טוב מתאמנים יקרים אשמח לקבל מענה כל כמה שאלות כאן, דבר ראשון לפני שאתחיל אתן רקע קצר על עצמי, אני בן 23 מתאמן שלוש וחצי שנים ברצף עם הרבה השקעה. מטר 76 ושוקל 70 קילו. אחוז שומן 11 לפי בדיקה.
אני רוצה להתחרות, ובעקרון אני לקחתי החלטה שאני אתחיל סייקל ראשון. מודע שזה לא בריא, אבל אני לא יעלה לבמה כשכולם נוסעים על פרארי ואני נוסע על מאזדה. בקיצור יש לי גישה לחומרים והכול ואני גם יודע הרבה על התחום מקריאה של חודשים באינטרנט, אבל תמיד עדיף לשמוע דעה מאנשים שכבר ניסו ועשו ויודעים מהטעויות שלהם.
אני חשבתי על ככה:
Test e 500 בשבוע מחולק לשתי זריקות בשבוע למשך 10 שבועות.
Dianabol כול יום 2-3 כדורים ולהעלות את המינון לפי צורך למשך 4 שבועות ראשונים.
Arimidex או בעברית (לטרוזול) או (Ai) בשביל למנוע הפיכה של טסט לאסטרוגן ואסטרדיול בגוף. 2 כדורים בשבוע.
Pct (ניקוי) את הניקוי אני מתחיל שבוע וחצי לאחר זריקה אחרונה.
Clomid (איקקלומין) שבוע ראשון 100 מג ליום שבוע שני 100 מג ליום שבוע שלישי ורביעי 50 מג ליום.
טמוקסיפן שבוע ראשון ושני 40 מג ליום שבוע שלישי ורביעי 20 מג ליום .
פרגניל יהיה חובה ?
בכול מקרה חברס תהיו פתוחים לתת לי עצות או אם יש משהו שצריך לשנות כאן ?
עשיתי בדיקות דם והכול בטווח נורמה.
איזה בדיקות דם אצטרך לעשות אחרי/באמצע הסייקל ?
אני מתאמן עם תוכנית מותאמת לי והתזונה שלי כרגע מאוד מדוייקת וקפדנית עם פלוס קלורי (מסה).
אני מזכיר חברס שזו הפעם הראשונה שאני לוקח חומרים איי פעם ואני צריך לדעת האם יש משהו שאני פספסתי כאן. תודה מראש מצפה לתשובות טובות
אני רוצה להתחרות, ובעקרון אני לקחתי החלטה שאני אתחיל סייקל ראשון. מודע שזה לא בריא, אבל אני לא יעלה לבמה כשכולם נוסעים על פרארי ואני נוסע על מאזדה. בקיצור יש לי גישה לחומרים והכול ואני גם יודע הרבה על התחום מקריאה של חודשים באינטרנט, אבל תמיד עדיף לשמוע דעה מאנשים שכבר ניסו ועשו ויודעים מהטעויות שלהם.
אני חשבתי על ככה:
Test e 500 בשבוע מחולק לשתי זריקות בשבוע למשך 10 שבועות.
Dianabol כול יום 2-3 כדורים ולהעלות את המינון לפי צורך למשך 4 שבועות ראשונים.
Arimidex או בעברית (לטרוזול) או (Ai) בשביל למנוע הפיכה של טסט לאסטרוגן ואסטרדיול בגוף. 2 כדורים בשבוע.
Pct (ניקוי) את הניקוי אני מתחיל שבוע וחצי לאחר זריקה אחרונה.
Clomid (איקקלומין) שבוע ראשון 100 מג ליום שבוע שני 100 מג ליום שבוע שלישי ורביעי 50 מג ליום.
טמוקסיפן שבוע ראשון ושני 40 מג ליום שבוע שלישי ורביעי 20 מג ליום .
פרגניל יהיה חובה ?
בכול מקרה חברס תהיו פתוחים לתת לי עצות או אם יש משהו שצריך לשנות כאן ?
עשיתי בדיקות דם והכול בטווח נורמה.
איזה בדיקות דם אצטרך לעשות אחרי/באמצע הסייקל ?
אני מתאמן עם תוכנית מותאמת לי והתזונה שלי כרגע מאוד מדוייקת וקפדנית עם פלוס קלורי (מסה).
אני מזכיר חברס שזו הפעם הראשונה שאני לוקח חומרים איי פעם ואני צריך לדעת האם יש משהו שאני פספסתי כאן. תודה מראש מצפה לתשובות טובות