הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטרין של bvl

Ofirkoles

משתמש מתחיל
129
33
נק' מוניטין:
110
129
33
מישהו כאן ניסה אוסטרין של bvl?
או אוסטרין בכלל?
אני יודע שהוא נחשב הכי עדין בסארמס אבל מה התוצאות ממנו? כאילו כולם כאן רושמים
אני 1.80 מטר
שוקל 86
בן 29
אבל הנתונים האלה לא אומרים כלום
מה יש לצפות בלפני ואחרי השינוי באחוז שומן ובעליה במסה? ובכוח הפיזי?

• פותח/ת השרשור
הרבה חומרים גורמים לנדודי שינה .
וויד זה גם הפתרון שלי תנסה דברים שעשירים יותר בcbd .
אולי קריסטלים של סי בי די באמת יעזרו גם לרפיון כי ישלי תחושה מוזרה אחרי האימון כאילו נתקע לי השריר באמצע סט 😣

אה אין כזה נגיד אחרי תקופה מסוימת זה מגיע לשיא השפעה שהחומר כבר נמצא בגוף שבועיים נגיד שלוש?
הפוך השבוע הראשון הוא הכי מפוצץ אתה מרגיש רוד ריינג' מטורף .. ועם השבועות זה יורד ויורד ההרגשה .. החומר תמיד פועל אותו דבר גם כשאין את ההרגשה .
ב- 11:18 --- רגע.. ביום של אימון עדיף לקחת את זה חצי שעה לפני או לא משנה? בכללי יש העדפה לזמן מסוים? בבוקר בטן ריקה? לפני אחרי אימון?
לי אמרו אחרי אוכל
אין העדפה של 'צריך לעשות עם החומר לפי הספר' אני אומר לך תרוויח את הכסאח 😣 שזה נותן שעה וחצי שעה לפני האימון .
עיניינים של בטן ריקה אוכל אין .. חוץ מזה שברור שאם אתה לוקח אוסטרין עם ההמלצה שלי לנצל אותו לפני אימון אז זה יהיה אחריי האוכל מין הסתם .

• פותח/ת השרשור
אה מצטער על החפירה אבל שכחתי לשאול כמה דברים.. בכללי שאני לוקח סארמס צריך לשנות משהו בתזונה יותר מ2 גרם חלבון לקילו נגיד?
ויש למישהוא הערכה כמה מסת שריר אפשר לעלות בחודש/שבוע מאוסטרין? (אני יתחיל עם ראד 140 בימים הקרובים)
אפילו לפי הניסיון שלכם עם אנאבר לצורך השוואה
וכמובן במידה והחומר טוב
ונלקח מינון 20 מ״ג יומי
ומקפיד על תזונה ואימונים

• פותח/ת השרשור
אבל יש סרטון של אנשים שמנהלים את הפורום הזה שאומרים בסרטון שאם להשוות אוסטרין לסטרואידים אז הוא דומה לאנאבר או לטרינבול או משהו כזה (לא טרן,שם אחר)
אין איזה גרף ככה הערכה?

הוא דומה ברעיון שלו
אין מה להשוות בפועל
אין איזה גרף ככה הערכה?
אחי אתה מדבר כולה על סארמס,זה לא הרבה יותר מועיל מקריאטין,איזה גרף אתה רוצה לראות בדיוק?
זה חד משמעי בזבוז כסף

אוסטרין לפעם ראשונה ובן אדם שמשקיע יום יום בחדר כושר ותזונה שפוגעת בטוח ב100% שהוא צריך יעלה בחודש - 2 קילו .
בינתיים עוד לא הכרתי מישהו שהצליח חוץ ממני 🕴

אוסטרין לפעם ראשונה ובן אדם שמשקיע יום יום בחדר כושר ותזונה שפוגעת בטוח ב100% שהוא צריך יעלה בחודש - 2 קילו .
בינתיים עוד לא הכרתי מישהו שהצליח חוץ ממני 🕴
וואלה זה לא הרבה אם ככה, באמת לא שווה להריץ סייקל של זה לבד

הדבר הכי חשוב בפיתוח גוף זאת ההבנה שאין גרף התקדמות זהה.
שני אנשים יגיבו לאימונים אחרת לגמרי אותו דבר חל על חומרים .
במילים אחרות אתם יכולים להתאמן עשור לעשות הכל לפי הספר ומישהוא אחר בחצי מהמאמץ ושליש מהזמן ישיג אתכם בהליכה .
אנחנו עבדים לגנטיקות שלנו אם תרצו או לא.
וואלה זה לא הרבה אם ככה, באמת לא שווה להריץ סייקל של זה לבד

שתי קילו שריר (בהנחה שזה באמת רק שריר )בחודש זה פאקינג המון .

ואוסטרין אחריי שבועיים יצא לי לעשות בדיקת דם באמת לא פגע בטסט הטבעי .
אפילו היה לי קו 1 מעל הבדיקה שלפני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית