הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר לחיטוב/מסה יפים שלי

Ophirui3455

משתמש מתחיל
46
7
נק' מוניטין:
37
46
7
אני בן 26, מתאמן במכון כושר בערך 4 שנים( עושה abc) , עולה במסה, אך קשה לי להתחטב.
השאלה היא כזאת: האם כדאי ללכת למאמן אישי שיתן לי תפריט מסודר? והאם אחרי שאגיע לגוף המיוחל וארצה להישאר באותו המראה של הגוף המיוחל, זה אפשרי? או שתמיד צריך לעשות מסה חיטוב מסה חיטוב מסה חיטוב.

תודה רבה לעונים!!!!! ואמוס חיפה

האם כדאי ללכת למאמן אישי שיתן לי תפריט מסודר
לא. כדאי לך ללכת לתזונאי שיתן לך תפריט מסודר. ואני אגיד לך את האמת, גם אתה יכול לתת לך תפריט מסודר, ואל תגלה לאף אחד, אבל בעזרת מחשבונים כמו myfitnesspal אתה לא צריך תפריט מסודר.
בקיצור, אם בא לך שמישהו יעשה לך את העבודה ויחסוך לך את המחשבה, לך לתזונאי, לא למאמן. ואם בא לך לחסוך את הכסף פשוט תספור קלוריות וכו' בעצמך, זה באמת הכי קל שיש.
והאם אחרי שאגיע לגוף המיוחל וארצה להישאר באותו המראה של הגוף המיוחל, זה אפשרי?
תיאורטית כן, אבל מה אתה מגדיר הגוף המיוחל? תצא מנקודת הנחה שכל הזמן תרצה עוד ועוד, חוץ מזה שתמיד תמצא מה רע בך. אבל תיאורטית כן, זה אפשרי.
או שתמיד צריך לעשות מסה חיטוב מסה חיטוב מסה חיטוב.
אתה יכול לעשות ניטרלי, שזה להישאר באותו משקל. לניטרלי קוראים גם מצב "שימור", שזה לשמר את המשקל ובעזרת האימונים הנכונים גם את האחוז שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית