הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעדיפים תזונה קבועה[תפריט] או אכילה חופשית בריאה?

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
מה אתם מעדיפים?
האם אתם רוצים לאכול לפי תפריט תזונה או לאכול חופשי כשאתם מחשבים כל ארוחה +- ,ונמנעים מלאכול חרא כמו ממתקים וכ'ו?
מצד אחד אכילה לפי תפריט חוסכת זמן,כאבי ראש בגלל ההחלטה מה לאכול כי זה קבוע,אבל אכילה חופשית לא מגבילה אותך ויותר קל להמשיך את הדיאטה איתה.
בנוסף, יותר קל להגיע לצבא ולאכול מה שרואים לנכון מאשר תפריט כי בצבא זה לא כתכנית לבקשתך.

2 מתוך 4 ארוחות ביום אצלי ארוזות בקופסה מראש ביום שלפני + שייק חלבון בבוקר בדרך לעבודה. ארוחת PW וערב אני מגוון לפי מה שבא לי, כמובן במסגרת הקלוריות הדרושות.

• פותח/ת השרשור
אכילה חופשיה?נשמע כמו קטגוריית 'משקל פתוח'
התכוונתי במסגרת הקלוריות הדרושות
2 מתוך 4 ארוחות ביום אצלי ארוזות בקופסה מראש ביום שלפני + שייק חלבון בבוקר בדרך לעבודה. ארוחת PW וערב אני מגוון לפי מה שבא לי, כמובן במסגרת הקלוריות הדרושות.
ככה זה כיף יותר

תקופה מאד ארוכה הייתי אוכל בלי תפריט וסופר את הערכים. הרבה יותר נוח, למרות שיש אופי כללי לארוחות כמו זה שהייתי פותח את הבוקר עם שש או שבצהריים זה אורז+בשר וכו'. זה משקיע יותר עבודה במהלך היום על הערכים אבל חוסך כאבי ראש על לתכנן ארוחות. לדעתי פחות או יותר שיהיה תפריט אבל עם מבעיה מסויימת או מכל סיבה ארוחה משתנה פשוו דואגים בארוחה האחרונה להשלמת ערכים תזונתיים.

אגב, אחד הדברים הנוחים ביותר(בעיניי) שאפשר לעשות זה פשוט להקליד כל מה שאתה אוכל בפתק בטלפון ואחכ לשבת 5 דקות לחשב את הערכים ולדעת איך להתאזן להבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית