הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה כמה שאלות

• פותח/ת השרשור Ramos
  • פורסם בתאריך

Ramos

משתמש מתחיל
26
1
נק' מוניטין:
1
26
1
שלום לכולם!
מתאמן כחודשיים כמעט בתכנית ab שנראית ככה

A:רגליים גב בייספס
סקוואט:5× 8,8,6,6,6
כפיפת ברכיים במכונה:3×10
מתח בתוספת משקל:5×8,8,8,6,6,
חתירה באחיזה צרה:3×10
בייספס:4×10

B:חזה כתפיים טרייספס
בנץ: 5×8,8,8,6,6
פרפר בכבל: 3×10
לחיצת כתפיים דאמבלים:8×3
הרחקה לצדדים:2×10
טרייספס:4×10

לפני התכנית הנל עבדתי בfbw מורכבים +מעט תרגילי עזר

בזמן האחרון מרגיש פגיעה קלה בהתאוששות מה שמעולם לא היה לי(תזונה ושינה בסדר גמור)
כדאי להוריד מעט נפח?הוא לא גבוה מידי אז מפחד לקצץ עוד.
עוד משהו בזמן האחרון בבנץ מרגיש ממש את היד אחורית..לא בדיוק על השריר עצמו אלא טיפה מתחתיו
האחיזה שלי ממוצעת לא רחבה מידי ובטוח שלא קצרה ממה זה יכול לנבוע?ניסיתי להרחיב אחיזה מעט ולא היה נוחות בכתפיים אז ויתרתי..אציין שהטכניקה בסדר גמור וזה גם משהו חדש שלא היה מעולם.
העליתי בזמן האחרון קצת משקלים בכל המורכבים יכול להיות שבגלל זה הפגיעה בהתאוששות והפגיעה ביד האחורית?
אשמח לעזרה אם כדאי לקצץ בנפח ולהוריד קצת מתרגילי העזר או לקצץ אותם בכלל מהתכנית

• פותח/ת השרשור
בתכנית הקודמת הייתי מתקדם כמעט באופן שבועי עד שזה נעצר והחלטתי לשנות לab
גם פה אני מתקדם יחסית בסדר פשוט מרגיש שהשריר לא התאושש במאה אחוז עד לאימון הבא..עכשיו למשל אני הולך לאימון ואני מאמין שאקצר אותו קצת כי השרירים עדיין קצת עייפים

מה זה "מתקדם בסדר"
יש תכנון התקדמות. התקדמות במשקלי עבודה, במספר חזרות, בקיצור מנוחות, בשיפור טכניקה, בזמן תחת עומס, בכמות סטים.

• פותח/ת השרשור
ההתקדמות היחידה שאני משתדל זה העלאת משקלים..פחות או יותר כל שבועיים מנסה להעמיס עוד קצת.
תמיד עובד על אותו הטווח חזרות וזמני מנוחה מתי שאני מרגיש מוכן לסט הבא,יכול להיות 2 דק יכול להיות גם 4 דק
במורכבים אני משתדל לעבוד הכי חזק שיכול בהדרגה בין סט לסט בתרגילי עזר לא קורע את עצמי עד הסוף
בזמן האימון אני לא מרגיש קריעה מהנפח עבודה..
פשוט באימון שלאחריו אני מרגיש שלא התאוששתי עד הסוף והסיבה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה הנפח עבודה..ומצד שני הוא לא גבוה אז משהו פה לא מסתדר.

דבר ראשון תנסה לעלות גם בטווחי חזרות ולא רק במשקלי עבודה.
לגבי חוסר ההתאוששות באמת שקשה לי לדעת.. יכול להיות אתה מגיע הרבה פעמים לכשל באימון?

• פותח/ת השרשור
דווקא לא מגיע בקושי לכשל אולי פעמים בודדות..כן סוחט את החזרה האחרונה אבל תמיד מסיים אותה
לגבי הידיים גם שם הנפח בסדר?4 סטים לאחורית ולקדמית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית