הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפרעות אכילה

בר פרץ

משתמש מתחיל
31
10
נק' מוניטין:
24
31
10
היי, קצת עליי
אני בת 16, שוקלת 47 קילו והגובה שלי הוא 164.
לפני כשנתיים חליתי באנורקסיה והורדתי כ40 קילו.
העלתי במשקל ורציתי לשאול כשמעלים שניים או שלושה קילו במצבי הגוף ישתמש בקלוריות הנוספות בניית השריר או שזה ילך יותר לשומן? יראו הבדל במחינה חיצונית אם אעלה עוד שניים או שלושה קילו ללא חדר כושר? (מצרפת תמונות)
תודה מראש.😁

קבצים מצורפים

• 0E2DAA68-ADFB-4081-A1E4-3F51833857FD.jpeg
    0E2DAA68-ADFB-4081-A1E4-3F51833857FD.jpeg
    KB 83.1 · צפיות: 168
  • 0E7EEC12-E9D4-4AD0-9199-E90063560820.jpeg
    0E7EEC12-E9D4-4AD0-9199-E90063560820.jpeg
    KB 71.6 · צפיות: 177
  • ABC5E097-1942-4C22-901B-9B66204262F3.jpeg
    ABC5E097-1942-4C22-901B-9B66204262F3.jpeg
    KB 106.1 · צפיות: 150
היי, קצת עליי
אני בת 16, שוקלת 47 קילו והגובה שלי הוא 164.
לפני כשנתיים חליתי באנורקסיה והורדתי כ40 קילו.
העלתי במשקל ורציתי לשאול כשמעלים שניים או שלושה קילו במצבי הגוף ישתמש בקלוריות הנוספות בניית השריר או שזה ילך יותר לשומן? יראו הבדל במחינה חיצונית אם אעלה עוד שניים או שלושה קילו ללא חדר כושר? (מצרפת תמונות)
תודה מראש.😁
מצטער שעברת חויה לא נעימה כל כך.

אין פה נביאים שיכולים להגיד לך מה הגוף הספציפי שלך יעדיף לעשות בקלוריות שלו.
אבל במידה ואת מגרה את השריר ומתאמנת עליו בצורה טובה עם מדריכת כושר, הגוף יהיה חייב לשלוח הרבה מהקלוריות שלך לשרירים הרעבים, ולייצור האנרגיה שתצטרכי לאימון שלך.

אם סיפקת לשריר שלך את המזון שלו, וסיפקת לגוף שלך את הקלוריות שלו בשביל האנרגיה שהוא צריך כדי לבצע את כל הפעולות היומיות שלך ואת האימון שלך, את תהיי במצב אידיאלי, שבו תרגישי מעולה, תעלי במסה שריר, ולא בשומן.
כל מזון מעבר למידה הזאת תלך לשומן.

מזון מעבר לצריכה הגופנית שלך, זה פלוס קלורי גבוה מידי לאימונים שלך שיבנא שומן.

כדי להחליט מה הכמות מזון שבו תרגישי מעולה ותתקדמי בשרירים ולא ביותר שומן ממה שבריא לך, את צריכה לשבת עם תזונאית כדי לתאם את הכמות המדוייקת של המזון שאת צריכה ביום.

פחות מידי מזון, את בטח כבר יודעת איך זה מרגיש ושזה ממש לא נעים. ובטווח הארוך מחלות מחסרים תזונתיים מתפתחים.

אני יודע שמה שאני אזרוק כאן לא מתקבלת בצורה יפה אצל נשים.
אבל קצת שומן יותר ממה שנוח לכן, באמת נראה יותר טוב.

ולכן באופן אישי תרגישו יותר טובות.

בתור אחד שהיה לו תקופה רזה מידי, לשבת באמבטיה כשאין שומן בישבן, זה פשוט כואב.
סתם לשבת לא היה נוח. ולשכב על הריצפה, כל חוליה בגב כואבת.
אבל את בטח יודעת יותר טוב ממני.

האמת. לא הייתי אנורקסית, אבל כן בתחילת דרכי אכלתי ממש ממש מעט. אבל מרוב המוטיבציה לרדת לא הרגשתי את זה. רק היום חושבת על כמה טיפשה הייתי,וכמה להקשיב למיתוסים וכתבות מטופשות זה ביג נו נו.
כן יכולה להבין מה זה רזון. מה זה שמסתכלים עליך אנשים זרים לחלוטין ומסכימים לעצמם לשאול אותך ״תגידי,את אוכלת?״ ״את רזה מידי,תעלי קצת״
שקלתי 42 על 1.58 ואני מודה שזה היה נראה מעט חולני.
ואז התחלתי אימוני כוח וכל גירוי לשריר עשה איזה משהו. ועכשיו לאט לאט מתחזקת ונכנסת לזה יותר ויותר.
בנוגע לשאלה שלך אני אשאיר למקצוענים פה. אבל תודה ששיתפת. זה עשה לי טוב ממש:)

זרים לחלוטין ומסכימים לעצמם לשאול אותך ״תגידי,את אוכלת?״ ״את רזה מידי,תעלי קצת״
ולחשוב שלי היו אומרים דברים כאלה בתור גבר:🤦‍♂️:
לא רציתי להיות ככה אבל המשקל שלי פשוט עמד על 42 קילו ואני 1.70

ולחשוב שלי היו אומרים דברים כאלה בתור גבר:🤦‍♂️:
לא רציתי להיות ככה אבל המשקל שלי פשוט עמד על 42 קילו ואני 1.70
זה מטורף. ואני מלאה לשעבר. ממש מלאה, לא רגילה בשום צורה להערות כאלה. איך אנשים נכנסים לי לצלחת. ולבגדים. בכל פעם הייתי בשוק. התביישתי לצאת. הרגשתי שמשהו בי לא בסדר, וזה מצחיק. כי כשהייתי מלאה זה היה הפוך, מראה כמה לאנשים תמיד יהיה מה להגיד:)

זה מטורף. ואני מלאה לשעבר. ממש מלאה, לא רגילה בשום צורה להערות כאלה. איך אנשים נכנסים לי לצלחת. ולבגדים. בכל פעם הייתי בשוק. התביישתי לצאת. הרגשתי שמשהו בי לא בסדר, וזה מצחיק. כי כשהייתי מלאה זה היה הפוך, מראה כמה לאנשים תמיד יהיה מה להגיד:)
חד משמעית, לאנשים תמיד יהיה מה להגיד לכן אין טעם לנסות לרצות אף אחד כל אדם צריך לרצות רק את עצמו, אני עשיתי שינוי כי הייתי מסתכל במראה ופשוט שונא את מה שאני רואה, תתארי לך 1.70 במשקל של 42, הייתי רק עור ועצמות, ולכל אלו ששאלו אותי באותה תקופה אם אני אוכל, אז כן הייתי אוכל ממש הרבה ובעיקר שטויות אבל משום מה לא השמנתי, לא יודע ממי הגנים האלה אבל זה מה יש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית