עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בילוש?
אתה יכול לקרוא את זה פשוט כ "אסטר 17 אסטר".epihydroxetiolan-17-ester
זה לא בריא ואסור לשום גיל
מתחת גיל 24 זה קטסטרופה אחרת .
"נדפקת לנצח" זה לא חד משמעי .
אבל זה בערך בסביבה הזאת .
כי בן אדם שחוזר מסייקל לציר הטבעי שלו 80% או אפילו 60% לא בדיוק ידע והוא יכול לחיות "רגיל" ככה ..
בגיל מתחת ל24 כשאתה חוזר ל60% זה ניהיה ה100% הגוף "יודע" ומכיר את עצמו כ60% זה ה100% מעכשיו .
בן 19 שעשה לא ידע בגיל 28 למה הוא נילחם בדברים מוזרים שרק לו קורים . לא יבין בכלל שזה ההורמונים עושים לו ובטוח שלא יקשר את זה לסייקל בימי הצבא .
בגלל זה ניראה לנו שאין כאלה שנפגעו אף פעם - כי אין סיפורים שמקשרים את זה לסייקל .. תקופת הסייקל הרגיש כמו מלך 👑
לא מקשר בכלל את הבעיות המוזרות ש"מורידות" אותו 😭 שקורות לו בחיים.
בגלל זה אני לא מאמין בסייקלים ובPCT. סתם דפקה של הגוף ומשם באמת באים כל הסיבוכים.
אם אתה לוקח הורמונים, אז תהיה מוכן להשאר על זה לנצח או לפחות לעשות Blast N Cruise להרבה הרבה זמן. אחרת זה בזבוז זמן, לדעתי.
למה אתה חושב ככה? כמו כל דבר בחיים בערך, זה לא הכל או כלום. אפשר גם לשמור על הגוף וגם להרוויח גודל וכוח. למה זה בזבוז זמן? כי אתה לא תהפוך ככה להיות מפלצת שרירים שרואים במגזינים? מי אמר שזו המטרה..
חייב לציין שלכל אחד יש מטרות שונות ולכל אחד הגוף מקבל דברים שונה ואצל כל אחד זה שונה,בכל מקרה זה נכון בתקופה שאתה יורד מי סייקל בחיים לא תראה כמו בסייקל, אני בתכלס מבסוט מי לעשות סייקל וpct זה ממלא את רצון המטרות שלי אני מגיע למשקלים ולהקפים שאני רוצה ומי כל סייקל לסייקל אני מתקדם יותר ויותר חטוב ונקי אבל לשמר תוצאות באמת לא קל. אבל כל זה נגזר מהרצונות שלי ואותי זה מספק אני בסך הכל חובבן ולא מעבר לזה.בגלל זה אני לא מאמין בסייקלים ובPCT. סתם דפקה של הגוף ומשם באמת באים כל הסיבוכים.
אם אתה לוקח הורמונים, אז תהיה מוכן להשאר על זה לנצח או לפחות לעשות Blast N Cruise להרבה הרבה זמן. אחרת זה בזבוז זמן, לדעתי.
מה זה אמור לעשות כאילו?מתחיל להיות להיט המילה Epi בתחום התוספים פרו הורמונים ש"פרצו את החוקיות" (בינתיים) .. כמו שוק של אמונות טפלות .
בהצלחה להאמין במה שאתה אומראם בא לך לדפוק את הציר ההורמונלי שלך מהר יותר ולקחת תרופות נגד סרטן השד אחרי כל סייקל רק בשביל שתאבד את כל הגליקוגן והמים בשריר ותחזור להיות בגודל נורמטיבי ברגע שההורמונים עוזבים את הדם, לבריאות.
ומי אמר משהו על מפלצות שריר?