מבקש אם הייתי במקומכם
אבל אם זה מה שבחרתם, תנו רצינות שארגיש שיש מישהו מאחורי, אין לי אף אחד אחר להתייעץ ולשתף מלבדכם

אני חושב שכתבתי לך תגובה באמת יפה ושום בן אדם בעולם לא משנה באיזה רמת ידע הוא יכול לסתור את דבריי או לשנות את דעתי .

רק רוצה להוסיף לתגובה הראשונה שלי שם .
שזה החלטה שלך באיזה גיל להתחיל חומרים .. זה בעיה שלך עם עצמך .. רק אומר לך שזה החלטה מאוד מפגרת 🤣 ואתה יכול לשאול מה שבא לך תמיד אענה לך הכי אמיתי ורציני שלי גם אם תהיה בן 16 .

אז למה סטרואידים? - הם נותנים בוסט. לא אומר שהם לא מסוכנים ויכולים לעשות לי איקס על הבריאות אבל בהחלט מביאים מנקודה א׳ לנקודה ב׳ מהר יותר. כמו טורבו ברכב שבעזרת התנאים הנכונים יביא ביצועים אש...
למה להוסיף טורבו כשגבול המהירות הוא 50 קמ"ש.
אם לא בא לך להיות ענק, ואתה בסך הכל רוצה גוף סבבה. תעבוד טבעי.
אבל אם זה מה שבחרתם, תנו רצינות שארגיש שיש מישהו מאחורי, אין לי אף אחד אחר להתייעץ ולשתף מלבדכם
עוד סיבה שלא כדאי לעשות סייקל, זה יערער אותך נפשית עוד יותר.
בתור טבעי עם אפס ידע בסטרואידים, אין לי מה לייעץ לך כיצד לעשות סייקל כזה או אחר.
אבל אני כן יכול להגיד לך שהדרך הקצרה קשה ומשתלמת פחות מהדרך הארוכה.
עוד 10 שנים כשהקנטצ'יק מפסיק לעבוד, תזכור שאני הזהרתי אותך.
השרירים והמראה שלך (שאפשר להשיג את המטרות שלך בקלות בלי שום חומר), פחות חשובים מהבריאות, יציבות נפשי, מצב כלכלי ווהזוגיות שלך.

תמחוק את הרעיון הדבילי לעשות סייקל בגיל 21 כדי להשיג מטרות שאתה יכול בלי חומר. רק בגלל שמשהו מהר יותר זה הסיבה הכי גרועה ללכת עליו.
הכי מהר לרדת מהגג כשקופצים, ממליץ לך לקחת את המדרגות גם אם זה יקח יותר זמן.

מקווה שזה ברור, כל המשלים שלי.

תשמע שנייה משהו אחד שמשגע אותי, איך אתה יכול לסמוך על המדריך שלך שהוא גם מי שנותן לך את הסייקל? יש לו כאן אינטרס לדחוף לך חומרים ולעשות כסף, מה שמתנגש לצערך באופן ישיר עם האינטרס שלך לשמור על הבריאות שלך. תפעיל חשיבה ביקורתית ותעבוד לפי מקורות אובייקטיבים - זה לא משחק

כמו טורבו ברכב שבעזרת התנאים הנכונים יביא ביצועים אש...
בוא אתה רוצה דוגמה למה אני מתכוון לא שווה על מכוניות מירוץ :
אני המוסכניק אומר לך יש לך כאן את הכפתור טורבו נותן לך באיזה מהירות שאתה נימצא זינוק של 50 קמ"ש ב3 שניות אבל שתדע שזה הורס לך את המנוע בתוך .. כל אחד והמזל שלו פעם זה סתם טיפול קליל ופעם המנוע נישרף קח סיכון ועיצה ממוסכניק שאוהב אותך תלחץ על הכפתור הזה כשלרכב קשה להאיץ ככה ב140 קמ"ש ואז ישר תהיה ב190 קמ"ש .
אתה עולה על הרכב ולא אכפת לך כבר לוחץ על הכפתור ב50 קמ"ש לקחת סיכון על שרפת המנוע בשביל מ50 ל100 🫤
שיכלת להגיע ל100 בעוד כמה שנייות בלי כפתור הטורבו .
אני מבטיח לך כשעכשיו עכשיו אתה תיקח את הסייקל הזה 100% חותם שאתה תרגיש ותיראה יותר טוב !!!

אני מבטיח לך כשאתה תלחץ על כפתור הטורבו באמת באמת שגם אם תהיה ב30 באמת תקפוץ ל80 ב3 שניות !!!

אבל לא המאמן מבטיח לך שהבריאות תשאר אותו דבר , ולא המוסכניק מבטיח לך שהמנוע לא ישרף .

אני באמת מסכים עם כולכם על 90% מהדברים אבל קצת עשיתם עניין גדול מדי מנזק בריאותי.
שימוש חכם,נכון ומושכל לא פגע באף בן אדם בעולם.

ולפי המנהל לתרופות ומזון האמריקאי,סטרואידים ממוקמים בתחתית הרשימה של "סיבות הגעה למיון בגלל צריכה של מזון/תרופה/תוסף" לפניהם מופיע ויטמין d,נורופן וכל תרופה אחרת שאתם מכירים

המפתח פה זה לדעת לעשות שימוש נכון,וזה מה שהרוב לא יודעים,ובטח שלא המאמנים שמוכרים ומנסים להרוויח כסף.

אני לא אומר "תעשה מה שבא לך,אתה בחיים לא תיפגע"

אני אומר "תעשה את זה חכם ונכון,תלמד על עצמך,על גוף האדם,ביולוגיה,כימיה וכו' ורוב הסיכויים שלא יקרה לך שום דבר"

אני מחדד משהו שאמרתי,הוכחתי,וגיביתי במחקרים כבר המון פעמים פה בפורום. אקמול,אנטיביוטיקה ונוגדי דלקות יהרגו אותך/יפגעו בך הרבה הרבה לפני שסטרואידים יעשו את זה.

אבל עדיין,זה לא אומר שהכל וורוד
אתה פשוט לא מבין עד כמה הדברים האלה מתנגשים.
אין דבר כזה מישהו תותח. אין.
אתה לא יכול לסמוך על מי שמוכר לך או מייעץ לך. האינטרס שלו אחר לגמרי ממה שאתה חושב.
ומדגיש שוב את הנקודה הזאת.

חבר'ה דיי להעליל עלילות על
Tkfhd44 ! הוא לא טרול ולא בטיח
יש לו פה חבר שיכול להעיד שהוא לא טרול ועוד אצרף הוכחה חותכת
Tkfhd44 + MENAHM = ליצני החצר ובזבוז זמן
להלן ההוכחה
אני לא טרול
.

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-06-14-18-30-45-730_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-06-14-18-30-45-730_com.android.chrome.png
    KB 64.2 · צפיות: 86
  • פותח/ת השרשור
לא ברחתי חברים
אהבתי מאוד את התגובה שים, גם של פרוזן.
עכשיו מהידע המועט שלי החלטתי לבנות סייקל קליל ומבקש את דעתכם. אני לא בקיא במונחים אבל הוא בהחלט קריא ואשמח לחוות דעת

טסט סוסטנון 4 שבועות זריקה של 500ml כל שבוע
קלן מהיום ה14 לסייקל למשך שבועיים כשהמינון על 70 קילו
40-80-120
Day 1 40
Day 2 40
Day 3 40
Day 4 40
Day 5 80
Day 6 80
Day 7 80
Day 8 80
Day 9 120
Day 10 120
Day 11 120
Day 12 120
Day 13 120
Day 14 120

לאחר מכן ניקוי, PCT (אם לא טעיתי במונח) לתקופה של חודשיים לפחות. וכן אני מודע לזה שהטסט נלקח לתקופה מאוד קצרה, אבל באמת שכרגע אין צורך ביותר
להערכתי לא יהיה סייקל נוסף לתקופה של חצי שנה עד עשרה חודשים ובתקווה שיהיה לי שנה אחת בלי הפתעות שאולי אפילו אוותר.
מחכה לאישורכם @frozen @שים
תקנו אותי אם טעיתי
ואת דעתכם האם יש להוסיף ארימדקס/טמוקסיפן
מכיוון שהפטמות טיפה קיבלו צורה מעט בולטת.. סך הכל לקחתי זריקה אחת - מאמין שזה הצטברות נוזלים ואין בליטה אבל לא נקח סיכון
עוד אופציה שעולה לי היא להתחיל מ20 ובקפיצות של 20 מק״ג עד ל120 ואז להמשיך עם המינון עד סוף התקופה

לא ברחתי חברים
אהבתי מאוד את התגובה שים, גם של פרוזן.
עכשיו מהידע המועט שלי החלטתי לבנות סייקל קליל ומבקש את דעתכם. אני לא בקיא במונחים אבל הוא בהחלט קריא ואשמח לחוות דעת

טסט סוסטנון 4 שבועות זריקה של 500ml כל שבוע
קלן מהיום ה14 לסייקל למשך שבועיים כשהמינון על 70 קילו
40-80-120
Day 1 40
Day 2 40
Day 3 40
Day 4 40
Day 5 80
Day 6 80
Day 7 80
Day 8 80
Day 9 120
Day 10 120
Day 11 120
Day 12 120
Day 13 120
Day 14 120

לאחר מכן ניקוי, PCT (אם לא טעיתי במונח) לתקופה של חודשיים לפחות. וכן אני מודע לזה שהטסט נלקח לתקופה מאוד קצרה, אבל באמת שכרגע אין צורך ביותר
להערכתי לא יהיה סייקל נוסף לתקופה של חצי שנה עד עשרה חודשים ובתקווה שיהיה לי שנה אחת בלי הפתעות שאולי אפילו אוותר.
מחכה לאישורכם @frozen @שים
תקנו אותי אם טעיתי
ואת דעתכם האם יש להוסיף ארימדקס/טמוקסיפן
מכיוון שהפטמות טיפה קיבלו צורה מעט בולטת.. סך הכל לקחתי זריקה אחת - מאמין שזה הצטברות נוזלים ואין בליטה אבל לא נקח סיכון
עוד אופציה שעולה לי היא להתחיל מ20 ובקפיצות של 20 מק״ג עד ל120 ואז להמשיך עם המינון עד סוף התקופה
בהצלחה אחי תעלה תמונות של סוף הסייקל יהיה מעניין לראות תתוצאות

אני עדיין מתלבט אם זה בדיחה או שהוא רציני..
בכל מקרה,אני בחוץ. לא רוצה קשר למה שקורה כאן

• פותח/ת השרשור
חפיף לא כולם אוהבים לעזור לאחרים.
וואלה אני מרגיש כמו התלמיד שלא מבין כלום מנסה ללמוד ובמקום לתקן את הטעויות מורידים אותו למטה.
שוב, בחירה שלך.

עושה רושם של ילד שהולך להצטער על החוסר בקיאות שלו במה שהוא הולך לעשות.. באמת חבל בשבילך
וואלה אני מרגיש כמו התלמיד שלא מבין כלום מנסה ללמוד ובמקום לתקן את הטעויות מורידים אותו למטה.
שוב, בחירה שלך.
בדיוק, אתה התלמיד שלא מבין כלום. מעבר לזה שהכל פה זה יעוץ בחינם בפורום ואף אחד פה לא המורה הפרטי שלך, זה לא נושא שלומדים בלשאוך שאלות, זה רק לדברים ספציפיים מאוד.

שוב, בחירה שלך.
אמרו לך לא להתחיל סייקל.
המליצו לך ללמוד קודם על הנושא.
התעלמת.
למה ציפית?

• פותח/ת השרשור
אמרו לך לא להתחיל סייקל.
המליצו לך ללמוד קודם על הנושא.
התעלמת.
למה ציפית?
התחלתי כבר פעם אחת אז לסיים כמו שצריך
ולא מבין מה הדיבור הלכתי וקראתי אולי ההבנה שלי פחות טובה משלך? אז יצא ג’יבריש
ציפיתי לתיקונים ״לא אחי. תשנה כאן , תוסיף כאן, תחליף פה״
במקום. ״אתה תצטער״ ״ילד״ וכו׳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית