עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שמומלץ למעשה.מישהו יודע אם יש איזו שבעיה להזמין סארמס מחול באינטרנט?
חוץ מזה שזה חומר לא מוכר למשרד הבריאות והכניסה לארץ אסורה.מישהו יודע אם יש איזו שבעיה להזמין סארמס מחול באינטרנט?
שים יש לך סטטיסטיקות של תפיסות של חומרים כאלה?חוץ מזה שזה חומר לא מוכר למשרד הבריאות והכניסה לארץ אסורה.
אם תופסים את זה במכס זה מוחרם .
אם לא תופסים תהנה 🤘
הלך הכסף לפח אתה אומריש על עצמי 🤣
הזמנתי איזה 5 פעם יחידים עבר בפעם ה6 התלהבתי הזמנתי 10 נתפס
הזמנתי עוד פעם איזה 2-3 פעם יחידים עבר
הפעם האחרונה הזמנתי קרדרין נתפס 😭
זה מזל
וואלה אולי אם זה כמות גדולה זה מעלה את הסיכוי שיתפסיש על עצמי 🤣
הזמנתי איזה 5 פעם יחידים עבר בפעם ה6 התלהבתי הזמנתי 10 נתפס
הזמנתי עוד פעם איזה 2-3 פעם יחידים עבר
הפעם האחרונה הזמנתי קרדרין נתפס 😭
זה מזל
חחח באמת? מה אמרת לו?הקצין התקשר אליי
אתה כבר לוקח כמה זמן אתה אוסטרין לא? אם כן איך מרגיש לך עד עכשיו..רכשתי לאחרונה אוסטרין בכדורים של BVL ורציתי לדעת האם מישהו ניסה ויכול להעיד על האיכות ?
ואללה אני בינתיים בפציעת כתף דחפה לי הרופאה אטופן400 לאיזה שבוע וחצי..אחרי זה נחזור לאט לאט עם פיזיו ..אבל לא יודע אם אתה אמור לגדול כבר אחרי שבוע ראשון,נכון שהחומר מתחיל לעבוד ישר אבל רוב הדיווחים שראיתי היו לקראת שבוע 6,7 הגדילה המשמעותית..אתה כבר לוקח כמה זמן אתה אוסטרין לא? אם כן איך מרגיש לך עד עכשיו..
וואלה אני לוקח אותו שבוע ואני לא יודע אם אני מדמיין אבל גם אנשים אומרים לי שגדלתי.
בכוח חד משמעית אני מרגיש חזק יותר באימונים
וואלה תופעות לוואי קשה לישון בלילה אבל זה התחיל להיות פחות רציני כאילו מתרגלים מהרואללה אני בינתיים בפציעת כתף דחפה לי הרופאה אטופן400 לאיזה שבוע וחצי..אחרי זה נחזור לאט לאט עם פיזיו ..אבל לא יודע אם אתה אמור לגדול כבר אחרי שבוע ראשון,נכון שהחומר מתחיל לעבוד ישר אבל רוב הדיווחים שראיתי היו לקראת שבוע 6,7 הגדילה המשמעותית..
חוץ מזה איך אתה מרגיש?, תופעות לוואי כלשהן?
אמרתי לו שאני מביא עו"ד ואני מזיין אותםחחח באמת? מה אמרת לו?
חחח תותח,לי נתפס פעם אחת של אלפא פארמה והעדפתי להתעלם לגמרי ולא לחתום על שום דבר.אמרתי לו שאני מביא עו"ד ואני מזיין אותם
זה הדשן של העצים שלי