הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ANIMAL CUTS

• פותח/ת השרשור idoj
  • פורסם בתאריך

idoj

משתמש מתחיל
140
5
נק' מוניטין:
0
140
5
מישהו התנסה במוצר????למי הוא טוב ולמה הוא משמש?

אני פשוט מצאתי קופסא כזאת סגורה הרמטית במקום מוזר אז רציתי לדעת אם אולכ להשתמש בה
תודה על העזרה מראש

GOD DAMN.. קיצר KALINA תעשה טובה אם תזמין וילך טוב..ההזמנות,תגיד לואדים שיזמין איזה כמה לפרייד אני יקנה ביזדמנות.. תגיד זה ישפיע עלי בצורה טובה? מבחינת איבוד א.ש?

אני לא יודע איך זה ישפיע עליך,אבל אני ותמר מתחרפנים מזה. אני כבר נתקלתי באנשים ששורפי שומן לא עובד עליהם,במיוחד בשילוב של ממתקים,אלכהל וג`אנק

מופנה לקלינה
למה אתה מנסה את כל השורפי שומן הצעצוע האלה בזמן שאין לך בעיה לנסות את הדברים ה"כבדים" הרבה יותר?

כי אני אוהב לנסות. לאוקסילייט ממש לא הייתי קורה צעצוע-ההשפעה של הדבר הזה מפחידה.

"נראה לי" - גישה מאד-מאד קונסטרוקטיבית לחיים.
גם מאד ישראלית-עם דבר לא תואם להבנות הקיימות אצל ישראלי המצוי,אין לו זכות קיום.
חבל אני לא יכול לפרסם תמונות של החיטוב של פחות מ20 יום-היית נופל.

שמע....קשה לי להאמין שזה התוסף שעשה לך את החיטוב לכל כך מוצלח
כנראה זה שילוב של תזונה מאוד נכונה גנטיקה מעולה ו"תוספים" הרבה יותר רציניים
אני די התייאשתי מכל המוצרים האלה(החוקיים) גם לי יצא לנסות כל מיני והחלטתי שזהו מבחינתי הכל שטויות(מדבר על מוצרים של לפני אימון)
בתכלס ...בתחום שורפי שומן ,כבר המון אנשים אמרו פה שרק חומרים כמו אפדרין טי3 יוהמבין וכו' אפקטיביים ,אז מה יכול להיות במוצר הזה ?(שהוא חוקי )

שאבי,רוצה התערבות?
תגיע אליי לפגישה,אני אסדר לך את העניין של תזונה ואימונים ותוספים - עם החילוף חומרים שלך לא דפוק לגמרי(תפקודי בלוטת הטריס וכ"ד) ועם לא דפקת חילוף חומרים עם דברים קיצוניים מוקדם יותר(שגם לזה יש פתרון) - אני אוכל גם להתחייב לקצב ירידה בא.ש.
אני כ"כ בטוח בשיטה שלי שאני אומר שאני יכול להתחייב.
יש הרבה אמת במה שכתבת-אבל שמת דגשים במקומות לא נכונים. לא הזכרת דייטה נאצית,אימונים מפרחים,נסיון(זה לא חיטוב תחרותי ראשון ולא שני שלי)
דבר נוסף- הדבר הזה חוקי -עד שהוא לא. כמעט בטוח שהוא הולך להעלם ממדפים,כי ימצעו בו משהו "טוב",בגלל זה אני אישית עושה סטוק.
T-3 אנחנו לא נוגעים בכלל,לא מתערבים בפעילות של בלוטת הטריס,זה הכי לא בריא.
חוצמזה אני בכלל לא אהבתי גישה שלך לעניין-אתה נואש,בעיות נועדו בשביל לפתור אותם,מחשבה היא חומרית-תחשוב זין-יהיה זין!

שאבי קח סייקל....וסיים כבר עם הדילמות...
קצת וויני לא הרג אף אחד....מוצר שכרגע חוקי וחזק יכול , כפי שקלינה אמר , להעלם מהר...
אל תהיה בטוח שמה שחוקי יותר בריא\בטוח ממה שלא חוקי.

שאבי קח סייקל....וסיים כבר עם הדילמות...
קצת וויני לא הרג אף אחד....מוצר שכרגע חוקי וחזק יכול , כפי שקלינה אמר , להעלם מהר...
אל תהיה בטוח שמה שחוקי יותר בריא\בטוח ממה שלא חוקי.
חולק אליך,אח שלי,עד שלא ממצאים כל הקיים בתחום תזונה,אימונים,תוספים- סייקל זה בזבוז כסף ,זמן ובריאות ותוצאות צנועות מאד.
אחרי שעוברים כל השלבים האלו-זה פיצוץ!

חולק אליך,אח שלי,עד שלא ממצאים כל הקיים בתחום תזונה,אימונים,תוספים- סייקל זה בזבוז כסף ,זמן ובריאות ותוצאות צנועות מאד.
אחרי שעוברים כל השלבים האלו-זה פיצוץ!

אתה מכיר אותי ואת דעותי.....
פשוט אני חושב שחבל על הכסף....שיתרכז בכל מה שאמתר למעלה בלי התוספים.
תוספים (למעט קריאטין) זה בזבוז כסף...
שיחסוך אותו לסיקל שיבוא זמנו לאחר שישלוט באימוניו ובתזונתו.

קלינה.. שמע אני מת להתייעץ איתך לגבי החיטוב שלי... אני בערך 16% ואני ממש רוצה לרדת לקראת הקיץ(יוני יולי) ל12 א.ש לפחות.. הייתי רוצה שתייעץ לי איזה חיטוב לעשות,איזה תוספי מזון אופציונלים אפשר לקחת לחיטוב ושעוזרים 100%, ובנוסף איזה תוכנית לעשות כלומר כמה אימוני משקולות כמה אירובי וכו'... למה ניסיתי כבר כל כך הרבה חרא,ואני דווקא ירדתי איזה 2% ואז נתקעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית