הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון חתירה/ פאוור קלין

אייל גולדפרב

משתמש מתחיל
137
25
נק' מוניטין:
34
137
25
שלום לכולם פה
סליחה על החפירה. אני פאוור ליפטר לשעבר. התאמנתי בערך שנתיים והגעתי למשקלים ״סבירים״.
הפסקתי להתאמן לחצי שנה כי לקחתי רואקוטן.
עכשיו אני חזרתי להתאמן ואני עושה את התוכנית SSLP של מארק ריפטו.
בגלל שאני מכיר את הטכניקות של התרגילים ואחרי שקראתי את הספרים שלו, ושל אחרים אין לי בעיות בנושא. אני גם יודע לבצע פאוור קלין בטכניקה טובה. מאמנת אולימפית לימדה אותי.
אני רוצה לכוון עוד פעם לפאוור ליפטינג ואני תוהה האם החתירה יכוון אותי יותר טוב למטרות שלי- להרים כמה שיותר משקל בדדליפט סקווט ובנץ׳.
בעיה נוספת היא שבמועדון שלי אין משקולות באמפר. מניסיון עבר ניסיון לבלום את ירידת המשקל בקלין גרמה לי לדלקות בשורש כף היד- כן כנראה כי לא עשיתי את זה נכון.
בקיצור אשמח לתגובות האם עדיף חתירה או קלין.
תודה!

פאוור קלין לא עוזר כמעט בכלל לפאוורליפטינג. גם חתירה היא לא בידיוק ספציפית לפאוורליפטינג, אבל היא יותר מתאימה.
גם SS היא לא תוכנית פאוורליפטינג, אבל בשביל לחזור למוטב אחרי תקופה של רגיעה היא סבבה, פשוט אחרי זה צריך משהו יותר ספציפי

שלום לכולם פה
סליחה על החפירה. אני פאוור ליפטר לשעבר. התאמנתי בערך שנתיים והגעתי למשקלים ״סבירים״.
הפסקתי להתאמן לחצי שנה כי לקחתי רואקוטן.
עכשיו אני חזרתי להתאמן ואני עושה את התוכנית SSLP של מארק ריפטו.
בגלל שאני מכיר את הטכניקות של התרגילים ואחרי שקראתי את הספרים שלו, ושל אחרים אין לי בעיות בנושא. אני גם יודע לבצע פאוור קלין בטכניקה טובה. מאמנת אולימפית לימדה אותי.
אני רוצה לכוון עוד פעם לפאוור ליפטינג ואני תוהה האם החתירה יכוון אותי יותר טוב למטרות שלי- להרים כמה שיותר משקל בדדליפט סקווט ובנץ׳.
בעיה נוספת היא שבמועדון שלי אין משקולות באמפר. מניסיון עבר ניסיון לבלום את ירידת המשקל בקלין גרמה לי לדלקות בשורש כף היד- כן כנראה כי לא עשיתי את זה נכון.
בקיצור אשמח לתגובות האם עדיף חתירה או קלין.
תודה!
אם המטרה שלך היא נטו פאוורליפטינג אז תרגילי חתירה שונים ומתח יהיו טובים. פאוורקלין הוא תרגיל מעולה לכוח כללי, כוח מתפרץ ומהירות, אבל אני לא רואה איך הוא יכול לעזור בפאוורליפטינג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית