הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון שהתחרב

Idan5555

משתמש מתחיל
52
6
נק' מוניטין:
-9
52
6
היי
אני כבר כמה שנים בתחום הכושר אבל עניין הסטרואידים די חדש לי
התחלתי לפני כ3 שבועות סייקל ראשון
סוסטנון 250 מג זריקה אחת בשבוע של 2 אמפולות יומיים לפני הזריקה השניה שברתי את היד לכן הפסקתי. כך שיצא שלקחתי סך הכל 500 מג ומאז לא נגעתי
יש לי כמה שאלות להפיג חששות
מתי ניתן לחזור לסייקל ? להוסיף לו את 2 הזריקות ש״בוזבזו״ ?
האם יש צורך לקחת חומר נוסף כדי למנוע תופעות לוואי ?

ודבר נוסף. אני רוצה להתחיל לחטב, אפשר לחזור לתלם ולהוסיף קלן ?

תעשו סדר ובבקשה לשמור על מקצועיות

התחלתי כבר פעם אחת אז לסיים כמו שצריך
ולא מבין מה הדיבור הלכתי וקראתי אולי ההבנה שלי פחות טובה משלך? אז יצא ג’יבריש
ציפיתי לתיקונים ״לא אחי. תשנה כאן , תוסיף כאן, תחליף פה״
במקום. ״אתה תצטער״ ״ילד״ וכו׳
עוד פעם אתה מתעלם מזה, זה פורום כאן של אנשים שרוצים לנדב מהידע שלהם. מסבירים לך שחסר הרבה ידע ותלמד, ואתה לא לומד כלום ומצפה שיסבירו לך הכל נקודתית מה שממילא יעזור רק בתמונה הקטנה ולא בתמונה הגדולה. אתה באמת לא מבין שמעבר לזה שזה לא יעזור לך זה לא שיעור פרטי של אף אחד? אל תבוא בגישת חייבים לי.

• פותח/ת השרשור
עוד פעם אתה מתעלם מזה, זה פורום כאן של אנשים שרוצים לנדב מהידע שלהם. מסבירים לך שחסר הרבה ידע ותלמד, ואתה לא לומד כלום ומצפה שיסבירו לך הכל נקודתית מה שממילא יעזור רק בתמונה הקטנה ולא בתמונה הגדולה. אתה באמת לא מבין שמעבר לזה שזה לא יעזור לך זה לא שיעור פרטי של אף אחד? אל תבוא בגישת חייבים לי.

ליאור אף אחד לא חייב לי כלום לא מבין למה הדבקתם תווית ולפי זה אני מקבל פה את היחס.

חבר אני כבר באמצע, כל הלקרוא הזה כבר מאוחר מדי אם אני נסחב סתם עם זריקות וחוסר ידע

ליאור אף אחד לא חייב לי כלום לא מבין למה הדבקתם תווית ולפי זה אני מקבל פה את היחס.

חבר אני כבר באמצע, כל הלקרוא הזה כבר מאוחר מדי אם אני נסחב סתם עם זריקות וחוסר ידע

גבר שלא תבין לא נכון, אני לטובתך, ולטובת כל מי שבא לפה ורוצה ייעוץ, ותאמין לי שככה כל מי שהגיב פה, כי בחר להגיב ולא סתם להתעלם. חשוב לי שכאן נסכים.

העניין פה שזה מוריד הרבה מהחשק והרצון לעזור למישהו שלא מתאמץ בעצמו מבין? וזה גם נראה כאילו זה כמעט חסר טעם כי יש אינספור שאלות וחורים בהבנה שלך בתחום, שזה מובן כי אף אחד לא נולד עם הידע בילט אין אלא רוכש אותו עם הזמן והנסיון.

צודק, אני אתן לך צ'אנס.
בוא נתחיל דיון.
אתה צעיר, בן 21. לפי כל הדעות לא כדאי לך לעשות סייקל.
סייקלים זה עסק יקר כספית, וזה גם לא ניגמר, ככל שתתקדם תהיה צמא לעוד, כבר לא תאמין שאפשר בלי חומר, וכדי לשמור על התוצאות שלך תצטרך להמשיך עם חומר.
זה לא חוקי, מחובתי למנוע ממך מלעשות את הטעות הזאת.
זה יזיק לבריאות שלך.
בלי ידע מוקדם בתזונה ואימונים בקושי תראה תוצאות מסייקל.
אלה שעושים סייקל, לא עושים את זה לפני שהוכיחו למשך תקופה שהם מסוגלים לשמור על משטר אימונים מתאים ונכון לגוף שלהם (שזה לא קשור כמה זמן אתה מתאמן, אלא לאן הגעת עם האימונים שלך). ושהוכיחו שהם מסוגלים לשמור על משטר תזונה.
וגם צריך לבדוק מה הגוף שלך מסוגל לעשות בלי חומר.
אם אתה חושב שאי אפשר להתקדם בלי סטרואידים, אתה מוזמן לעקוב אחריי בלוג שלי, אני לא משתמש בשום סטרואידים המסלול האישי שלי.

אז לעניננו, גם אם היית מעל גיל 24, לא ממליץ לך להתעסק בזה.
אם החלטת לא להקשיב לי.
תלמד על הנושא לעומק באתרים שונים לפני שאתה בא לכאן וזורק דברים באוויר.
חבר'ה כאן כדי לעזור לך, לא ללמד אותך כיצד והאם לעשות סייקל.

אהבתי מאוד את הגישה. וגם בכמה דקות שביליתי בסרטונים באשכול שאפו באמת.
עכשיו אדבר איתך הכי דוגרי כי קצת פספסת את המטרה שלי. אני לא מחפש מקצועי, להתחרות ולהכנס לסטרואידים היותר כבדים.
לא אוהב גוף ענק עם גב רחב וידיים של רוני קולמן
ורק אל תחשבו שאם אמרתי לכם שזה לא בראש שלי אז זה מכוער, להפך, זו עבודה ראויה להערכה חברים וזה מה שבחרתם לכן התוצאה תואמת את הציפיות, שלכם!
אני אקטיבי, גולש גלים, רוכב אופנוע, רוצה להכניס אפילו איזה אומנות לחימה זריזה ומה לעשות מת על הגוף שלי, אוהב אותו חטוב ושרירי. ויש לי גבול מאוד ברור איפה הסטופ
יש לי מטרה בקיץ הזה לתת עבודה, להתחנזר במכון ולהביא תוצאות ולכן התחלתי עם תזונאי צמוד
אז למה סטרואידים? - הם נותנים בוסט. לא אומר שהם לא מסוכנים ויכולים לעשות לי איקס על הבריאות אבל בהחלט מביאים מנקודה א׳ לנקודה ב׳ מהר יותר. כמו טורבו ברכב שבעזרת התנאים הנכונים יביא ביצועים אש...
אתם לא כאן בשביל לעזור לי, ובאמת שאף אחד לא חייב לי כלום ולא בהכרח הייתי עוזר לכל אדם שהיה מבקש אם הייתי במקומכם
אבל אם זה מה שבחרתם, תנו רצינות שארגיש שיש מישהו מאחורי, אין לי אף אחד אחר להתייעץ ולשתף מלבדכם

לא ברחתי חברים
אהבתי מאוד את התגובה שים, גם של פרוזן.
עכשיו מהידע המועט שלי החלטתי לבנות סייקל קליל ומבקש את דעתכם. אני לא בקיא במונחים אבל הוא בהחלט קריא ואשמח לחוות דעת

טסט סוסטנון 4 שבועות זריקה של 500ml כל שבוע
קלן מהיום ה14 לסייקל למשך שבועיים כשהמינון על 70 קילו
40-80-120
Day 1 40
Day 2 40
Day 3 40
Day 4 40
Day 5 80
Day 6 80
Day 7 80
Day 8 80
Day 9 120
Day 10 120
Day 11 120
Day 12 120
Day 13 120
Day 14 120

לאחר מכן ניקוי, PCT (אם לא טעיתי במונח) לתקופה של חודשיים לפחות. וכן אני מודע לזה שהטסט נלקח לתקופה מאוד קצרה, אבל באמת שכרגע אין צורך ביותר
להערכתי לא יהיה סייקל נוסף לתקופה של חצי שנה עד עשרה חודשים ובתקווה שיהיה לי שנה אחת בלי הפתעות שאולי אפילו אוותר.
מחכה לאישורכם @frozen @שים
תקנו אותי אם טעיתי
ואת דעתכם האם יש להוסיף ארימדקס/טמוקסיפן
מכיוון שהפטמות טיפה קיבלו צורה מעט בולטת.. סך הכל לקחתי זריקה אחת - מאמין שזה הצטברות נוזלים ואין בליטה אבל לא נקח סיכון
עוד אופציה שעולה לי היא להתחיל מ20 ובקפיצות של 20 מק״ג עד ל120 ואז להמשיך עם המינון עד סוף התקופה

אני רואה פה אזהרה מראש, הסברים, דאגה ואז אני רואה זיוף הקשבה וכעבור שנייה חזרה למה שבראש שלך.

@Idan5555
באמאשלך? לתת מוניטין רע ?
שאלתי אותך שני שאלות
1)סייקל 4 שבועות?
2)סוסטנון זריקה אחת בשבוע?
במקום להסתכל על זה ולהבין שסך הכל לא קראת בנעוצים פה מספיק
(הנעוץ סייקל למתחילים ייתן לך תשובות לשאלות ושימוש נכון יותר )
אז לקחת את זה למקום של אנחנו יורדים עליך ונתת מוניטין רע שהרווחנו ביושר ובעזרה לאחרים

אז לקחת את זה למקום של אנחנו יורדים עליך ונתת מוניטין רע שהרווחנו ביושר ובעזרה לאחרים
לא רואה שקיבלת מוניטין שלילי.
בכל אופן, אין לבחור מספיק מוניטין כדי להוריד מוניטין.

• פותח/ת השרשור
גם אני איתכם ונותן מלא כבוד לחברה פה
@Idan5555
באמאשלך? לתת מוניטין רע ?
שאלתי אותך שני שאלות
1)סייקל 4 שבועות?
במקום להסתכל על זה ולהבין שסך הכל לא קראת בנעוצים פה מספיק
(הנעוץ סייקל למתחילים ייתן לך תשובות לשאלות ושימוש נכון יותר )
לא קיבלת ממני מוניטין רע

גם אני איתכם ונותן מלא כבוד לחברה פה

לא קיבלת ממני מוניטין רע

לא רשמתי שנתת לי
אתה מוזמן לקרוא עוד פעם את התגובה שלי
קראתי את התגובה של פרוזן וטעיתי בהבנה של מה שכתב
בחירה שלי ומוניטין שלילי? ישששש my lucky dayyy

להלן ההודעה

חבר'ה לא לעשות עניין,מוניטין שווה לתחת. זה לא נותן לי כסף ולא כבוד,כולה מספר שלא באמת מעניין אף אחד

@renne תודה על הדאגה נשמה,מוניטין לא באמת מעניין אף אחד

חבר'ה לא לעשות עניין,מוניטין שווה לתחת. זה לא נותן לי כסף ולא כבוד,כולה מספר שלא באמת מעניין אף אחד

מוניטין אכן לא נותן כלום אבל זו הדרך פה להגיד תודה למישהו שעזר לאחר 😃)

• פותח/ת השרשור

יופי. מוניטין שווה לתחת. גם שלי ירד
מוניטין אכן לא נותן כלום אבל זו הדרך פה להגיד תודה למישהו שעזר לאחר 😃)
אמר לי אל תתחיל והבחור התחיל באיזור הגיל שלי.
סתם ביאס אותי אבל חפיף מתקדמים
פשוט זה תקליט שחוזר על עצמו בכל פוסט שחדש בפורום פותח.

בואו הינה עזבו .. לא מענישים מישהו שלא בחר בדרכינו הלאה .. המשיך בוא נמשיך לראות מה דרכו .. ואם יש עוד שאלות למרות שלא הקשיב לתשובה שלנו בנושא אחר, נעזור בשאלה הלאה ..

@frozen אם אתה רואה שאתה יכול לעזור תעזור.

@frozen
אני קורא לך לשים לב לpct . 😉

1)סייקל 4 שבועות?

וואלה בול מה שבאתי לכתוב לו אחריי שהוא העלה את הפוסט והקדמת אותי .
אלו שאלות לגיטימיות , @Idan5555 לא צריך לענות עליהם אם זה בחירתך מלווה במאמן (כמה כושל שהוא יהיה) .. זה בחירה לא קטסטרופלית אפשר לחיות עם זה , לא יהיה לך שום פגיעה מיוחדת , סתם באסה של תוצאה .
מה שכן זה בחירה יותר בטוחה מהנורמה .

אבל תבטיח לנו שהפוסט הזה הופך לבלוג אישי שלך , של התקדמות בסייקל עד לסופו וכמה חודשים של "מה נשאר" מה הצלחת לשמור ממנו .
ואני מקווה שכמוני יסכימו לענות על שאלות קטנות לכיוונים קטנים. כשתצטרך.

נערך לאחרונה:
יופי. מוניטין שווה לתחת. גם שלי ירד

אמר לי אל תתחיל והבחור התחיל באיזור הגיל שלי.
סתם ביאס אותי אבל חפיף מתקדמים
פשוט זה תקליט שחוזר על עצמו בכל פוסט שחדש בפורום פותח.

לא בכל פוסט,ברובם כי רוב האנשים מסתכלים על סטרואידים בתור "קיצור דרך" ו"כולה סייקל אחי מה יקרה",מתעלמים מהאזהרות ובאים לפה עם ההשלכות. אתה לא הראשון שעושה את זה וניסו למנוע ממך לחוות את ההשלכות אבל היי אחי,"סתם ביאס אותי אבל חפיף מתקדמים".

צודק, אני אתן לך צ'אנס.
בוא נתחיל דיון.
אתה צעיר, בן 21. לפי כל הדעות לא כדאי לך לעשות סייקל.
סייקלים זה עסק יקר כספית, וזה גם לא ניגמר, ככל שתתקדם תהיה צמא לעוד, כבר לא תאמין שאפשר בלי חומר, וכדי לשמור על התוצאות שלך תצטרך להמשיך עם חומר.
זה לא חוקי, מחובתי למנוע ממך מלעשות את הטעות הזאת.
זה יזיק לבריאות שלך.
בלי ידע מוקדם בתזונה ואימונים בקושי תראה תוצאות מסייקל.
אלה שעושים סייקל, לא עושים את זה לפני שהוכיחו למשך תקופה שהם מסוגלים לשמור על משטר אימונים מתאים ונכון לגוף שלהם (שזה לא קשור כמה זמן אתה מתאמן, אלא לאן הגעת עם האימונים שלך). ושהוכיחו שהם מסוגלים לשמור על משטר תזונה.
וגם צריך לבדוק מה הגוף שלך מסוגל לעשות בלי חומר.
אם אתה חושב שאי אפשר להתקדם בלי סטרואידים, אתה מוזמן לעקוב אחריי בלוג שלי, אני לא משתמש בשום סטרואידים המסלול האישי שלי.

אז לעניננו, גם אם היית מעל גיל 24, לא ממליץ לך להתעסק בזה.
אם החלטת לא להקשיב לי.
תלמד על הנושא לעומק באתרים שונים לפני שאתה בא לכאן וזורק דברים באוויר.
חבר'ה כאן כדי לעזור לך, לא ללמד אותך כיצד והאם לעשות סייקל.
למי אכפת שזה לא חוקי

• פותח/ת השרשור
חחחח עכשיו שמתי לב שהתבלבלתי במידות
2 אמפולות בקיצור. 2CC צדקתי?
וכן אהפוך את זה לבלוג והמאמן שלי ממש לא כושל, לא אתן חלילה שילכלכו עליו הוא קודם כל אדם זהב ובאמת שהשם שלו הולך לפניו. וזו הייתה ההמלצה שלו חודש, כי באמת אמרתי לו בוא נלך על הכי קליל שאפשר לחשוב עליו

חחחח עכשיו שמתי לב שהתבלבלתי במידות
2 אמפולות בקיצור. 2CC צדקתי?
וכן אהפוך את זה לבלוג והמאמן שלי ממש לא כושל, לא אתן חלילה שילכלכו עליו הוא קודם כל אדם זהב ובאמת שהשם שלו הולך לפניו. וזו הייתה ההמלצה שלו חודש, כי באמת אמרתי לו בוא נלך על הכי קליל שאפשר לחשוב עליו
זה לא משנה מיהו ואיזה היקף יד יש לו

יש פה ניגוד אינטרסים. יש לי תחושה שעוד כמה חודשים תפתח פה פוסט ותשאל איך לשקם את עצמך בעקבות עצותיו של זה

• פותח/ת השרשור
עכשיו ככה. אני שוקל להקשיב לכם ולהמשיך את הסייקל לחודשיים, אבל פוחד מההשלכות. מישהו חושב שכדאי לי? אני באמת מרגיש שינוי יפה בחיטוב והיום שהתחלתי עם הקלן אני מאמין אפילו שיהיו יותר תוצאות.
במידה ונלך על 2 חודשים סייקל
טסט משבוע 1-8
קלן הותחל מהיום (השבוע השני)
כרגע אקח כדור אחד של 40 מג מיום 1-4
2 כדורים מימים 4-8
ו3 כדורים מהיום ה8 עד היום ה14

יוצא שאני מסיים את הקלן ונשאר לי 5 שבועות עם הטסט
לאחר מכן שבועיים מנוחה וחוזר לקחת קלן באותה המתכונת

בשבוע השמיני והאחרון להמשיך במינון רגיל או לרדת לאמפולה אחת כדי לא לשתק את המערכות במכה?

עוד שאלה לאחר הסייקל. כמה זמן מנוחה עד הבדיקת דם שתענה לי מה צריך להכניס לגוף כדי להחזיר את ההורמונים למצב תקין

תהיו קלילים רק טוב יצא מזה ובאשכול הזה יהיה הרבה מידע למתחילים.
זה לא משנה מיהו ואיזה היקף יד יש לו

יש פה ניגוד אינטרסים. יש לי תחושה שעוד כמה חודשים תפתח פה פוסט ותשאל איך לשקם את עצמך בעקבות עצותיו של זה

חלילה גבר. הוא יכל למכור יותר ודווקא כן בחר להחליט כך ומעריך אותו שלא ישר זרק אותי לחומרים כמו אנאבאר
בשביל זה הפוסט, כדי שאם באמת יהיה אינטרס אני נשמע גם לעצות שלכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית