הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לאייפון וITUNES

אפשר להשתמש ביוטיוב דרך הWI FI? זה לא יהיה במסגרת החבילה?

אם אתה מתכוון לסנכרון, כרגע זה לא אפשרי. אם אתה מתכוון לשלוט על האייטיונס שלך דרך האייפון, יש הרבה תוכנות טובות לזה - אחת מהם היא Remote - אתה פשוט שולט על כל האייטיונס דרך האייפון, מעביר שירים/סרטים. זה ממש מגניב אם המחשב מחובר למערכת.

אגב, יש גם תוכנות לשלוט על כל המחשב דרך האייפון, VNC למשל.

אה, אז מה הבעיה להשתמש ביוטיוב דרך האייפון? זה עובד מצוין, אפשר אפילו להוריד סרטים אם האייפון שלך פרוץ.

• פותח/ת השרשור
זה לא בעיה, אבל נגיד לשמוע שיר דרך היוטיוב זה בערך 3 מגה, השאלה אם אני משתמש דרך הWIFI אז זה לא נכנס לי לחבילת גלישה.

אוקיי. אז אם אתה גולש על WIFI הכל הולך דרך WIFI, שתי המערכות (WIFI וגלישה סלולרית) לא עובדות ביחד. אם המכשיר היה פרוץ היה אפשר לגרום לו לחשוב שהוא גולש בפורטל של החברה הסלולרית גם כשהוא לא, ואז היית יכול בעיקרון לנצל את כל ה-3 ג'יגה לגלישה רגילה.

אגב, יש מצב שאם אתה מתקין סקייפ והטלפון לא פרוץ זה הולך רק דרך 3G, תבדוק את זה אם אתה משתמש בתוכנה.

אוקיי. אז אם אתה גולש על WIFI הכל הולך דרך WIFI, שתי המערכות (WIFI וגלישה סלולרית) לא עובדות ביחד. אם המכשיר היה פרוץ היה אפשר לגרום לו לחשוב שהוא גולש בפורטל של החברה הסלולרית גם כשהוא לא, ואז היית יכול בעיקרון לנצל את כל ה-3 ג'יגה לגלישה רגילה.

אגב, יש מצב שאם אתה מתקין סקייפ והטלפון לא פרוץ זה הולך רק דרך 3G, תבדוק את זה אם אתה משתמש בתוכנה.

כאן אתה טועה ברגע ששני האינטרנט(הפלא והWI FI) עובדים האינרנט של הפלאפון לא עובד אבל אתה עדיין משלם עליו

כאן אתה טועה ברגע ששני האינטרנט(הפלא והWI FI) עובדים האינרנט של הפלאפון לא עובד אבל אתה עדיין משלם עליו

תלוי למה. האייפון תמיד יעדיף את ה-wifi על האינטרנט הסלולרי. כל עוד אתה לא גולש באינטרנט הסלולרי אתה לא משלם עליו, גם אם אתה מחובר אליו (ובתכלס, בטלפון לא פרוץ אי אפשר להפסיק את זה). אפשר לבדוק אם גלשת דרך הגדרות-כללי-שימוש ושם את תעבורת הדאטה.

ככה החברות דפקו חבר שלי למזלי יש לי הגבלה לגלישה על הרשת שלהם אז ברגע שנגמר הזמן החינמי קילתי SMS וישר ביטלתי לחבר שלי זה לא קרה והוא שילם על זה מלא כסף עד שפרצתי לו ותיקנתי את זה בעזרת ה SBSettings

ככה החברות דפקו חבר שלי למזלי יש לי הגבלה לגלישה על הרשת שלהם אז ברגע שנגמר הזמן החינמי קילתי SMS וישר ביטלתי לחבר שלי זה לא קרה והוא שילם על זה מלא כסף עד שפרצתי לו ותיקנתי את זה בעזרת ה SBSettings

בדיוק, אם לא סוגרים את ה-Edge זה רצח. יש לי חבר שהצליח לקבל חשבונית על סך 10,000 שקל כי הוא "גלש" בחו"ל ושכח לכבות את ה-data roaming

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית