התיעצות לגבי תוכנית אימון 5 פעמים בשבוע

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,
כרגע אני מתאמן 5 פעמים בשבוע ABCXABX... השאלה אם 5 פעמים בשבוע מספיק לחלוקה הזאת.. בימי מנוחה אני מגיע לפעמים לעשות אירובי קל...
או שעדיף לעבור לחלוקה של AB ל5 פעמים בשבוע?

אשמח לשמוע מה אתם חושבים.

שלום ,
כרגע אני מתאמן 5 פעמים בשבוע ABCXABX... השאלה אם 5 פעמים בשבוע מספיק לחלוקה הזאת.. בימי מנוחה אני מגיע לפעמים לעשות אירובי קל...

AB 5 פעמים בשבוע נשמע עמוס.

ידוע שלעשות שריר פעם בשבוע זה אחד הדברים היותר יעילים
אם הבנתי אותו נכון, זה שום שריר לא פעם בשבוע, זה 5 אימונים בשלושה שבועות לכל שריר. אם עבדת על שריר ביום שלישי ושוב ביום ראשון זה לא פעם בשבוע, זה לא שבשבת בלילה הגוף מאפס את עצמו או משהו

נערך לאחרונה:
אם הבנתי אותו נכון, זה שום שריר לא פעם בשבוע, זה 5 אימונים בשלושה שבועות לכל שריר. אם עבדת על שריר ביום שלישי ושוב ביום ראשון זה לא פעם בשבוע, זה שבשבת בלילה הגוף מאפס את עצמו או משהו
שכחתי לרגע שבשבוע יש 8 ימים טעות שלי

שלום ,

זה נראה שרק עניין של נוחות משחק כאן.
אני לא רואה הבדל גדול מבחינת התקדמות, אולי תנסה אחד ותראה כמה אתה מתקדם, ואם לא מספיק תעבור לשני.

אישית הייתי משאיר את זה כמו שאתה עושה, זה נראה לי הגיוני שזה יהיה טיפה יותר טוב, אבל זה נטו עניין אישי בשבילך להחליט.

סבבה עחי 🤦‍♂️
טיפה מביך שאני צריך להסביר את זה, כדי לא לקבל באן לא אכתוב מה אני חושב על אותם האנשים שחושבים שאתה צודק או עלייך

אבל תעשה שנייה חישוב כמה אימונים יוצא לך ב3 שבועות בAB לשריר וכמה בABC הזה

טיפה מביך שאני צריך להסביר את זה, כדי לא לקבל באן לא אכתוב מה אני חושב על אותם האנשים שחושבים שאתה צודק או עלייך

מה הקשר לכמות האימונים? מה שמשנה זה כמות הנפח שכול שריר מקבל בשבוע, בAB הנפח מגיע מתדירות גבוהה יותר(יותר אימונים לשריר מסויים בשבוע) ובABC מגיע מכמות סטים גדולה יותר פר אימון.

מה הקשר לכמות האימונים? מה שמשנה זה כמות הנפח שכול שריר מקבל בשבוע, בAB הנפח מגיע מתדירות גבוהה יותר(יותר אימונים לשריר מסויים בשבוע) ובABC מגיע מכמות סטים גדולה יותר פר אימון.
כמה תרגילים אתה עושה בAB וכמה בABC?

חישבתי, גם כתבתי כמה יוצא ב abc הזה.
אבל זה לא נראה שזה משנה לך, הכי טוב להגיב כמו שאתה מגיב, אולי מישהו אכן יחשוב שאתה חכם וזה 👶

חישבתי, גם כתבתי כמה יוצא ב abc הזה.
אבל זה לא נראה שזה משנה לך, הכי טוב להגיב כמו שאתה מגיב, אולי מישהו אכן יחשוב שאתה חכם וזה 👶
אני רואה שאתה מבין לאט אז הסביר לאט יותר אולי תבין מהר יותר
יצא לך 5 אימונים לשריר ב3 שבועות בABC
כמה יצא לך בAB?

ממליץ לך לעבוד עד 2 אימונים בשבוע על אותם שרירים, כלומר אם יש לך 5 ימים - חלק אותם ל a b c אינטסיביים. לפי הספר זה הכי יעיל. 😃

אני רואה שאתה מבין לאט אז הסביר לאט יותר אולי תבין מהר יותר
*אסביר
אם אתה מנסה להיראות חכם לפחות תבדוק שאתה לא כותב כמו עילג.
יצא לך 5 אימונים לשריר ב3 שבועות בABC
זה מה שאמרתי
כמה יצא לך בAB?
מה זה קשור? לא אמרתי מה יותר טוב, הגבתי לך לגבי מה שאמרת "שריר פעם בשבוע" שזה לא נכון במקרה שלו. אם אתה מנסה להתחכם זה פחות עובד כשאתה מדבר על דברים שלא אמרתי ולא התכוונתי אליהם.

בקיצור זה נראה שאתה בכוח מנסה להיות איזה טרול מתוחכם, הבעיה שזה לא ממש מצליח לך, התמונה שפותח האשכול שם לך מסכמת את זה יופי לדעתי.
ברשותך אני אפסיק להגיב לך כי זה סתם מספים את הפוסט בלי שום תגובה עניינית ואין לי עניין להתנגח עם טרולים כושלים (גם עם טרולים לא כושלים). שיהיה אחלה סופ"ש:s17:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית