הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרדילים חלופיים

אורן פלד

משתמש מתחיל
100
4
נק' מוניטין:
-16
100
4
בזמן האחרון כנראה בגלל הקיץ המכון מפוצץ אנשים.. אני צריך עזרה בתרגיל חלופי במידה והספות או המשקולות תפוסים....
לתרגילים הבאים:
בנץ פרס רגיל
פרפר שכיבה מלאה
משיכת פולי עליון רחב
דחיפות כתפיים כלפי מעלה עם דומבלים

אני אישית לא אוהב להחליף תרגילים כאילו אימון כן אימון לא פעם ב וכאלה כי אז אני לא מודד התקדמות ולא רואה מד מסויים לשיפור כי דאמבלים ובנץ פרס ולחיצה בכבלים זה לא אותו הדבר וקצת קשה להשוות

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך אבל גם לחכות רבע שעה בין תרגיל לתרגיל לא להיט אז אני מעדיף לעשות תרגיל שעובד פחות או יותר על אותם שרירים במשקל דומה נראה לי עדיף השאלה מה הכי מתאים לתרגילים שציינתי

מסכים איתך אבל גם לחכות רבע שעה בין תרגיל לתרגיל לא להיט אז אני מעדיף לעשות תרגיל שעובד פחות או יותר על אותם שרירים במשקל דומה נראה לי עדיף השאלה מה הכי מתאים לתרגילים שציינתי
אז כמו שציינתי לחיצת חזה אפשר לבצע עם דאמבלים על כסא שוכב לגמרי אפשר עם כבלים גם אותו הדבר לשים אותם למטה ולמשוך.
אותו הדבר לפרפר.
לחיצת כתפיים אתה גם יכול או במכונה או עם כבלים או עם מוט.
יש מליון ואריאציות לכל תרגיל פשוט צריך להיות יצירתי עם זה.
אלו האופציות שלך פחות העדפה שלי אבל בחירה שלך בסופו של דבר בהצלחה גבר

אין תחליף לבנץ פרס, אם המוט תפוס תעשה עם דאמבלים. פרפר לעומת זאת אפשר להחליף בכבלים, פולי עליון אפשר להחליף במתח. לחיצת כתפיים גם אי אפשר להחליף. אם הספסל תפוס תעשה בעמידה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית