הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האם מומלץ סיר חשמלי לבישול אורז?

Rwad95b

משתמש מתחיל
115
0
נק' מוניטין:
0
115
0
ראיתי מלא סרטונים על הסירים חשמליים להכנת אורז זה נראה ממש קל ונוח,
מישו התנסה בזה? ואם כן איזה סוג כדאי לקנות ? כי יש מבחר ענק למוצר הזה

קניתי אחד לפני 4 חודשים, וזה פשוט עולם אחר של נוחות. אם אתה חי על אורז כמוני זה מדהים. יש לי אורז חם ולא מהמיקרו בכל זמן שאני רוצה. לא חושב שיש ממש משמעות לאיזה חברה וכו'.

קניתי אחד לפני 4 חודשים, וזה פשוט עולם אחר של נוחות. אם אתה חי על אורז כמוני זה מדהים. יש לי אורז חם ולא מהמיקרו בכל זמן שאני רוצה. לא חושב שיש ממש משמעות לאיזה חברה וכו'.
משתמש בזה גם כבר שנים, זה זול, זה פשוט ואתה לא שורף סירים כל פעם וצריך לעמוד לבשל כל פעם.
אפשר לשים עדשים כתומות בפנים?

אפשר לשים עדשים כתומות בפנים?
אין לי מושג. לא ניסיתי.
אגב הערה על rice cooker. היום הבאתי אותו איתי לתחרות והכנתי לי אורז טרי כשלא היה מיקרו. והיה לי ממש נוח ופשוט.

אגב הערה על rice cooker. היום הבאתי אותו איתי לתחרות והכנתי לי אורז טרי כשלא היה מיקרו. והיה לי ממש נוח ופשוט.
אני חייב לציין שזה היה אחד הדברים המצחיקים שראיתי.
כל הכבוד.

לא נמצא בvertical diet אז לא רלוונטי:s49:
and are abundant in legumes, brown rice, and many cruciferous vegetables. In the Vertical Diet, they are either limited based on individual response, or prepared in a manner that reduces digestive distress.

הם מותרים, פשוט יש להם סייגים

and are abundant in legumes, brown rice, and many cruciferous vegetables. In the Vertical Diet, they are either limited based on individual response, or prepared in a manner that reduces digestive distress.

הם מותרים, פשוט יש להם סייגים
ברור לי, אין פה באמת "מותר ואסור" אני גם אוכל טחינה שלא קשורה לvertical diet. סתם לא קריטי לי באמת להוסיף עדשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית