עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח זה בטוח, רק רוצה להזמין עוד עכשיו שהמשלוח הגיע בבטחהשמע .. רכשת כבר ..
תגיד לי ,שאלה קטנה, אתה לא מישראל נכון?וז חכה תטעם .. תרגיש איך זה ואז תמשיך
🤣תגיד לי ,שאלה קטנה, אתה לא מישראל נכון?
הוא חושב שאתה dylan מהפרופיל🤣
למה אתה אומר ?
נראלי שזה בגלל התמונה:🤦♂️:🤣
למה אתה אומר ?
בגלל התמונת פרופיל אבל יצאתי דבע אז יום טוב🤣
למה אתה אומר ?
חחחחח כןנראלי שזה בגלל התמונה:🤦♂️:
מי זה הדילן הזה בכלל...חשבתי זה הוא חחחחהוא חושב שאתה dylan מהפרופיל
הוא יוטיוברמי זה הדילן הזה בכלל
תדע לך שהוא מעביר מידע די נכון על כל החומרים והסארמס . לרובאה התמונה של דילן ג'מלי החמור הזה 🤣🤣 כן זה דמות שהורגת אותי מצחוק 🤣
חחח חשבתי שזה תמונה שלו ושזה הוא אז נתתי חיפוש באינסטגרם ואז ראיתי תפרופיל אז אמרתי לעצמי איך הוא מדבר עברית איתנו חחח יצאתי טמבלהוא יוטיובר
חבל שאני לא חזק באנגלית, אולי הייתי לומד ממנו דבר או שנייםתדע לך שהוא מעביר מידע די נכון על כל החומרים והסארמס . לרוב
אין לי שום מקור ידע בעברית שלך לצעריחבל שאני לא חזק באנגלית, אולי הייתי לומד ממנו דבר או שניים
כן אני יודע לכן אני תמיד פונה לפורום וקורא כאן הרבה, זה המקור ידע הכי טוב שיש לי כרגע בנושאאין לי שום מקור ידע בעברית שלך לצערי
לא לרוב ..תמיד .. בקטע של החומרים אנחנו אותו ראש.לרוב
בסדר..הוא מנסה להרוויח ממשהו,הגיוניבסדר כל מה שקשור למכירות חרטטן , מה שקשור לסטרואידים הוא סבבה וראש טוב .
חח אם יש משהו זה בעיקר שהוא חרטטן חוד בתחום ה סארמס, הוא *** תמוח על כמה סארמס לא משביתים וכמה הוא ממליץ למתאמנים חדשים להעמיס כמה שיותר בstack אחד.. אבל נו טוב הוא באמת איש מכירות אז מה אפשר לצפות ממנו..לא לרוב ..תמיד .. בקטע של החומרים אנחנו אותו ראש.
אבל הורג אותי איך הוא מדבר על Sarms כאילו כל התאוריות שהחברות כתבו על המוצרים נכונות וקורות במציאות 🤡 .
ומוכר סלט של תוספיי מזון שורשים של כל הממריצים בשוק במוצר 1 כpct 🤣 .
בסדר כל מה שקשור למכירות חרטטן , מה שקשור לסטרואידים הוא סבבה וראש טוב .