הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Djswag
  • פורסם בתאריך

Djswag

משתמש מתחיל
22
9
נק' מוניטין:
11
22
9
ספייס
טוב מתאמנים יקרים אשמח לקבל מענה כל כמה שאלות כאן, דבר ראשון לפני שאתחיל אתן רקע קצר על עצמי, אני בן 23 מתאמן שלוש וחצי שנים ברצף עם הרבה השקעה. מטר 76 ושוקל 70 קילו. אחוז שומן 11 לפי בדיקה.
אני רוצה להתחרות, ובעקרון אני לקחתי החלטה שאני אתחיל סייקל ראשון. מודע שזה לא בריא, אבל אני לא יעלה לבמה כשכולם נוסעים על פרארי ואני נוסע על מאזדה. בקיצור יש לי גישה לחומרים והכול ואני גם יודע הרבה על התחום מקריאה של חודשים באינטרנט, אבל תמיד עדיף לשמוע דעה מאנשים שכבר ניסו ועשו ויודעים מהטעויות שלהם.
אני חשבתי על ככה:

Test e 500 בשבוע מחולק לשתי זריקות בשבוע למשך 10 שבועות.

Dianabol כול יום 2-3 כדורים ולהעלות את המינון לפי צורך למשך 4 שבועות ראשונים.

Arimidex או בעברית (לטרוזול) או (Ai) בשביל למנוע הפיכה של טסט לאסטרוגן ואסטרדיול בגוף. 2 כדורים בשבוע.

Pct (ניקוי) את הניקוי אני מתחיל שבוע וחצי לאחר זריקה אחרונה.
Clomid (איקקלומין) שבוע ראשון 100 מג ליום שבוע שני 100 מג ליום שבוע שלישי ורביעי 50 מג ליום.

טמוקסיפן שבוע ראשון ושני 40 מג ליום שבוע שלישי ורביעי 20 מג ליום .
פרגניל יהיה חובה ?
בכול מקרה חברס תהיו פתוחים לתת לי עצות או אם יש משהו שצריך לשנות כאן ?
עשיתי בדיקות דם והכול בטווח נורמה.
איזה בדיקות דם אצטרך לעשות אחרי/באמצע הסייקל ?
אני מתאמן עם תוכנית מותאמת לי והתזונה שלי כרגע מאוד מדוייקת וקפדנית עם פלוס קלורי (מסה).
אני מזכיר חברס שזו הפעם הראשונה שאני לוקח חומרים איי פעם ואני צריך לדעת האם יש משהו שאני פספסתי כאן. תודה מראש מצפה לתשובות טובות

זה בסדר, אבל אם אתה רוצה ללכת ככה לפי הספר ולאט לאט - אז קודם תעשה סייקל טסט בלבד + פרגניל + PCT
אתה רק בן 23 ואתה שוקל 70 ועם טסט בלבד כרגע אתה תראה תוצאות יפות, אפילו אתה יכול להוסיף לזה MK
את תוספת הדיבול תשמור לסייקל הבא.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר, אבל אם אתה רוצה ללכת ככה לפי הספר ולאט לאט - אז קודם תעשה סייקל טסט בלבד + פרגניל + PCT
אתה רק בן 23 ואתה שוקל 70 ועם טסט בלבד כרגע אתה תראה תוצאות יפות, אפילו אתה יכול להוסיף לזה MK
את תוספת הדיבול תשמור לסייקל הבא.
אני יודע שתמיד אומרים שלא צריך דיבול ושרק טסט יספיק לסייקל ראשון... אבל מה הסיבה לזה ? אני רוצה לדעת מבחינת הגוף ומה ההגיון 'עומד מאחורי אמירה כזו ?

אני יודע שתמיד אומרים שלא צריך דיבול ושרק טסט יספיק לסייקל ראשון... אבל מה הסיבה לזה ? אני רוצה לדעת מבחינת הגוף ומה ההגיון 'עומד מאחורי אמירה כזו ?

להתחיל לאט לאט, תהיה לך עלייה יפה גם עם טסט, תלמד את הגוף שלך, איך זה משפיע עליך, אם יש תופעות לוואי

הרבה התחילו סייקל ראשון והפסיקו באמצע

יהיה לך סבבה? בסייקל השני תעלה מדרגה ותוסיף דיבול

• פותח/ת השרשור
ניקוי של מה?
אני לא יודע אם אתה מנסה להיות ציני אבל post cycle therapy כדי שהגוף יחזור לייצר לבד שוב אחרי הסייקל
להתחיל לאט לאט, תהיה לך עלייה יפה גם עם טסט, תלמד את הגוף שלך, איך זה משפיע עליך, אם יש תופעות לוואי

הרבה התחילו סייקל ראשון והפסיקו באמצע

יהיה לך סבבה? בסייקל השני תעלה מדרגה ותוסיף דיבול
הפסיקו באמצע בגלל מה ? אשמח לשמוע דוגמאות

• פותח/ת השרשור
אני לא ציני,אני מנסה להבין מה לעזאזל אתה רוצה לנקות
בעברית אומרים ניקוי באנגלית זה פשוט טיפול אחריי סייקל, אני אפילו לא צריך להסביר לך את זה אני מאמין שיש לך יותר ידע ממני וההתפלצנות הסו לא לכאן

אני לא יודע אם אתה מנסה להיות ציני אבל post cycle therapy כדי שהגוף יחזור לייצר לבד שוב אחרי הסייקל

הפסיקו באמצע בגלל מה ? אשמח לשמוע דוגמאות

לא חסר דוגמאות,

פחד ממחטים, התנסות לא טובה עם הזרקה עצמית, מתח, חרדה, עצבנות, אקנה, ג'ינו
כל אחד מגיב אחרת

בעברית אומרים ניקוי באנגלית זה פשוט טיפול אחריי סייקל, אני אפילו לא צריך להסביר לך את זה אני מאמין שיש לך יותר ידע ממני וההתפלצנות הסו לא לכאן
לא אומרים בעברית שום "ניקוי" ואם זה המקסימום שאתה יודע על סטרואידים וpct,אז ממליץ לך מאוד לחכות עם מה שאתה עושה וללמוד עוד קצת.
אין שום דבר בגוף שלך שצריך "ניקוי". כלום.
Pct נועד לחדש את תפקוד ציר הhpta, ולא בשביל לנקות שום דבר

• פותח/ת השרשור
לא אומרים בעברית שום "ניקוי" ואם זה המקסימום שאתה יודע על סטרואידים וpct,אז ממליץ לך מאוד לחכות עם מה שאתה עושה וללמוד עוד קצת.
אין שום דבר בגוף שלך שצריך "ניקוי". כלום.
Pct נועד לחדש את תפקוד ציר הhpta, ולא בשביל לנקות שום דבר
No shit Sherlock אני יודע את זה אני אמרתי "ניקוי" כי זה הסלנג הישראלי ל pct חוץ מזה שאני לא איזה חמר אני בודק דברים מאוד לעומק לפני שאני מדבר, אני יודע מה זה hpta, והגונטרופינים והכול אח שלי אני בלי קשר גם למדתי ביולוגיה אז די להתחכם

Arimidex או בעברית (לטרוזול)
וואלה? זה מה שלמדת ב"בודק לעומק דברים לפני שאני מדבר" ?
ארימידקס ולטרוזול זה תרופות שונות לגמרי. זה ממש לא שם אחר בעברית

אני סך הכל מנסה להזהיר אותך כי אתה אומר פה הרבה שטויות ואתה טועה בכמה דברים.
אולי אתה רואה בזה התחכמות,אני פשוט רואה כאן בן אדם שלא יודע מה הוא הולך להכניס לגוף שלו
Clomid (איקקלומין) שבוע ראשון 100 מג ליום שבוע שני 100 מג ליום שבוע שלישי ורביעי 50 מג ליום.

ומי אמר לך שתצטרך כלומיד בכלל? איך אתה כבר קובע מראש איזה pct תעשה ללא בדיקות דם ותוצאות של e2 ? כלומיד יעיל למקרים ספציפים מאוד

• פותח/ת השרשור
וואלה? זה מה שלמדת ב"בודק לעומק דברים לפני שאני מדבר" ?
ארימידקס ולטרוזול זה תרופות שונות לגמרי. זה ממש לא שם אחר בעברית

אני סך הכל מנסה להזהיר אותך כי אתה אומר פה הרבה שטויות ואתה טועה בכמה דברים.
אולי אתה רואה בזה התחכמות,אני פשוט רואה כאן בן אדם שלא יודע מה הוא הולך להכניס לגוף שלו
אנסטרוזול*
לטרוזול זה תרופה דומה שפועלת מהר יותר שגיאת כתיב, בכל מקרה גבר תודה ולא תודה, אני יודע מה אני מכניס לגוף שלי ואני כולה ביקשתי כמה עצות, לא ביקשתי שיענו לי בשאלות קיטבק מפגרות ומתנשאות

טוב מתאמנים יקרים אשמח לקבל מענה כל כמה שאלות כאן, דבר ראשון לפני שאתחיל אתן רקע קצר על עצמי, אני בן 23 מתאמן שלוש וחצי שנים ברצף עם הרבה השקעה. מטר 76 ושוקל 70 קילו. אחוז שומן 11 לפי בדיקה.
אני רוצה להתחרות, ובעקרון אני לקחתי החלטה שאני אתחיל סייקל ראשון. מודע שזה לא בריא, אבל אני לא יעלה לבמה כשכולם נוסעים על פרארי ואני נוסע על מאזדה. בקיצור יש לי גישה לחומרים והכול ואני גם יודע הרבה על התחום מקריאה של חודשים באינטרנט, אבל תמיד עדיף לשמוע דעה מאנשים שכבר ניסו ועשו ויודעים מהטעויות שלהם.
אני חשבתי על ככה:

Test e 500 בשבוע מחולק לשתי זריקות בשבוע למשך 10 שבועות.

Dianabol כול יום 2-3 כדורים ולהעלות את המינון לפי צורך למשך 4 שבועות ראשונים.

Arimidex או בעברית (לטרוזול) או (Ai) בשביל למנוע הפיכה של טסט לאסטרוגן ואסטרדיול בגוף. 2 כדורים בשבוע.

Pct (ניקוי) את הניקוי אני מתחיל שבוע וחצי לאחר זריקה אחרונה.

פרגניל יהיה חובה ?
בכול מקרה חברס תהיו פתוחים לתת לי עצות או אם יש משהו שצריך לשנות כאן ?
עשיתי בדיקות דם והכול בטווח נורמה.
איזה בדיקות דם אצטרך לעשות אחרי/באמצע הסייקל ?
אני מתאמן עם תוכנית מותאמת לי והתזונה שלי כרגע מאוד מדוייקת וקפדנית עם פלוס קלורי (מסה).
אני מזכיר חברס שזו הפעם הראשונה שאני לוקח חומרים איי פעם ואני צריך לדעת האם יש משהו שאני פספסתי כאן. תודה מראש מצפה לתשובות טובות
בחיים לא השתמשת בסטרואידים?
והתמונה שלך זה אתה?
אתה נראה פצצה.
אני לא אנסה לשכנע אותך לא לקחת.
רק אומר שסטרואידים לא יתן לך גוף יותר יפה. אבל כן יותר מפלצתי אם זה מה שאתה מחפש.

• פותח/ת השרשור
בחיים לא השתמשת בסטרואידים?
והתמונה שלך זה אתה?
אתה נראה פצצה.
אני לא אנסה לשכנע אותך לא לקחת.
רק אומר שסטרואידים לא יתן לך גוף יותר יפה. אבל כן יותר מפלצתי אם זה מה שאתה מחפש.
אני רוצה להתחרות אחי

אתה בדרך הנכונה לניוון אשכים וחוסר ליבידו 😃 המשך כך יתותח אחד

עוד כמה דברים לציין

1. אנסטרוזול זה לא "שם אחר בעברית" זה השם הגנרי של התרופה שמשווקת כארימידקס
2.
לטרוזול זה תרופה דומה שפועלת מהר יותר

לטרוזול לא פועל "יותר מהר" מארימידקס. יש להם מנגנון אחר. ארימידקס חוסם ארומאטאז ולטרוזול משבית אותם לגמרי
3.
לא ביקשתי שיענו לי בשאלות קיטבק מפגרות ומתנשאות
שוב,מצטער שאתה רואה פה התנשאות,אני פשוט מנסה להסביר לך למה אתה טועה

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון בתחרויות רגילות ולא לטבעיים בלבד?
לא של טבעיים
אתה בדרך הנכונה לניוון אשכים וחוסר ליבידו 😃 המשך כך יתותח אחד

עוד כמה דברים לציין

1. אנסטרוזול זה לא "שם אחר בעברית" זה השם הגנרי של התרופה שמשווקת כארימידקס
2.

לטרוזול לא פועל "יותר מהר" מארימידקס. יש להם מנגנון אחר. ארימידקס חוסם ארומאטאז ולטרוזול משבית אותם לגמרי
3.

שוב,מצטער שאתה רואה פה התנשאות,אני פשוט מנסה להסביר לך למה אתה טועה
אז הנה אם יש איזה דגש אתה יותר ממוזמן לענות לי למה אני בדרך לאטרופיה באשכים וליבידו נמוך ?

למה אני בדרך לאטרופיה באשכים
כי אתה מכניס הורמונים חיצוניים והגוף יפסיק לייצר בעצמו טסטוסטרון מתאי ליידיג(באשכים)
וליבידו נמוך ?
כי כבר תיכננת לעצמך pct בלי לדעת בכלל איך חומרים משפיעים עליך ובלי בדיקות דם.
סיכוי גבוה שאם תיקח כלומיד(שאולי לא תצטרך בכלל) 100מג כל יום,הshbg יהיה בשמיים ולא יהיה לך טסט חופשי בגוף.(רובו ייקלט לגלובולין ולא ייפעל כמו שהוא אמור לפעול)

אבל עזוב אותי אני כולה זר מיסתורי מהפורום

הכי טוב זה :
שאני לא איזה חמר אני בודק דברים מאוד לעומק
גם למדתי ביולוגיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית