הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם probolam 50 זה סטרואידים ?

Itay 575

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
היי, רציתי לדעת האם probolam 50 נחשב כסטרואיד והאם הוא טוב ?
ומאיזה גיל אפשר לקחת אותו .

לא לא ניראה לי .. ניראה לי באמת ילד שראה פירסום כבד על Probolan50 .
בוא נענה לו ברצינות :
קשה לי להגיד מזה בדיוק פרובולן 50 אבל בטוח שזה לא סטרואיד , שום מקור נאמן לא כותב על זה לא רואים שום תוצאה של מישהו ברשת .. זה יכול להיות כמו כל התוספיי פרוהורמונים שלא הכניסו את המרכיב לחומר אסור או תרופה וחוגגים על זה .
הקיצר בגיל כמו שלך לא שווה לך להיות הניסוי שלהם .
יותר סיכוי לבעיות וסיבוכים מ-לתוצאה יפה .

שם מפוצץ
אבל יש גם חומר פעיל מרכזי שהם קוראים לו
epihydroxetiolan-17-ester
לא מוצא עליו כלום ברשת כאילו הם המציאו כאן משהו 🫤 לא מוצא אותו ולא את התרכובת הכימית כלום .

זה לא בריא ואסור לשום גיל
מתחת גיל 24 זה קטסטרופה אחרת .

שום דבר לא בריא וסטרואידים זה לא משהו שהייתי שם גבוה ברשימת מה שדופק בני אדם בריאותית בעולם כרגע.

למה יש אנטי גם נגד להתחיל לפני גיל 20+? זו המלצה כללית טובה בשביל שאנשים יהיו בטוחים ולא יעשו שטויות אבל זה סתם יוצר רושם מטעה שאם תתחיל ב19 אז נדפקת לנצח לעומת אם חיכית עד 25 אז תהיה בסדר.

נערך לאחרונה:
"נדפקת לנצח" זה לא חד משמעי .
אבל זה בערך בסביבה הזאת .
כי בן אדם שחוזר מסייקל לציר הטבעי שלו 80% או אפילו 60% לא בדיוק ידע והוא יכול לחיות "רגיל" ככה ..
בגיל מתחת ל24 כשאתה חוזר ל60% זה ניהיה ה100% הגוף "יודע" ומכיר את עצמו כ60% זה ה100% מעכשיו .
בן 19 שעשה לא ידע בגיל 28 למה הוא נילחם בדברים מוזרים שרק לו קורים . לא יבין בכלל שזה ההורמונים עושים לו ובטוח שלא יקשר את זה לסייקל בימי הצבא .
בגלל זה ניראה לנו שאין כאלה שנפגעו אף פעם - כי אין סיפורים שמקשרים את זה לסייקל .. תקופת הסייקל הרגיש כמו מלך 👑
לא מקשר בכלל את הבעיות המוזרות ש"מורידות" אותו 😭 שקורות לו בחיים.

"נדפקת לנצח" זה לא חד משמעי .
אבל זה בערך בסביבה הזאת .
כי בן אדם שחוזר מסייקל לציר הטבעי שלו 80% או אפילו 60% לא בדיוק ידע והוא יכול לחיות "רגיל" ככה ..
בגיל מתחת ל24 כשאתה חוזר ל60% זה ניהיה ה100% הגוף "יודע" ומכיר את עצמו כ60% זה ה100% מעכשיו .
בן 19 שעשה לא ידע בגיל 28 למה הוא נילחם בדברים מוזרים שרק לו קורים . לא יבין בכלל שזה ההורמונים עושים לו ובטוח שלא יקשר את זה לסייקל בימי הצבא .
בגלל זה ניראה לנו שאין כאלה שנפגעו אף פעם - כי אין סיפורים שמקשרים את זה לסייקל .. תקופת הסייקל הרגיש כמו מלך 👑
לא מקשר בכלל את הבעיות המוזרות ש"מורידות" אותו 😭 שקורות לו בחיים.

בגלל זה אני לא מאמין בסייקלים ובPCT. סתם דפקה של הגוף ומשם באמת באים כל הסיבוכים.

אם אתה לוקח הורמונים, אז תהיה מוכן להשאר על זה לנצח או לפחות לעשות Blast N Cruise להרבה הרבה זמן. אחרת זה בזבוז זמן, לדעתי.

בגלל זה אני לא מאמין בסייקלים ובPCT. סתם דפקה של הגוף ומשם באמת באים כל הסיבוכים.

אם אתה לוקח הורמונים, אז תהיה מוכן להשאר על זה לנצח או לפחות לעשות Blast N Cruise להרבה הרבה זמן. אחרת זה בזבוז זמן, לדעתי.

למה אתה חושב ככה? כמו כל דבר בחיים בערך, זה לא הכל או כלום. אפשר גם לשמור על הגוף וגם להרוויח גודל וכוח. למה זה בזבוז זמן? כי אתה לא תהפוך ככה להיות מפלצת שרירים שרואים במגזינים? מי אמר שזו המטרה..

למה אתה חושב ככה? כמו כל דבר בחיים בערך, זה לא הכל או כלום. אפשר גם לשמור על הגוף וגם להרוויח גודל וכוח. למה זה בזבוז זמן? כי אתה לא תהפוך ככה להיות מפלצת שרירים שרואים במגזינים? מי אמר שזו המטרה..

אם בא לך לדפוק את הציר ההורמונלי שלך מהר יותר ולקחת תרופות נגד סרטן השד אחרי כל סייקל רק בשביל שתאבד את כל הגליקוגן והמים בשריר ותחזור להיות בגודל נורמטיבי ברגע שההורמונים עוזבים את הדם, לבריאות.

ומי אמר משהו על מפלצות שריר?

🤣
ממש לא .

בדיוק הפוך (לא בחינת תוצאות , מבחינת בריאות) מי שמשיג תוצאה שמספקת אותו בסייקל 1 הוא המורווח הכי גדול .
ואני מכיר מעט כאלה .. עדיין זה לא שולל שהנוסחא נכונה - מי שמשיג תוצאה שמספקת אותו בכמה שפחות זמן בחומרים הוא מורווח.

כל אחד שיעשה מה שמרגיש לו צודק ומה שעובד בשביל הגוף שלו

אני אישית דוגל בגישה האמריקאית לשימוש בחומרים, אין פה שחור ולבן, זה מאוד אינדיבידואלי

מתחיל להיות להיט המילה Epi בתחום התוספים פרו הורמונים ש"פרצו את החוקיות" (בינתיים) .. כמו שוק של אמונות טפלות .

קבצים מצורפים

• EPI-Andro_Front_grande-1.png
    EPI-Andro_Front_grande-1.png
    KB 40.8 · צפיות: 111
  • EPI-Andro_Ingredients_grande.png
    EPI-Andro_Ingredients_grande.png
    KB 44.7 · צפיות: 96

חייב לציין שלכל אחד יש מטרות שונות ולכל אחד הגוף מקבל דברים שונה ואצל כל אחד זה שונה,בכל מקרה זה נכון בתקופה שאתה יורד מי סייקל בחיים לא תראה כמו בסייקל, אני בתכלס מבסוט מי לעשות סייקל וpct זה ממלא את רצון המטרות שלי אני מגיע למשקלים ולהקפים שאני רוצה ומי כל סייקל לסייקל אני מתקדם יותר ויותר חטוב ונקי אבל לשמר תוצאות באמת לא קל. אבל כל זה נגזר מהרצונות שלי ואותי זה מספק אני בסך הכל חובבן ולא מעבר לזה.

אם בא לך לדפוק את הציר ההורמונלי שלך מהר יותר ולקחת תרופות נגד סרטן השד אחרי כל סייקל רק בשביל שתאבד את כל הגליקוגן והמים בשריר ותחזור להיות בגודל נורמטיבי ברגע שההורמונים עוזבים את הדם, לבריאות.

ומי אמר משהו על מפלצות שריר?
בהצלחה להאמין במה שאתה אומר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית