עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קניתי אחד לפני 4 חודשים, וזה פשוט עולם אחר של נוחות. אם אתה חי על אורז כמוני זה מדהים. יש לי אורז חם ולא מהמיקרו בכל זמן שאני רוצה. לא חושב שיש ממש משמעות לאיזה חברה וכו'.
אפשר לשים עדשים כתומות בפנים?משתמש בזה גם כבר שנים, זה זול, זה פשוט ואתה לא שורף סירים כל פעם וצריך לעמוד לבשל כל פעם.
אין לי מושג. לא ניסיתי.אפשר לשים עדשים כתומות בפנים?
אני חייב לציין שזה היה אחד הדברים המצחיקים שראיתי.אגב הערה על rice cooker. היום הבאתי אותו איתי לתחרות והכנתי לי אורז טרי כשלא היה מיקרו. והיה לי ממש נוח ופשוט.
תנסה, זה מוסיף המון לאורז 🙄אין לי מושג. לא ניסיתי.
אגב הערה על rice cooker. היום הבאתי אותו איתי לתחרות והכנתי לי אורז טרי כשלא היה מיקרו. והיה לי ממש נוח ופשוט.
לא נמצא בvertical diet אז לא רלוונטי:s49:תנסה, זה מוסיף המון לאורז 🙄
אתה שותה ציר עצמות ?לא נמצא בvertical diet אז לא רלוונטי:s49:
and are abundant in legumes, brown rice, and many cruciferous vegetables. In the Vertical Diet, they are either limited based on individual response, or prepared in a manner that reduces digestive distress.לא נמצא בvertical diet אז לא רלוונטי:s49:
ברור לי, אין פה באמת "מותר ואסור" אני גם אוכל טחינה שלא קשורה לvertical diet. סתם לא קריטי לי באמת להוסיף עדשיםand are abundant in legumes, brown rice, and many cruciferous vegetables. In the Vertical Diet, they are either limited based on individual response, or prepared in a manner that reduces digestive distress.
הם מותרים, פשוט יש להם סייגים