אז ככה, פעם ראשונה לא הבינו אותי ותקפו אותי בלי שום סיבה, יש כאלה שאמרו שאני טרול..
אז ככה:
אני התחלתי להתאמן לפי התוכנית של Julian Smith
הספליט שלו הוא כזה:
חזה/בייספס
ארבע ראשי/אדקטורים/אבדקטורים
לטרלי/טרפזים
כתפיים/יד אחורית
תחת/האמסטרינג
צוואר/תאומים/אמות/בטן
פלג גוף עליון(חזה/גב/ידיים/כתפיים)
פלג גוף תחתון(כל הרגליים לא כולל תאומים)
מכיוון שאני בן 16 ואני נמצא בחופש הגדול התחלתי את התוכנית מכיוון ויש לי זמן, גם לנוח מספיק וגם להתאמן כל יום.
בתוכנית שלו ישנם כמה תרגילים שקשה למצוא להם תחליף.
לדוגמה: סיסי סקוואט.
יש כאלה שיגידו לי לעשות לג פרס או לג אקסטנשיון.
בתוכנית, בפלג גוף תחתון, אני עושה את התרגילים האלה כבר בנוסף, והסיסי סקוואט נשאר כתרגיל סיום לתת פאמפ לפני הסיום של האימון.
האם ישנם דרכים להחליף את התרגיל ללא צורך במכשיר?
ולא חברה אני לא מטריל, כל ה״קטע״ בתוכנית של Julian Smith זה לפתח את הmind muscle control, דבר שעם הזמן יוביל לכיווץ מקסימלי של השריר ושל הסיבים ליד וגם מוביל לצורה נכונה של ביצוע התרגיל. דבר גם שהמאמן (לשעבר אני חושב) של פיל הית׳ (זוכה מר אולימפיה 7 פעמים) אומר.
אז ככה:
אני התחלתי להתאמן לפי התוכנית של Julian Smith
הספליט שלו הוא כזה:
חזה/בייספס
ארבע ראשי/אדקטורים/אבדקטורים
לטרלי/טרפזים
כתפיים/יד אחורית
תחת/האמסטרינג
צוואר/תאומים/אמות/בטן
פלג גוף עליון(חזה/גב/ידיים/כתפיים)
פלג גוף תחתון(כל הרגליים לא כולל תאומים)
מכיוון שאני בן 16 ואני נמצא בחופש הגדול התחלתי את התוכנית מכיוון ויש לי זמן, גם לנוח מספיק וגם להתאמן כל יום.
בתוכנית שלו ישנם כמה תרגילים שקשה למצוא להם תחליף.
לדוגמה: סיסי סקוואט.
יש כאלה שיגידו לי לעשות לג פרס או לג אקסטנשיון.
בתוכנית, בפלג גוף תחתון, אני עושה את התרגילים האלה כבר בנוסף, והסיסי סקוואט נשאר כתרגיל סיום לתת פאמפ לפני הסיום של האימון.
האם ישנם דרכים להחליף את התרגיל ללא צורך במכשיר?
ולא חברה אני לא מטריל, כל ה״קטע״ בתוכנית של Julian Smith זה לפתח את הmind muscle control, דבר שעם הזמן יוביל לכיווץ מקסימלי של השריר ושל הסיבים ליד וגם מוביל לצורה נכונה של ביצוע התרגיל. דבר גם שהמאמן (לשעבר אני חושב) של פיל הית׳ (זוכה מר אולימפיה 7 פעמים) אומר.